پاستاغذای بین الملل

طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت و کم هزینه

پاستا بدون مرغ و گوشت یکی از غذاهای سریع و ارزان قیمت است که می‌توانید از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید و تنوعی را در برنامه غذایی خود ایجاد کنید. با مامی کوکینگ همراه باشید تا طرز تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ را آموزش دهیم.

طرز تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ و گوشت

اگر شما هم گیاه‌خوار هستید و یا در منزل گوشت و مرغ در دسترس ندارید، می‌توانید بدون داشتن گوشت سفید و قرمز، یک غذای بی‌نظیر و خوشمزه تهیه کنید.

طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت و کم هزینه

مواد لازم برای پاستا بدون مرغ و گوشت

  • پاستا پنه : 1 بسته 500 گرمی
  • شیر: یک لیوان
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 10 عدد
  • کره: 25 گرم
  • پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان: به میزان لازم
  • نمک، پودر سیر، فلفل سیاه: به میزان لازم

این پاستارو با رسپی اصلی هم امتحان کن: طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت و کم هزینه

مراحل تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ و گوشت

  1. پیش از هر چیزی، در یک قابلمه متوسط، آب را به جوش آورده و سپس مقداری روغن و نمک به آن اضافه کنید و پاستا پنه خود را نیز در آب بریزید. سپس بر اساس زمان نوشته شده بر روی بسته‌بندی، اجازه دهید که پاستا بپزد و سپس آن را آب‌کش نمایید.
  2. ابتدا قارچ‌ها را به خوبی شسته و آن‌ها را به قطعات نسبتا کوچک تقسیم کنید. سپس در یک تابه کوچک، کره خود را بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. سپس قارچ‌ها را درون تابه ریخته و اجازه دهید که آب خارج شده از قارچ، کاملا کشیده شود.
  3. در این مرحله آرد خود را به قارچ اضافه کنید و کمی تفت دهید تا از حالت خامی خارج شود. سپس شیری که به دمای محیط رسیده است را در چند مرحله به آرد اضافه کنید تا آرد گلوله گلوله نشود. در آخر نیز ادویه‌های ذکر شده مانند نمک، فلفل، پودر سیر و یا ادویه‌های دل‌خواه خود را به آن اضافه کنید.
  4. در آخر نیز پاستای آب‌کش شده‌ی خود را به همراه این سس در یک ظرف مناسب بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید. در آخر نیز پنیر پارمزان و یا پیتزا را به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید که پنیر شما نیز داخل این ترکیب کمی ذوب شود.
  5. سپس در ظرف مناسب سرو ریخته و می‌توانید روی آن را با ریحان تازه تزئین نمایید طرز تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ و گوشت شما آماده‌ی میل کردن است!

با این روش، خودت تو حونه خیر پیتزا درست کن: طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی | خمیر پیتزا فوری و ساده

پاستا آلفردو بدون مرغ و قارچ

در صورتی که دوست دارید طرز تهیه پاستا بدون قارچ و مرغ را یاد بگیرید، کار چندان سختی در پیش ندارید. شما می‌توانید از دستور پخت بالا، قارچ را حذف کرده و سایر سبزیجات مانند اسفناج را جایگزین نمایید.

طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت و کم هزینه

طرز تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ و خامه

یکی از روش‌های تهیه پاستا، طرز تهیه پاستا ساده بدون مرغ و خامه است که در ادامه به آموزش آن می‌پردازیم.

مواد لازم برای پاستا بدون مرغ و خامه

  • پاستا پنه: 1 بسته 500 گرمی
  • قارچ: 300 گرم
  • سیر: 1 حبه
  • شیر: 1 لیوان
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت و کم هزینه

