نانغذای اصلی

طرز تهیه نان پرتزل آلمانی | رسپی نان پریتزل

اگر به تهیه نان‌های خوشمزه خارجی بسیار علاقه‌مندید و دوست دارید یک نان فوق العاده خوشمزه و دوست داشتنی آماده کنید، نان پرتزل گزینه بسیار مناسبی برای شما خواهد بود. خوشبختانه باید بگوییم که این نان آلمانی دستور پخت ساده و آسانی دارد و به راحتی هر فرد با داشتن اطلاع از نحوه پخت می‌تواند آن را تهیه کند. اگر شما نیز دوست دارید بدانید که چگونه می‌شود نان پرتزل یا همان نان پرتیزل را آماده کنید، مطالعه این مطلب  از مجله آشپزی مامی کوکینگ می‌تواند به شما بسیار کمک کند.

طرز تهیه نان پرتزل آلمانی | رسپی نان پریتزل

مواد لازم جهت تهیه نان پرتزل

برای اینکه بتوانید خودتان در خانه نان پرتیزل دلخواه‌تان را آماده کنید، لازم است تا به یک سری مواد دسترسی داشته باشید. دسته‌ای از این مواد جهت تهیه خود نان و دسته دیگر برای رومال استفاده می‌شود.

برای تهیه این نان نیاز است تا شما در ابتدا موادی چون ۶۶۰ گرم آرد نان فانتزی، ۳۰ گرم شکر قهوه‌ای، ۱۰ گرم نمک، آب، ۶۰ گرم جوش شیرین، ۳۰ گرم کره و ۷ گرم مخمر فوری آماده کنید. علاوه بر این برای تهیه رومال به موادی چون زرده تخم مرغ، شیر و وانیل نیازمندید.

این نان محلی خوشمزه رو از دست نده! طرز تهیه نان کلانه کردستان

مواد لازم جهت تهیه نان پرتزل

مراحل طرز تهیه نان پرتزل

هنگامی که مواد لازم جهت تهیه نان پرتزل را مهیا کردید، می‌توانید طی مراحل زیر نان دوست داشتنی خود را آماده کنید.

  • آرد را با نمک، شکر و مخمر ترکیب کنید. آب و کره را حرارت می‌دهیم و ترکیب از قبل آماده شده را اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم.
  • مجدد آرد اضافه می‌کنیم. این کار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا خمیر نرم شود. خمیر نرم شده را در ظرفی چرب قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا افزایش حجم داشته باشد.
  • خمیر را ورز می‌دهیم تا پف‌اش کاهش یابد. ۱۵ دقیقه صبر می‌کنیم. در این زمان آب و جوش شیرین را می‌جوشانیم.
  • خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم و چونه می‌گیریم. پس از گذشت ده دقیقه خمیر را شکل می‌دهیم و روی کاغذ مخصوص قرار می‌دهیم.
  • چونه‌‌ها را یکی یکی به مدت ۳۰ ثانیه با کفگیر درون آب جوش نگه می‌داریم.
  • در مرحله آخر چونه‌ها را رومال می‌کنیم، نمک مخصوص اضافه می‌کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.
  • حالا نان شما آماده مصرف است.

پیشنهاد می‌کنیم که سر فرصت، حتما این رسپی رو امتحان کن: طرز تهیه نان پستو ریحان خوشمزه و خانگی

مراحل طرز تهیه نان پرتزل

جمع بندی

در این مقاله دستور پخت نان پرتزل را آموزش دادیم با عمل به دستورات آموزش داده شده می‌توانید از طعم فوق العاده این نان نهایت لذت را ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا