دسر

طرز تهیه دسر عربی با بیسکوییت – فوری و کم هزینه

دسر عربی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرف‌دار عربی است که با رسپی ها و مواد متنوعی تهیه می‌شود. این دسر معمولاً بافت نرم و لطیفی دارد و با خامه، ژلاتین، شیر، شکر و انواع میوه‌ها و مغزها درست می‌شود. در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ قصد داریم طرز تهیه دسر عربی را با سه روش مجزا به شما عزیزان آموزش دهیم. پس تا انتهای مقاله طرز تهیه دسر عربی همراه ما باشید.

دسر عربی با بیسکویت پتی بور

برای تهیه دسر عربی خوشمزه با پتی بور به مواد زیر نیاز دارید:

  • بیسکویت پتی بور:250 گرم
  • شیر: 250 گرم
  • شکر:100 گرم
  • پودر ژلاتین: 1  قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه:100 گرم
  • وانیل:  1 قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر عربی با بیسکویت پتی بور

  1. در یک کاسه، پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
  2. سپس در یک قابلمه مناسب، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.
  3. پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و مواد را به‌صورت مداوم هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود.
  4. حرارت را خاموش کرده و وانیل را به مواد قابلمه اضافه کنید. سپس بیسکویت‌ها را خرد کرده و به شیر بیفزایید.
  5. خامه صبحانه را هم به مواد دسر عربی اضافه کرده و مواد را به‌خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  6. مایه دسر را در قالب موردنظر خود بریزید و آن را به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  7. بعد از اینکه دسر خودش را گرفت، آن را از قالب خارج کنید و با پودر کاکائو، خلال پسته یا هر مواد تزیینی دیگری که دوست دارید، تزیین کنید.

نکات دسر عربی با بیسکویت پتی بور

  • برای تهیه این نوع دسر عربی با طعم شکلات، می‌توانید 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو نیز به مواد دسر اضافه کنید.
  • برای تهیه این دسر می‌توانید از انواع مختلف بیسکویت استفاده کنید.
  • همانطور که گفته شد، دسر عربی مانند سایر دسرها، سرشار از مواد مغذی مانند شیر، شکر، ژلاتین، خامه، میوه‌ها و مغزها است. این مواد مغذی برای سلامتی بدن مفید هستند و می‌توانند به تأمین انرژی بدن، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد مغز و حافظه و… کمک کنند. با این حال، مصرف دسر عربی باید در حد اعتدال باشد، زیرا مصرف بیش از حد آن می‌تواند باعث افزایش وزن و چاقی شود.

اگه پودر ژله داری، این رسپی‎ها رو از دست نده: طرز تهیه دسر ساده با ژله | 3 دسر فوری و کم هزینه

دسر عربی با بیسکویت پتی بور

دسر عربی بدون ژلاتین

در این بخش از مطلب طرز تهیه دسر عربی بدون کرم کارامل و بدون ژلاتین را برایتان آورده‌ایم. مواد لازم برای تهیه این دسر بدین شرح است:

  • بیسکویت پتی بور: 250 گرم
  • شیر: 250 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر عربی بدون ژلاتین

  1. در یک قابلمه، شیر و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر به خوبی در شیر حل شود.
  2. نشاسته ذرت را هم به شیر اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نشاسته حل شود.
  3. حرارت را کم کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه کاملا هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
  4. در ادامه حرارت گاز را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید.
  5. بیسکویت‌ها را خرد کنید و به شیر اضافه کنید. سپس مواد را به خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  6. مایه دسر را در قالب موردنظر خود بریزید و قالب را به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  7. بعد از اینکه دسر خودش را گرفت، آن را از قالب خارج کنید و با پودر کاکائو، خلال پسته یا هر مواد تزیینی دیگری که دوست دارید، تزیین کنید.

تفاوت دسر عربی با و بدون ژلاتین

دسر عربی با ژلاتین بافتی ژله‌ای و سفت دارد، در حالی که بافت دسر عربی بدون ژلاتین، نرم و لطیف است. همچنین، دسر عربی با ژلاتین ماندگاری بیشتری دارد، اما دسر عربی بدون ژلاتین باید در یخچال نگهداری شود. در مجموع، دسر عربی بدون ژلاتین یک گزینه سالم‌تر و کم‌کالری‌تر نسبت به دسر عربی با ژلاتین است.

با هزینه کم می‎تونی این دسر لذیذ رو تدارک ببینی: طرز تهیه دسر پاناکوتا با مواد ساده و کم هزینه با 5 روش

دسر عربی بدون ژلاتین

دسر عربی با کرم کارامل

در ادامه مطلب طرز تهیه انواع دسر عربی، باید بگوییم که دسر عربی با کرم کارامل یکی از خوشمزه‌ترین نوع دسر بوده و طرف‌داران بسیاری دارد. مواد موردنیاز برای تهیه این دسر عبارت‌اند از:

  • بیسکویت پتی بور: 250 گرم
  • کرم کارامل: 1 بسته (100 گرم)
  • شیر: 250 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر عربی با کرم کارامل

  1. برای طرز تهیه دسر عربی دو رنگ با کرم کارامل، باید در یک کاسه، پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
  2. در یک قابلمه، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر حل شود.
  3. پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و آن را به‌صورت پیوسته هم بزنید تا ژلاتین نیز کاملاً در شیر حل شود.
  4. حرارت گاز را خاموش کنید و وانیل را هم به مواد بیفزایید.
  5. بیسکویت‌ها را خرد کرده و آنها را نیز به مواد شیر اضافه کنید.
  6. خامه صبحانه را هم به مواد دسر اضافه کرده و مواد را به‌خوبی مخلوط کنید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود.
  7. حال مایه دسر را به دو قسمت تقسیم کنید.
  8. به یک قسمت از مایه دسر، کرم کارامل را اضافه نمایید و آن را به‌خوبی مخلوط کنید.
  9. مایه دسر کرم کارامل را در قالب موردنظرتان بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  10. بعد از اینکه مایه دسر کرم کارامل خودش را گرفت، مایه دسر ساده را هم روی آن بریزید و به مدت 4 تا 6 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا دسر عربی خوشرنگ شما خودش را بگیرد.
  11. بعد از اینکه دسر خودش را گرفت، آن را از قالب خارج کرده و با پودر کاکائو، خلال پسته یا هر نوع مواد تزیینی دیگری که تمایل دارید، تزیین کنید.

تفاوت دسر عربی با و بدون کرم کارامل

دسر عربی با کرم کارامل طعمی شیرین و کاراملی داشته و در حالی که دسر عربی بدون کرم کارامل طعمی ساده و رنگی شیری دارد. در واقع، رنگ دسر عربی با کرم کارامل تیره‌تر از دسر عربی بدون کرم کارامل است. در مجموع، دسر عربی با کرم کارامل یک گزینه خوشمزه و پرطرف‌دار بوده که برای مناسبت‌های مختلف می‌توان آن را تهیه کرد.

با نشاسته چه دسرهایی میشه آماده کرد؟ انواع دسر ساده با نشاسته + (دسر فوری و کم هزینه)

دسر عربی با کرم کارامل

جمع‌بندی

همان گونه که مستحضرید در این مطلب به آموزش طرز تهیه دسر عربی مخملی به سه روش پرداختیم. دسر عربی با شیر و نشاسته، دسر عربی با کرم کارامل و دسر عربی بدون ژلاتین از پرطرف‌دار ین دسرها به حساب می‌آیند و شما عزیزان می‌توانید به‌آسانی در منزل خود با استفاده از این دستورها، این دسرها را تهیه کنید. امیدواریم که مطالعه این مقاله برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد؛ از این که تا انتهای مطلب طرز تهیه دسر عربی ما را همراهی کردید، از شما سروران متشکریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا