• درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
مجله آشپزی مامی کوکینگ
تبلیغات
  • مامی کوکینگ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مامی کوکینگ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله آشپزی مامی کوکینگ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک بادام خانگی و خوشمزه

تیم محتوا توسط تیم محتوا
6 شهریور 1401
در کیک و شیرینی, کیک
0
طرز تهیه کیک بادام خانگی و خوشمزه
0
اشتراک گذاری ها
31
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر

کیک‌های خانگی یکی از کیک‌های خوش طعم و سالم است وبه خاطر به صرفه بودنش از توجه زیادی برخوردار است. این کیک حتی در پذیرایی‌ها و مراسمات مختلف جشن عروسی، جشن تولد و…. استفاده می‌شود. بیشتر کدبانو‌ها علاقه زیادی به پخت کیک دارند، بافت این کیک بسیار نرم و طعمی لذیذ و خوشمزه دارد؛ علاوه بر این به خاطر مغز بادام و گردو بسیار مقوی و مفید است. این کیک را به روش‌های مختلف می‌توان درست کرد. کیک بادام و شلیل، کیک بادام بی ‌ارد، کیک بادام شکلاتی، کیک بادام گردو که در این آموزش از مجله آشپزی مامی کوکینگ طرز تهیه کیک بادام ساده را آموزش خواهیم داد

مواد لازم کیک بادام

برای اینکه این کیک خوش طعم و عطر را تهیه کنید، لازم است مواد زیر را در اختیار داشته باشید:

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۲ و نیم لیوان
  • شیر ۱ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • پودر بادام ½ لیوان
  • بکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل ½ قاشق چایخوری
  • پرک بادام ۳ قاشق غذاخوری

مراحل پخت کیک

پس از این که مواد لازم را آماده کردید، باید مراحل زیر را طی کنید تا به یک‌ کیک بادام فوق‌العاده برسید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

مرحله اول

ابتدا دو کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم، زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم. سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا پف‌دار شود و بعد داخل یخچال قرار می‌دهیم تا آب نشود.

مرحله دوم

در ادامه به کاسه حاوی زرده تخم‌مرغ، شکر و وانیل اضافه می‌کنیم و با همزن مخلوط کرده تا کش‌دار و یکدست شود.

مرحله سوم

حالا ظرف مناسب دیگری را انتخاب می‌کنیم، آرد و بکینگ پودر را درون ظرف می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم و مخلوط این دو را سه مرتبه الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن مایع را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و مخلوط خواهیم کرد؛ سپس شیر را اضافه و مجدداً مخلوط می‌کنیم. در ادامه مخلوط آرد را روی مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌نماییم.

مرحله پنجم

حالا پودر بادام را به مایه کیک اضافه می‌کنیم و با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کرده تا یکدست شود. در ادامه سفیده تخم‌مرغ را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در مرحله اخر، مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود. سپس یک قالب انتخاب می‌کنیم درون قالب را با روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می‌کنیم. مایه کیک را درون قالب ریخته و چند بار روی سطح کار می‌کوبیم تا هوای اضافی مایه کیک از بین برود. قالب را در طبقه وسط قرار می‌دهیم وبه مدت ۴۵ دقیقه زمان لازم است تا کیک کاملاً بپزد. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه وقتی روی کیک طلایی شد، با خلال چوبی آن را تست می‌کنیم و در صورتی که چیزی به خلال نچسبید، کیک را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم خنک شود. برای تزئین کیک می‌توانیم از پرک بادام هم استفاده کنیم. این کیک خوشمزه را می‌توانید در عصرانه و میان وعده‌های خود همراه چای نوش جان کنید.

سخن پایانی

از ویژگی‌های این کیک خانگی، طعم لذید و بافت نرمش است و بخاطر به صرفه بودنش در میان کدبانوها از اهمیت زیادی برخوردار است.  بسیار پرکالری و مغذی است و می‌تواند یک میان وعده فوق‌العاده به حساب آید. اگر تاکنون شما هم در منزل این کیک را پخته‌اید، تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

پست قبلی

طرز تهیه قیمه‌ لاپلو (قیمه شاه‌ عباسی)، خوشمزه و مجلسی

پست‌ بعدی

طرز تهیه خورش خیار چنبر خوشمزه و سنتی

تیم محتوا

تیم محتوا

پست‌ بعدی
طرز تهیه خورش خیار چنبر خوشمزه و سنتی

طرز تهیه خورش خیار چنبر خوشمزه و سنتی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ مقوی و خوشمزه

طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ مقوی و خوشمزه

16 تیر 1401
لوز گردویی

طرز تهیه لوز گردو خوشمزه و مجلسی بدون نیاز به فر

10 شهریور 1401
طرز تهیه گراتن مرغ

طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه و مخصوص

12 دی 1401
طرز تهیه کیک دارچینی ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک دارچینی ساده و خوشمزه

11 تیر 1401
طرز تهیه گراتن مرغ

طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه و مخصوص

2
طرز تهیه ساطری پلو ، غذای محلی خراسان

طرز تهیه ساطری پلو ، غذای محلی خراسان

0
طرز تهیه ماش پلو با گوشت

طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی به 2 روش

0
طرز تهیه گردو پلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه گردو پلو خوشمزه و مجلسی

0
طرز تهیه داج بیبی

طرز تهیه داج بیبی ، شیرینی معروف آلمانی‌ها

9 فروردین 1402
طرز تهیه پاند کیک

طرز تهیه پاند کیک | کیک انگلیسی با مزه جادویی

3 فروردین 1402
طرز تهیه مربای خوشطعم

طرز تهیه مربای به خوشرنگ و خوش‌طعم، همراه با تمامی فوت و فن‌ها

2 فروردین 1402
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی مقوی و خوشمزه

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی مقوی و خوشمزه

19 اسفند 1401

اخبار اخیر

طرز تهیه داج بیبی

طرز تهیه داج بیبی ، شیرینی معروف آلمانی‌ها

9 فروردین 1402
طرز تهیه پاند کیک

طرز تهیه پاند کیک | کیک انگلیسی با مزه جادویی

3 فروردین 1402
طرز تهیه مربای خوشطعم

طرز تهیه مربای به خوشرنگ و خوش‌طعم، همراه با تمامی فوت و فن‌ها

2 فروردین 1402
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی مقوی و خوشمزه

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی مقوی و خوشمزه

19 اسفند 1401
مجله آشپزی مامی کوکینگ

وب سایت مجله آشپزی مامی کوکینگ در خرداد سال 1401 با هدف گسترش تنوع غذایی و ارائه اطلاعات غذاهای ایرانی و مدرن راه اندازی گردیده است

ما را دنبال کنید

مروری بر دسته بندی ها

  • آش
  • اسنک
  • بستنی
  • پلویی و چلویی
  • پنکیک
  • پوره
  • پیش غذا
  • خوراک
  • خورش
  • دانستنی ها
  • دسر
  • سالاد
  • سس
  • سوپ
  • شیرینی
  • غذای اصلی
  • غذای بین الملل
  • غذای دریایی
  • غذای محلی
  • فست فود
  • کتلت
  • کوکو
  • کیک
  • کیک و شیرینی
  • گراتن
  • ماکارانی
  • متفرقه
  • مربا
  • نان
  • نوشیدنی
  • نوشیدنی سرد
  • نوشیدنی گرم

اخبار اخیر

طرز تهیه داج بیبی

طرز تهیه داج بیبی ، شیرینی معروف آلمانی‌ها

9 فروردین 1402
طرز تهیه پاند کیک

طرز تهیه پاند کیک | کیک انگلیسی با مزه جادویی

3 فروردین 1402
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق برای سایت مامی کوکینگ محفوظ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمامی حقوق برای سایت مامی کوکینگ محفوظ است.