طرز تهیه پاستا ساده با شیر

  1. ابتدا پاستا را در آب حاوی نمک بجوشانید، طبق دستور نوشته شده بر روی پاستا، تا آن دقیقه‌ای که نیاز است اجازه دهید که نیم‌پخته شوند. سپس آبکش کنید و کنار گذاشته تا در مراحل بعد از آن استفاده کنیم.
  2. در یک تابه، روغن را گرم کنید و سیر خرد شده را تفت دهید تا عطر آن خارج شود. سپس قارچ‌ها را اضافه کرده و تا زمانی که آب قارچ‌ها تبخیر و قارچ‌ها سرخ و نرم شوند، پخت را ادامه دهید.
  3. به همان تابه، آرد را اضافه کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید تا آرد کاملاً با سایر ترکیب شود و در نهایت مخلوط غلیظی ایجاد شود.
  4. شیر را به تدریج به تابه اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق مخلوط کنید تا سس یکدست و بدون گلوله حاصل شود. اگر سس بسیار غلیظ به نظر می‌رسد، می‌توانید کمی شیر اضافه کنید تا غلظت آن را تنظیم کنید.
  5. سس را به مدت چند دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا طعم‌ها ترکیب شوند و سس غلیظتر شود. در این مرحله می‌توانید نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید.
  6. پاستا پنه‌ای که آب کش کردید را به سس اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا پاستا به طور یکنواخت با سس ترکیب شود. جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
  7. پاستا آلفردو را در ظرف‌های مخصوص سرو بریزید و با پنیر پارمزان تزیین کنید.حالا پاستا بدون مرغ با شیر آماده است.

ناهار چی بپزم؟! طرز تهیه ماکارونی ساده بدون هیچی | غذای نوستالژی ایرانی

طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت و کم هزینه

طرز تهیه پاستا بدون مرغ و پنیر

اگر دوست دارید در پاستای خود مرغ و پنیر نداشته باشید، اشکالی پیش نخواهد آمد. در هر دو دستور بالا که آموزش داده شد، شما می‌توانید پنیر را حذف کنید. در صورت حذف پنیر، پاستای شما کالری کمی خواهد داشت و رژیمی‌تر خواهد شد.

شما می‌توانید از دستور پخت با خامه یا شیر استفاده کنید و بدون پنیر هم یک پاستای رژیمی و در عین حال خوشمزه در اختیار داشته باشید.

طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت و کم هزینه

نکات مهم طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت و کم هزینه

اگر دوست دارید که پاستای شما همانند سرآشپزان معروف خوشمزه و لذیذ شود، باید نکات طلایی را بدانید. با رعایت نکات زیر می‌توانید از مزه‌ی پاستای خود لذت ببرید.

  • در تهیه سس آلفردو، از آویشن نیز می‌توانید بهره ببرید تا به پاستا آلفردو طعمی بی‌نظیر و دلپذیر ببخشد. این گیاه دارای خاصیت‌هایی است که به سس آلفردو طعمی منحصربه‌فرد می‌بخشد.
  • برای کسانی که علاقه‌ای به طعم سیر تازه ندارند، می‌توان از پودر سیر به عنوان جایگزین استفاده کرد. این روش به شما این امکان را می‌دهد که طعم سیر را به صورت ملایم به این سس اضافه کنید.
  • در تهیه این غذا، مصرف زیاد کره ممکن است طعم پاستا را تغییر دهد. بنابراین، در مصرف این ماده دقت داشته باشید و به میزان مناسبی از آن استفاده کنید.
  • می‌توانید در تهیه سس آلفردو از 2 لیوان شیر استفاده کنید تا به غلظت مناسبی برسد و طعم منحصربه‌فردی به پاستا ببخشد.
  • اگر آب پاستای پخته شده را به سس اضافه کنید، ممکن است سس رقیق‌تر شده و طعم آن بهتر شود.
  • در حین پخت قارچ‌ها، اضافه کردن کمی آب لیمو می‌تواند از سیاه شدن رنگ قارچ جلوگیری کرده و سبب بهبود مزه و طعم آن‌ها شود.
  • در نهایت، افزودن گوجه‌گیلاسی و جعفری خردشده به پاستا، تزئین جالبی برای این غذاست که به دلخواه شماست و به ظاهر و طعم پاستا تنوعی اضافه می‌کند. شما می‌توانید این مواد را بر اساس سلیقه خود اضافه یا حذف کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا