پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی | خمیر پیتزا فوری و ساده

همان‌طور که می‌دانید، خمیر پیتزا از جمله نان‌های پرمصرف در سراسر دنیا محسوب می‌شود که برای بیس انواع گوناگون پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ درواقع خمیر یکی از مواد اصلی اغلب پیتزاها است. طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی بسیار ساده بوده و شما می‌توانید به‌آسانی در منزل خودتان این خمیر را تهیه کرده و سالم‌بودن و بهداشت آن اطمینان داشته باشید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ساده را به شما عزیزان آموزش دهیم تا کار شما هنگام درست‌کردن پیتزای خانگی آسان‌تر شود؛ بنابراین تا انتهای مقاله طرز تهیه خمیر پیتزا با آرد گندم، همراه ما باشید.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی | خمیر پیتزا فوری و ساده

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خانگی

آرد سفید گندم: حدود ۳ لیوان

تخم‌مرغ: ۱ عدد

شیر یا آب ولرم: ۱ پیمانه

خمیرمایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن: ۶ قاشق غذاخوری

با خمیری که تو این بخش از مجله مامی کوکینگ یاد می‌گیری؛ حتما این پیتزای فوق العاده رو امتحان کن:

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی | خمیر پیتزا فوری و ساده

طرز تهیه خمیر پیتزا برای دو نفر

در ادامه مطلب، در این بخش طرز تهیه خمیر پیتزا نرم و لطیف را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله بیان کرده‌ایم. توصیه می‌کنیم که مراحل زیر را به‌دقت و به ترتیب انجام دهید.

  • مرحله اول

برای تهیه بهترین خمیر پیتزا خانگی، در ابتدا باید خمیرمایه فوری را به همراه ۱ قاشق از شکر درون یک ظرف مناسب بریزید؛ سپس آب ولرم را هم اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید تا خمیرمایه عمل بیاید و کف کند.

  • مرحله دوم

در این مرحله از  طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با شیر، تخم‌مرغ را به همراه باقیمانده شکر، نمک و روغن، داخل کاسه خمیرمایه بریزید و با همزن دستی یا قاشق ترکیب کنید تا بافت مواد خمیر شما به‌خوبی یکدست شود.

  • مرحله سوم

در ادامه باید آرد را دومرتبه الک کنید و روی مواد درون کاسه بریزید. سپس مواد را کاملاً مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. بعد از این که خمیر جمع شد، آن را به سطح کار منتقل کنید.

  • مرحله چهارم

حال خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه و تا زمانی که دیگر خمیر به دستتان نچسبد، با دست ورز دهید. در نظر بگیرید که ممکن است همه آرد مصرف نشود و شما باید هنگامی که خمیر به دستتان نچسبید، اضافه‌کردن آرد را متوقف کنید.

  • مرحله پنجم

یک کاسه مناسب را برداشته و همه بخش‌های آن را به‌خوبی با روغن چرب کنید؛ در ادامه خمیر پیتزا را جمع کرده و درون کاسه قرار دهید و روی کاسه را با استفاده از سلفون  بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت یک تا دو ساعت در فضای محیط استراحت کند.

  • مرحله ششم

بعد از گذشت این زمان و دوبرابر شدن حجم خمیر، هوای اضافی آن را گرفته، بر روی سطح کار منتقل کنید و  مجدداً کمی آن را ورز دهید. در ادامه نیز باید قسمتی از خمیر را با توجه به قالبی که قرار است روی آن پهن شود جدا کرده و چوخه کنید.

  • مرحله هفتم

در آخرین مرحله از آموزش خمیر پیتزا خانگی، هر قسمت را با دست بازکرده و درون قالب پیتزا پهن کنید. سپس روی خمیر را سس زده و با مواد دلخواهتان پر کنید و حدود 20 دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پیتزای شما بپزد؛ همچنین در نظر بگیرید که این خمیر نیازی به پخت جداگانه ندارد.

این سوپ به عنوان یه پیش غذای مجلسی محشره: طرز تهیه سوپ سفید شیر و قارچ | سوپ لاکچری و گران ایرانی

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی | خمیر پیتزا فوری و ساده

نکات تهیه خمیر پیتزا خانگی

  • در صورتی که تمایل به آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ساده بدون خمیرمایه را دارید باید بگوییم که شما باید به‌جای خمیرمایه از مقداری ماست و بکینگ پودر استفاده کنید و همین مراحل بالا را طی کنید.
  • طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی در توستر نیز مانند فر است. با این حال، از آن جایی که انواع توستر و فر قدرت متفاوتی در پخت غذا دارند، ممکن است مدت زمان پخت خمیر نیز با همدیگر تفاوت داشته باشد.
  • برای کاهش کالری خمیر پیتزا خانگی می‌توانید از روغن کمتری نیز استفاده کنید.
  • مدت زمان پخت این خمیر حدود 20 دقیقه درون فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی‌گراد است.
  • در صورتی که تمایل به آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی بدون فر را دارید، باید بگوییم که همین مراحل بالا را طی کنید، ولی خمیر را داخل یک قابلمه پهن کنید و بعد از تکمیل مراحل تهیه خمیر و اضافه کردن مواد پیتزا، درب قابلمه را گذاشته و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. (بهتر است از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید.)

شام چی بپزم؟! طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی | خمیر پیتزا فوری و ساده

جمع بندی

در این مطلب طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را برای شما عزیزان بیان کردیم و نکاتی را درباره آن یادآور شدیم تا شما سروران با استفاده از این روش بتوانید یک پیتزای خوشمزه را تهیه و به همراه عزیزانتان سرو کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی | خمیر پیتزا فوری و ساده

سؤالات متداول

  1. چرا خمیر پیتزا خشک میشه؟

مهم‌ترین عامل خشک‌شدن خمیر، دمای پخت آن است. در صورتی که پیتزا در مدت زمان طولانی و در دمای بالا بپزد، خمیر خشک خواهد شد. همچنین بهتر است برای پیشگیری از خشک‌شدن خمیرتان، قبل از پخت فر را به‌خوبی داغ کنید.

  1. چرا خمیر پیتزا پف نمیکند؟

استفاده بیش از حد آرد و مصرف آرد سبوس‌دار به‌جای آرد سفید، از مهم‌ترین عواملی هستند که مانع پف‌کردن خمیر پیتزا می‌شوند.

  1. چرا خمیر پیتزا سفت میشود؟

استفاده از آرد زیاد و همچنین مدت‌زمان طولانی پخت خمیر، سبب سفت‌شدن آن می‌شوند.

  1. چرا خمیر پیتزا به دست میچسبد؟

در صورتی که دمای خمیر تهیه شده زیاد باشد، ممکن است خمیر پیتزا در هنگام کار به دستتان بچسبد. همچنین استفاده کمتر از حد نرمال آرد، دلیل دیگر چسبناک بودن خمیر است.

  1. چرا خمیر پیتزا به ظرف میچسبه؟

برای رفع چسبندگی خمیر به ظرف، باید ظرف موردنظرتان را چرب نمایید تا خمیر پیتزا به ظرف نچسبد.

  1. چرا خمیر پیتزا در توستر خشک میشود؟

مدت طولانی پخت و دمای زیاد توستر، منجر به تبخیر رطوبت خمیر و خشک‌شدن آن می‌شود.

  1. چرا خمیر پیتزا جمع میشه؟

جمع‌شدن خمیر پیتزا به علت وجود آب در آن امری طبیعی است؛ اما اگر خمیر بیش از حد جمع شود، کیفیت پیتزای شما را کاهش می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم که حتماً از آرد شیرینی‌پزی برای تهیه خمیر استفاده کنید.

  1. چیکار کنیم خمیر پیتزا خشک نشه؟

برای جلوگیری از خشک‌شدن خمیر، باید مطابق با طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی اشاره شده در این مطلب، از آرد استفاده نمایید و مدت‌زمان پخت آن بیش از حد مجاز نباشد.

  1. چیکار کنیم خمیر پیتزا به ظرف نچسبد؟

داخل مواد خمیر از روغن استفاده نمایید و کف قالب را با اندکی روغن چرب کنید.

  1. چیکار کنیم خمیر پیتزا پف کنه؟

پف‌کردن خمیر به مواد آن بستگی دارد؛ سعی کنید حتماً از خمیرمایه سالم استفاده کنید.

  1. چیکار کنیم خمیر پیتزا به دست نچسبد؟

برای جلوگیری از به دست چسبیدن خمیر پیتزا، باید مقدار آرد و روغن آن استاندارد باشد؛ همچنین در حین ورز دادن خمیر باید کمی آرد به دست خود بپاشید.

  1. چیکار کنم خمیر پیتزا پف کنه؟

خمیرمایه مورداستفاده در خمیر باید تازه و سالم باشد؛ همچنین حتماً قبل از استفاده اجازه دهید تا خمیر حدود یک الی دو ساعت در محیط استراحت کند.

  1. خمیر پیتزا شل شده چیکار کنم؟

احتمالاً بیش از حد مجاز از آب یا شیر در خمیر خود استفاده کرده‌اید. برای رفع آن کمی آرد به خمیرتان بیفزایید.

  1. آیا میشود خمیر پیتزا را در یخچال نگهداری کرد؟

این خمیر به مدت یک هفته در یخچال سالم می‌ماند.

  1. آیا با آرد نانوایی میشه خمیر پیتزا درست کرد؟

بله شما می‌توانید خمیر پیتزا را با استفاده از آرد نانوایی نیز تهیه کنید.

  1. آیا با خمیر پیتزا میشود پیراشکی درست کرد؟

بله با استفاده از خمیر پیتزای خانگی می‌توانید به‌راحتی انواع پیراشکی تهیه نمایید.

  1. آیا خمیر پیتزا را میتوان فریز کرد؟

شما می‌توانید با خیالی راحت این خمیر را به مدت سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

  1. آیا خمیر پیتزا را میتوان نگه داشت؟

بله. خمیر پیتزای آموزش داده شده در مقاله طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی، تا سه ماه قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.

  1. آیا خمیر پیتزا رو میشه فریز کرد؟

بله. شما می‌توانید این خمیر را فریز کنید.

  1. آیا با خمیر نانوایی میشود پیتزا درست کرد؟

شما می‌توانید با استفاده از خمیر نانوایی یک پیتزای خوشمزه تهیه کنید.

  1. آیا با خمیر نون بربری میشه پیتزا درست کرد؟

تهیه پیتزا با خمیر نان بربری بسیار بهتر و خوشمزه‌تر از خمیر سایر نان‌ها است.

  1. آیا خمیر نان سنگک برای پیتزا مناسب است؟

امکان درست‌کردن پیتزا با استفاده از خمیر نان سنگک وجود دارد؛ اما توصیه می‌کنیم که از خمیر نان‌های دیگری مانند خمیر نان بربری استفاده کنید.

  1. آیا خمیر نان فانتزی برای پیتزا مناسب است؟

بله شما با استفاده از خمیر نان فانتزی می‌توانید پیتزا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا