دسر

طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه

دسر زبرا، یکی از دسرهای بسیار خوشمزه بوده که علاوه بر طعم فوق العاده، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد. این دسر یک انتخاب بی‌نظیر برای مهمانی‌های شما به حساب می‌آید و می‌توانید با تکه‌های میوه آن را تزئین کنید. به طور کلی دسر زبرا در دو رنگ سفید و کاکائویی تهیه می‌شود. ما در ادامه طرز تهیه دسر زبرا را به صورت کامل و مرحله مرحله برای شما بیان می‌کنیم. پس تا انتها با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر زبرا

  • شیر سرد: ۶ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت یا گل: ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر زبرا

مراحل تهیه دسر زبرا

ابتدا پودر ژلاتین را درون نصف لیوان آب سرد بریزید و سپس بر روی بخار کتری قرار دهید تا کاملاً حل شود. در ادامه تمام مواد به جز پودر کاکائو را به دو قسمت تقسیم کنید.

در مرحله بعدی، دو قابلمه را جداگانه برداشته و هر قسمت مواد را داخل این قابلمه‌ها بریزید. در ادامه پودر کاکائو را فقط در یکی از قابلمه‌ها بریزید. زمانی که تمامی مواد با هم ترکیب شدند، بر روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرند. هم زدن مواد کمک می‌کند مایه دسر گلوله گلوله نشود و به خوبی بپزد.

در این حین، ژلاتین حل شده را در دو قابلمه ریخته و پخت را ادامه دهید تا مواد به غلظت فرنی برسند. شما می‌توانید از قالب‌های مختلفی برای تهیه این دسر به صورت تک نفره یا چند نفره استفاده کنید.

در این مرحله از طرز تهیه دسر زبرا، قالب‌ها را چرب کرده و یک قاشق از مایه سفید و یک قاشق مایه کاکائویی بریزید. حالا مایه سفید را دوباره از وسط ریخته و این کار را تا زمانی ادامه دهید تا مواد کاملاً تمام شوند.

حالا دسر خود را به مدت ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد. زمانی که دسر خودش را گرفت، می‌توانید آن را را از دور قالب آزاد کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. دسر را درون پودر نارگیل بغلتانید و آن را تزئین کنید. حالا می‌توانید دسر زبرا خود را سرو نمایید. نوش جان.

طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه

بیشتر بخوانید:

مهم‌ترین نکات طرز تهیه دسر زبرا

  • اگر از قاشق برای ریختن مواد دسر استفاده می‌کنید، ممکن است لایه‌های آن بسیار ریز و یکدست شود. بدین منظور می‌توانید از ملاقه استفاده کنید تا لایه‌های دسر درشت‌تر شود.
  • قالب‌های رنگی یا کمربندی برای این گروه از دسر‌ها گزینه‌ی بهتری هستند؛ زیرا راحت‌تر خارج می‌شوند.
  • شما می‌توانید برای تزئین دسر از بیسکویت پودر شده استفاده کنید.
  • دسر را همیشه تازه سرو کنید. ماندن دسرها، مزه آنها را تغییر می‌دهد.

جمع‌بندی

دسر زبرا یک دسر بسیار خوشمزه بوده که در جهان طرفداران بسیاری دارد. ما در این مقاله طرز تهیه دسر زبرا را به صورت کامل برای شما بیان کردیم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. شما با مراجعه به بخش مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ، می‌توانید با دستور پخت سایر غذاها، دسر و شیرینی‌ها آشنا شوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا