دسرکیک و شیرینی

طرز تهیه دسر برفی به 2 روش

در شب‌های سرد و طولانی زمستان برای گذراندن اوقات خوش با خانواده بد نیست دسر برفی یا رویای زمستان را امتحان کنید. این دسر خوشمزه یکی از دسر‌های پرطرفدار و خوشمزه ترکیه‌ای است. در ظاهر این دسر شباهت زیادی با باسلوق ایرانی دارد. تهیه این دسر بسیار آسان است و نیازی به صرف زمان زیادی ندارد. تهیه دسر برفی می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب برای سفره‌های رنگین شب یلدای شما باشد. مواد اصلی این دسر از نارگیل است به همین دلیل بافت سبک و خوش طعمی دارد و به راحتی در بازار یافت می‌شود. دسر برفی با ظاهری زیبا و طعمی لذیذ شب‌های زمستانی شما را دوچندان زیباتر می‌کند. ادامه آموزش طرز تهیه دسر برفی را از مجله آشپزی مامی کوکینگ از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه دسر برفی بدون آرد

  • ژله آلوئه‌ورا 1 بسته
  • بستنی وانیلی 1 لیوان
  • پودر نارگیل به مقدار لازم
  • مغز آجیل (دلخواه)  به مقدار لازم

طرز تهیه دسر برفی بدون آرد

در ابتدا ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید، به صورت دلخواه می‌توانید کمی پودر نارگیل نیز به آن اضافه کنید. بگذارید ژله آلوورا کمی سرد شود. سپس بستنی را به ژله اضافه کنید و آن‌ها را کاملاً مخلوط کنید. مخلوط ژله و بستنی را از صافی رد کنید، این کار باعث می‌شود دسر شما بافت لطیف‌تری داشته باشد. سپس بعد از عبور از صافی آن‌ها را درون قالب دلخواه خود بریزید و داخل یخچال بگذارید. بعد از 20-25 دقیقه که کمی خودش را گرفت و می‌توانید یک لایه میوه روی آن بگذارید و مجدداً مایع ژله را درست کنید و روی آن بریزید و مجدداً آن را در یخچال بگذارید. تعداد لایه‌های این دسر کاملاً اختیاری است و می‌توانید فقط با یک لایه دسر برفی را سرو کنید. در مرحله آخر بعد از اینکه دسر را از قالب خارج کردید در صورت تمایل می‌توانید روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید و سپس میل کنید.

طرز تهیه دسر برفی

مواد لازم برای تهیه دسر برفی با آرد

  • شیر  1 لیتر
  • آرد  1 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 لیوان
  • کره  125 گرم
  • عصاره وانیل  1 قاشق چای خوری
  • پودر نارگیل  به مقدار لازم
  • کرم شانتی  2/1 بسته

طرز تهیه دسر برفی با آرد

در این قسمت سعی داریم دسر برفی با استفاده از آرد را به شما آموزش دهیم:

مرحله اول

ابتدا آرد را دو بار الک کنید. سپس آرد را در یک قابلمه ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم گرم شود. همزمان شیر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید. مجدداً شکر و وانیل را درون شیر بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله دوم

کمی صبر کنید تا مواد به غلظت مورد نظر برسد فقط توجه داشته باشید که روی حرارت ملایم باشد. در هنگام هم زدن هر وقت متوجه شدید که رد قاشق روی دسر می‌ماند کره را اضافه کنید و بعد از هم زدن می‌توانید دسر را از روی حرارت بردارید.

دسر برفی با پودر نارگیل

مرحله سوم

قالب مورد نظرتان را آماده کنید. برای انتخاب قالب می‌توانید برای زیباتر شدن دسر برفی از قالب‌های شکل‌دار استفاده کنید یا اگر قالب در دسترستان نیست می‌توانید کاسه یا لیوان را جایگزین کنید. کف قالب خود را با پودر نارگیل بپوشانید. نصف مایع دسر را درون قالب بریزید. اجازه دهید مایع دسر کمی سرد شود. سپس با کرم شانتی روی مواد را بپوشانید، مجدداً باقی مواد را درون قالب بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید. سطح خارجی دسر را با پودر نارگیل بپوشانید. حدود 30 دقیقه اجازه دهید مواد دسر گرمی خود را از دست دهند. سپس روی آن را یک نایلون یا سلفون بکشید.

مرحله چهارم

بعد از 3 الی 4 ساعت از قرار دادن دسر در یخچال دور قالب را آزاد کنید تا دسر به راحتی از قالب جدا شود. در صورت تمایل برای اینکه راحت‌تر میل کنید، می‌توانید دسر را به تکه‌های مربعی شکل برش بزنید. اگر حس کردید مقدار پودر نارگیل کم است می‌توانید به مقدار دلخواه روی آن پودر نارگیل اضافه کنید.

نکات مهم در تهیه دسر برفی

  • می‌توانید به جای استفاده از کرم شانتی از هر نوع شکلات مغزداری استفاده کنید.
  • می‌توانید قبل از پخش کردن کرم شانتی آن را با یک لیتر شیر سرد هم بزنید تا خامه‌ای شود.
  • درصورت تمایل می‌توانید خامه فرم گرفته شده را جایگزین کرم شانتی کنید.
  • قبل از ریختن کرم شانتی دقت کنید که مایع دسر گرمی خود را از دست داده باشد، درغیر این صورت ممکن است کرم شانتی بیش از حد آب شود و غلظت خود را از دست دهد.
  • برای اطمینان از اینکه لایه خارجی دسر شما زیبایی خود را از دست ندهد و بوی یخچال را به خود نگیرد از نایلون یا سلفون استفاده کنید.
  • برای تهیه این دسر می‌توانید از اسانس‌های مختلف استفاده کنید.
  • زمان جدا کردن دسر از قالب احتیاط کنید که دسر شما شکل اولیه و زیبای خود را از دست ندهد.

در پایان امیدواریم مطالب برای شما مفید واقع شده باشند و از خوردن این دسر خوشمزه در کنار خانواده و دوستان نهایت لذت را ببرید.

مقالات بیشتری بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا