غذای اصلی

غذا برای مسافرت شمال | در سفر شمال چی بخوریم؟

تهیه یک غذای سالم و بهداشتی یکی از چالش‌های همیشگی در سفر محسوب می‌شود. غذایی که در طول مسیر مصرف می‌کنید، باید به‌گونه‌ای انتخاب شود که انرژی و انرژی کافی را به بدن شما برساند و کاملا سالم و بهداشتی باشد. اگر شما نیز از علاقه‌مند به سفر جاده‌ای هستید و قصد سفر به شمال را دارید، همراه داشتن یک غذای خانگی و سبک بهترین انتخاب برای شما خواهد بود؛ چراکه یافتن یک رستوران بین‌راهی که تمام موارد بهداشتی را رعایت کند، در بسیاری از مواقع امکان‌پذیر نیست. بنابراین با به‌همراه داشتن غذاهای خراب نشدنی برای سفر از مسیر لذت بیشتری خواهید برد و هر زمان که مایل بودید، می‌توانید غذای خود را در کنار خانواده و دوستان میل کنید. به‌همین منظور در این مقاله از مجله مامی کوکینگ قصد داریم به معرفی انواع غذا برای مسافرت شمال بپردازیم. بنابراین اگر شما نیز برایتان سوال است که غذای بین راهی چی بپزم؟ تا انتها ما را همراهی کنید.

کوکوسبزی

یکی از مناسب‌ترین انواع غذا برای بیرون بردن و مسافرت، کوکو سبزی است. کوکوسبزی درعین مقوی و سالم بودن، طعم بسیار دلپذیری دارد. همچنین شما می‌توانید طی سفر کوکوسبزی را به‌صورت سرد نیز میل کنید. برای تهیه این غذا خوشمزه شما می‌توانید با اضافه نمودن زرشک و گردوی خرد شده به کوکو، طعم بهتری به غذا ببخشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی

  • سبزی کوکو (شامل تره، اسفناج، گشنیز و جعفری) 500 گرم
  • تخم‌مرغ 5 عدد
  • سیر 3 حبه
  • زرشک 1 قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوکو سبزی

  1. به‌منظور تهیه این غذا برای مسافرت ابتدا سبزی‌ها را خوب بشویید و اجازه دهید که چند دقیقه درون آبکش باقی بمانند. توجه داشته باشید که در ادامه سبزی‌ها را تا حد ممکن ریز کنید. سپس یک کاسه مناسب انتخاب نموده و سبزی‌های ریز شده را درون آن بریزید.
  2. در ادامه سیر پوره شده را به سبزی‌ها بیفزایید و موادتان را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس آرد را به مواد درون کاسه اضافه نموده و مجددا تمام مواد را با چنگال هم بزنید.
  3. تخم مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی درآیند. زردچوبه، نمک و فلفل را به ظرف حاوی تخم‌مرغ بیفزایید و هم بزنید. سپس مخلوط تخم‌مرغ و ادویه‌جات را به سبزی‌ها اضافه کنید و تا زمانی‌که مواد کاملا یکدست شوند، آن‌ها را با یکدیگر ترکیب نمایید. شما می‌توانید گردو و زرشک را در همین مرحله به مواد درون کاسه اضافه کنید. همچنین می‌توانید هنگام پخت نیز آن‌ها را به کوکو بیفزایید.
  4. پس‌ از آماده شدن مایه کوکوسبزی، نوبت به پختن آن می‌رسد. به‌منظور تهیه این غذا برای سفر چند روزه ابتدا کمی روغن در ماهیتابه موردنظر ریخته و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
  5. در مرحله بعد از تهیه این غذا برای مسافرت شمال نصف مواد را به تابه اضافه کرده و به خوبی با پشت قاشق مواد را صاف کنید. درصورتی‌که در مرحله قبل زرشک و گردو را اضافه نکرده بودید، در این مرحله آن‌ها را روی کوکو بریزید.
  6. پس‌ از ریختن زرشک و گردو، باقی مواد را نیز اضافه کنید. پس‌ از پخت یک سمت کوکو، آن را برگردانید تا سمت دیگر نیز به‌خوبی پخته شود. درنهایت می‌توانید کوکوسبزی آماده‌شده را در سفر به همراه خیارشور، گردو و گوجه‌های برش داده‌شده سرو کنید.

اگه تازه عروس هستی، این رسپی‌ها رو از دست نده: لیست غذا برای تازه عروس – لیست غذای پر و پیمان برای تازه عروس ها

کوکوسبزی

بورک گوشت

بورک به‌دلیل برخورداری از فرم لقمه شده، از سهولت حمل مناسبی برخوردار بوده و خوردن آن نیز بسیار راحت است. درواقع این غذا به‌دلیل کوچک بودن و بسته بودن دو طرف آن، راحتی زیادی را به‌همراه خواهد داشت. شما می‌توانید به‌راحتی با گوشت، سبزیجات و دیگر مواد دلخواه خود یک بورک ترکی خوشمزه و لذیذ را برای مسافرت آماده سازید.

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت

  • گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
  • قارچ 100 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • خمیر یوفکا به میزان لازم
  • آویشن و کنجد به میزان لازم
  • زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه بورک گوشت

  1. برای تهیه این غذای مسافرتی در تابستان ابتدا قارچ‌ها را بشویید و آبکشی کنید. سپس آن‌ها را به‌صورت ورقه‌ای یا نگینی یا به شکل دلخواه خود خرد کنید. قارچ‌ها را به‌همراه مقدار کمی روغن در یک تابه مناسب تفت دهید و به آن‌ها مقداری لیموترش اضافه کنید تا سیاه نشوند. پس‌ از تبخیر شدن آب قارچ‌ها و سرخ شدن آن‌ها، قارچ‌ها را از تابه خارج نموده و کناری قرار دهید.
  2. پیازها را به‌صورت نگینی ریز خرد کنید و به‌همراه مقدار کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. بعد از اینکه پیاز به میزان لازم طلایی شد، مقداری آویشن، زرچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و مجددا یک بار دیگر پیازها را تفت دهید.
  3. سپس به پیازهای سرخ‌شده، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و چند دقیقه آن‌ها را به‌همراه یکدیگر تف دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. پس‌ از سرخ شدن گوشت، رب گوجه‌فرنگی را درون تابه بریزید و به میزانی تفت دهید که طعم خامی آن گرفته شود و کاملا سرخ گردد.
  4. درنهایت قارچ را به مواد بیفزایید و 1 الی 2 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. حال مایه بورک گوشت شما آماده خواهد بود.
  5. در مرحله بعد از تهیه این غذا برای مسافرت شمال باید به سراغ تهیه خمیر یوفکا بروید. به‌همین منظور خمیر یوفکا را روی یک سینی بزرگ باز نموده و با یک قلمو تمیز و آغشته به آب، آن را نم‌دار کنید. 1 قاشق از مایه بورک را درون خمیر بریزید. سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن قرار دهید و خمیر را به‌صورت لوله‌ای بپیچید. درنهایت لبه‌های خمیر را با قلمو مقداری خیس کنید تا از هم باز نشوند. به‌همین ترتیب تمام بورک‌ها را آماده پخت کنید.
  6. در مرحله بعد از طرز تهیه این غذا برای پیک نیک، کف سینی فر را با روغن چرب نموده و بورک‌ها را درون آن بچینید. حال در یک کاسه کوچک 1 عدد تخم‌مرغ را مخلوط کنید تا بافت آن یکدست شود. سپس 1 قاشق شیر به آن بیفزایید و مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. با استفاده از یک قلمو روی بورک‌ها را با ترکیب شیر و تخم‌مرغ رومال نمایید و مقداری کنجد نیز روی آن‌ها بپاشید.
  7. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و 15 دقیقه صبر کنید تا کمی گرم شود. سپس سینی فر را حدود 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا بورک‌ها کاملا آماده شوند. پس‌ از آماده شدن بورک‌ها حدود 2 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی بورک‌ها طلایی شود.

ناهار چی بپزم؟ طرز تهیه خورش قیمه با مرغ | راز قیمه جا افتاده و رستوران

بورک گوشت

پیراشکی گوشت

انواع پیراشکی‌ها با ظاهر هوس‌انگیز و سهولت در مصرف، گزینه ایده‌آلی به‌عنوان غذا برای سفری چند روزه شناخته می‌شوند. شما می‌توانید برای سفر انواع پیراشکی گوشت، مرغ یا سبزیجات را با مواد اولیه دلخواه خود تهیه کنید. همچنین پیراشکی یکی از مناسب‌ترین انواع غذا برای مسافرت شمال شناخته می‌شود که تقریبا مورد پسند تمام افراد است. همچنین با توجه به اینکه هنگام خوردن پیراشکی‌ها نیاز به استفاده از قاشق و چنگال ندارید، زحمت شما برای تمیز کردن وسایل و شستشوی ظروف نیز بسیار کم‌تر خواهد شد. بنابراین اگر به‌دنبال بهترین غذا برای مسافرت شمال هستید که مصرف آن هرچه راحت‌تر انجام گیرد، پیراشکی گوشت می‌تواند گزینه مناسبی برایتان باشد.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت

  • گوشت چرخ‌کرده 200 گرم
  • قارچ خردشده 250 گرم
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • هویج خرد شده 2 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • زرده تخم‌مرغ 1 عدد
  • خمیر پیراشکی 1 بسته
  • روغن مایع به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سیاه‌دانه و گشنیز خردشده برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت

  1. در ابتدایی‌ترین مرحله از تهیه این غذا برای مسافرت شمال ابتدا پیاز را پوست گرفته و آن را به‌صورت نگینی ریز خرد کنید. مقداری روغن در یک ماهیتابه با اندازه متوسط بریزید و پیازهای خردشده را به آن بیفزایید و تفت دهید.
  2. پس‌ از سبک شدن پیازها، به آن زردچوبه اضافه نموده و مجدد به هم‌زدن ادامه دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیازهای سرخ‌شده اضافه کرده و به‌خوبی هم بزنید. پس‌ از گذشت حدود 6 الی 7 دقیقه گوشت تغییر رنگ می‌دهد و بوی خامی آن گرفته می‌شود.
  3. حال می‌توانید قارچ‌ها را به مخلوط پیاز و گوشت اضافه کنید. در صورت دلخواه می‌توانید به مخلوط قارچ مقداری آبلیمو نیز اضافه کنید تا هنگام تفت دادن سیاه نشوند. رب گوجه‌فرنگی را نیز به مواد افزوده و با دیگر مواد به‌خوبی هم بزنید. در این مرحله باید نمک و فلفل را نیز به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. سپس درب ماهیتابه را قرارداده و منتظر بمانید تا نمک و فلفل به خورد گوشت بروند.
  4. در ادامه طرز تهیه این غذا برای مسافرت شمال، فلفل دلمه‌ای و هویج ها را به‌اندازه دلخواه خرد کرده و به دیگر مواد درون ماهیتابه بیفزایید. پس‌ از اضافه نمودن آن‌ها، مایه پیراشکی را از ته هم بزنید و صبر کنید تا چند دقیقه مواد به‌خوبی با یکدیگر تف داده شوند.
  5. پس‌ از گذشت چند دقیقه ذرت را نیز درون ماهیتابه بریزید و درب تابه را قرار دهید. همچنین حرارت گاز را مقداری کم کنید تا مواد با یکدیگر آرام‌آرام پخته شوند.
  6. در مرحله بعد از تهیه پیراشکی گوشت، مایه گوشت و خمیرهای آماده پیراشکی را کنار دست خود قرار دهید. سپس خمیر را باز نموده و داخل آن را با یک قاشق از مایه گوشت و مقداری پنیر پیتزا پر کنید. لبه‌های خمیر را با استفاده از دو انگشت اشاره و شست به یکدیگر فشار دهید تا کاملا به‌هم بچسبند. البته شما می‌توانید برای انجام این کار از چنگال نیز کمک بگیرید. این کار را آن‌قدر ادامه دهید تا خمیر و مایه گوشت به اتمام برسند.
  7. در ادامه برای‌ اینکه پیراشکی شما طلایی و خوش‌رنگ شود، زرده تخم‌مرغ را به‌همراه کمی روغن مایع مخلوط نموده و با استفاده از یک فرچه روی پیراشکی ها بمالید. همچنین برای تزئین آن‌ها نیز می‌توانید از مقداری کنجد، سیاه‌دانه و گشنیز خرد شده کمک بگیرید.
  8. درنهایت مقداری روغن درون ماهیتابه‌ای گود بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. متناسب با اندازه ماهیتابه تعدادی از پیراشکی‌ها را درون روغن قرار دهید. در این مرحله توجه کنید که هر دو طرف پیراشکی‌ها کاملا سرخ شود. درنهایت پیراشکی‌های گوشت شما آماده خواهد بود و می‌توانید روغن اضافی آن‌ها را پس‌ از سرخ شدن با دستمال حوله‌ای مرطوب یا دستمال کاغذی بگیرید.

برای سفر چی بپزم؟ لیست غذا‌های ساده برای مسافرت کوتاه و یک روز

پیراشکی گوشت

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی از جمله غذاهای خوشمزه‌ای بوده که امروزه طرفداران پروپاقرصی پیدا کرده و می‌تواند یک انتخاب مناسب در لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند، باشد؛ اما توجه داشته باشید که سالاد ماکارونی دارای مقداری سس بوده و درصورتی‌که یخدان به‌همراه ندارید، آن را در اولین وعده‌ بین سفر نوش جان کنید. این غذا به‌دلیل برخورداری از ماکارونی، ذرت و نخودفرنگی کالری بالایی داشته و منبع بسیار خوبی برای تامین انرژی مورد نیاز هنگام سفر است.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی

  • ماکارونی شکل‌دار 1 بسته
  • سوسیس یا کالباس 250 گرم
  • هویج 1 عدد بزرگ
  • خیارشور 2 عدد بزرگ
  • ذرت 100 گرم
  • کاهو 1 عدد کوچک
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ماکارونی

  1. به‌منظور تهیه این غذا برای مسافرت شمال ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب نموده و روی حرارت بالا قرار دهید تا سریع به جوش بیاید. پس‌ از به جوش آمدن آب، مقداری نمک را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن مایع درون قابلمه بریزید و منتظر بمانید تا نمک در آب حل شود.
  2. سپس ماکارونی‌ها را درون آب جوش ریخته و 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا مقداری نرم و پخته شوند. در ادامه ماکارونی‌ها را با آب سرد آبکشی نموده و کناری قرار دهید تا خنک شوند. هویج‌ها را به‌صورت نگینی خرد کرده و در آب جوش بریزید تا بپزند. سپس خیارشور و برگ‌های کاهو را نیز پس‌ از شستن به‌صورت ریز خرد کنید و کناری قرار دهید.
  3. سوسیس یا کالباس را نیز به شکل دلخواه خود خرد نموده و به همراه ماکارونی آبکش شده، هویج پخته و خیارشور و کاهو خرد شده درون کاسه‌ای جادار بریزید و به‌خوبی مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  4. در مرحله بعد از تهیه این غذا برای مسافرت شمال باید برای آماده‌سازی سس سالاد اقدام کنید. به‌همین منظور سس مایونز را به‌همراه نمک، فلفل سیاه و آب‌لیمو درون یک کاسه کوچک بریزید و تمام این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  5. ترکیب تهیه‌شده را به سالاد ماکارونی اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. پس‌ از آماده شدن سالاد، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار بدید و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد جا بیفتد.

سالاد ماکارونی

سخن پایانی

در این مقاله به معرفی مناسب‌ترین انواع غذا برای مسافرت شمال پرداختیم. تمام این غذاها گزینه‌های ساده و خوشمزه‌ای هستند که می‌توانید در طول سفر و بین راه آن‌ها در کنار خانواده و دوستان نوش جان کنید. البته شما باید غذاهایی را برای سفر آماده سازید که زحمت زیادی برایتان نداشته باشند. درنهایت اینکه مناسب‌ترین غذا برای مسافرت شمال باید به اندازه کافی مقوی و سیر کننده باشد تا انرژی مورد نیاز بدنتان را تامین کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا