رژیم غذایی چاقیسلامت غذایی

لیست غذاهای چاق کننده صورت | برای چاقی صورت چی بخوریم؟

در اغلب موارد برای دستیابی به وزن ایده‌آل خود باید از یک برنامه غذایی برای چاق شدن صورت پیروی کنید. همان‌طور که عده‌ای از افراد به‌دنبال لیست غذاهای لاغر کننده و کاهش وزن هستند، تعداد زیادی نیز برای چاق شدن و افزایش وزن تلاش می‌کنند. اگر قصد دارید وزن اضافه کنید، بسیار مهم است که از برخی غذاهای چاق‌ کننده در برنامه غذایی خود بهره بگیرید؛ اما توجه داشته باشید مصرف دونات، بستنی، فست فودها و… با وجود اینکه سبب چاق شدن صورت در یک هفته می‌شود؛ اما بسیار مضر هستند و می‌توانند شما را بیمار کنند. بنابراین اگر کمبود وزن دارید، بسیار دقت کنید که صرفا از انواع غذاهای چاق‌کننده سالم استفاده نمایید. در این مقاله از مجله مامی کوکینگ قصد داریم به معرفی لیست غذاهای چاق‌ کننده صورت بپردازیم. اگر شما نیز تصمیم دارید برای چاق کردن صورت خود اقدام نمایید، تا انتها مقاله با ما همراه باشید.

چیکن استراگانف

یکی از انواع غذاهای معروف کشور روسیه، چیکن استراگانف بوده که در تهیه آن از گوشت مرغ استفاده می‌شود. بنابراین این غذا را می‌توان یکی از موثرترین موارد در لیست غذاهای چاق کننده صورت دانست. پایه اصلی چیکن استراگانف مرغ، قارچ و شیر بوده که هر کدام از این موارد در افزایش وزن و چاقی صورت تاثیر قابل‌توجهی دارند.

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف

  • سینه مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • شیر 2 لیتر
  • کره 50 گرم
  • خامه 150 گرم
  • قارچ 750 گرم
  • آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
  • روغن و زردچوبه به میزان لازم
  • آویشن و پاپریکا به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه چیکن استراگانف

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه این غذا از لیست غذاهای چاق کننده صورت ابتدا کره و خامه و شیر را از یخچال خارج کنید تا با دما محیط سازگار شوند. سپس سینه مرغ را بشویید و به اندازه دلخواه خود روی تخته خرد کنید.
  2. پیاز ها را نیز پس‌ از پوست گرفتن و شستن، روی تخته به‌صورت نگینی خرد نمایید. یک قابلمه با اندازه متوسط را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و درون آن مقداری روغن بریزید. پس‌ از داغ شدن روغن، پیازهای خرد شده را درون آن بریزید و تفت دهید. سپس فلفل و زردچوبه را به پیاز بیفزایید و به‌صورت مداوم آن را تفت دهید تا پیازها سبک و شیشه‌ای شوند.
  3. گوشت مرغ خرد شده را درون قابلمه بیفزایید و مجدد مواد را تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها کاملا تغییر یابد. شیر را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا با حرارت ملایم، شیر به جوش بیاید.
  4. درون یک ظرف جداگانه مقداری کره بریزید و شعله را روی کمترین مقدار قرار دهید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن نیز به کره بیفزایید و اجازه دهید تا کره کاملا ذوب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و به‌صورت مداوم تف دهید تا رنگ آرد مایل به کرمی شود.
  5. ترکیب تهیه شده را درون قابلمه حاوی مرغ و شیر بیفزایید و همه را به‌خوبی زیر و رو کنید تا مواد کاملا منسجم و غلیظ شود. در همین حین قارچ‌ها را با دستمال نم‌دار تمیز کرده و آبکشی کنید. روی تخته آشپزخانه قارچ‌ها را به‌صورت ورقه ورقه خرد نمایید و کناری قرار دهید.
  6. پس‌ از اینکه مواد درون قابلمه کمی غلظت یافت، خامه را اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا خامه کاملا به خورد غذا برود. قارچ‌های خردشده را نیز به‌همراه پاپریکا و آویشن اضافه نمایید. حرارت را کم کنید تا قارچ‌ها بپزند. درصورتی‌که به چیکن استراگانف آبدار علاقه‌مند هستید، باید پس‌ از پختن قارچ، قابلمه را از روی حرارت بردارید؛ اما اگر چیکن استراگانف غلیظ‌تر دوست دارید، مدتی را صبر کنید تا مواد همچنان بپزند.
  7. درحین پختن غذا، سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن‌ها را به‌صورت خلال‌های بسیار نازک خرد کرده و درون تابه سرخ کنید. پس‌ از آماده شدن غذا، چیکن استراگانف را به‌همراه سیب‌زمینی‌های سرخ‌کرده تزئین و سرو نمایید.

برای رفع شوری غذا چیکار کنم؟ بهترین روش رفع شوری غذا و خورش با راهکار ساده

چیکن استراگانف

املت ترکیه ای

املت ترکیه‌ای یکی از غذاهای محبوب ترکیه بوده که در عرض تنها چند دقیقه برای صبحانه، ناهار یا شام حاضر می‌شود. بنابراین این غذا یک صبحانه چاق کننده برای افراد لاغر بوده که تفاوت چندانی با املت ایرانی ندارد. املت ترکیه‌ای با موادی همچون تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی و فلفل سبز تهیه می‌شود. اگرچه بسیاری از افراد این غذا را برای صبحانه طبخ می‌کنند؛ اما شما می‌توانید از آن در تمام وعده‌های غذایی خود استفاده نمایید.

مواد لازم برای تهیه املت ترکیه ‌ای

  • گوجه‌فرنگی پوست کنده 4 عدد
  • فلفل سبز شیرین 3 عدد
  • تخم‌مرغ 4 عدد
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • جعفری به میزان لازم

طرز تهیه املت ترکیه‌ ای

  1. ابتدا درون یک تابه با اندازه دلخواه مقداری روغن بریزید و فلفل‌های خرد شده را در آن قرار دهید تا حدود 2 الی 3 دقیقه بپزند. گوجه‌فرنگی‌های پوست کنده را به‌صورت ریز خرد کنید و درون تابه بریزید. سپس به مواد درون تابه مقداری نمک و پاپریکا اضافه کرده و صبر کنید تا روی حرارت ملایم نرم شوند.
  2. هرچند دقیقه یک‌بار گوجه و فلفل‌های خردشده را هم بزنید و شعله گاز را مقداری کاهش دهید.
  3. در یک کاسه جداگانه تخم‌مرغ‌ها را بریزید و هم بزنید. سپس آن‌ها را به آرامی درون مخلوط گوجه‌فرنگی بریزید و هم بزنید تا تخم‌مرغ در تمام نواحی آن پخش شود. پس از گذشته 3 الی 4 دقیقه تخم‌مرغ‌ها سفت می‌شود؛ اما اگر دوست دارید املت ترکیه‌ای شما آبکی باشد، کم‌تر از این مدت آن را روی حرارت قرار دهید.
  4. درصورتی‌که تخم‌مرغ هم‌نزده دوست دارید، تخم‌مرغ‌ها را به‌صورت جداگانه روی تابه بشکنید. سپس منتظر بمانید تا تخم‌مرغ‌ها حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. درنهایت روی املت ترکیه‌ای مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و جعفری بریزید و همراه با نان دلخواه خود سرو نمایید.

اگه وجترین هستی و ورزشکار، این رسپی‌ها رو از دست نده: بهترین غذای گیاهی برای ورزشکاران

املت ترکیه ای

فسنجان

خورشت فسنجان یکی از بهترین موارد در لیست غذاهای چاق‌ کننده صورت است؛ چراکه این غذا به‌دلیل برخورداری از حجم بالایی از گردو، مانند یک معجون چاق کننده سریع عمل می‌کند. اگر به غذاهای سنتی ایرانی علاقه‌مند هستید و قصد افزایش وزن دارید، خورشت فسنجان می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. این خورشت محبوبیت بالایی در میان گروه‌های مختلف مردم دارد و شما می‌توانید تنها با استفاده از چند ماده اولیه یک غذا خوشمزه و درعین‌حال مغذی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان

  • سینه یا ران مرغ 4 تکه
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • مغز گردو 300 گرم
  • رب انار 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت فسنجان

  1. برای تهیه این خورشت از لیست غذاهای چاق کننده صورت ابتدا پوست‌های اضافی مرغ را جدا کرده و آن‌ها را پس‌ از شستن کناری قرار دهید تا آب اضافی مرغ‌ها خارج شود. در ادامه نمک، فلفل سیاه و دیگر ادویه‌های دلخواه خود را روی قطعات مرغ بپاشید تا مزه‌دار شوند. توصیه می‌کنیم مرغ‌ها را در ظرف دربسته قرار داده و درون یخچال بگذارید تا ادویه‌ها به خورد آن‌ها بروند.
  2. پیاز را به‌صورت نگینی خرد کرده و به‌همراه مقدار کمی روغن مایع درون قابلمه‌ای تفت دهید تا سبک و شفاف شود. در ادامه کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
  3. گردوهای پوست‌کنده را درون میکسر بریزید تا کاملا ریز شوند. سپس گردو پودر شده را به قابلمه حاوی پیاز اضافه نمایید و مجددا حدود 1 دقیقه تفت دهید. توجه داشته باشید که در این مرحله باید از تفت دادن بیش‌ از اندازه گردو خودداری کنید؛ چراکه انجام افراطی این کار باعث سوختن گردو می‌شود.
  4. پس‌ از اینکه گردو را تفت دادید، 6 الی 7 لیوان آب درون قابلمه بریزید و درب آن را قرار دهید. حرارت گاز را زیاد کنید تا آب سریع‌تر به نقطه جوش برسد. پس به جوش آمدن آب، حرارت را کاهش دهید تا گردو شروع به روغن انداختن کند. پس‌ از گذشت حدود 2 الی 3 ساعت گردو به‌خوبی روغن می‌اندازد. رب انار را درون قابلمه بیفزایید؛ اما توجه کنید که از رب انار متناسب با طعم دلخواه خود استفاده نمایید.
  5. پس‌ از گذشت حدود 3 ساعت مرغ را از یخچال خارج کنید و در روغن زیاد سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. سپس مرغ را به‌همراه زعفران دم کرده درون قابلمه حاوی مواد خورشت بیفزایید. پس‌ از اضافه نمودن مرغ‌ها، در صورت تمایل می‌توانید کمی شکر هم به خورشت اضافه کنید تا طعم آن ملس شود. برای جا افتادن کامل خورشت باید 1 الی 1/5 ساعت دیگر نیز منتظر بمانید. با توجه به اینکه این خورشت ازجمله غذاهایی است که کاملا کم آب سرو می‌شود، باید منتظر بمانید تا خورشت روغن بیندازد و سپس آن را در ظرف موردنظر خود بکشید. درنهایت خورشت فسنجان را به‌ همراه برنج دمی یا کته سرو کنید.

با این روش بدون فر، تو خونه بربری بپز: طرز تهیه نان بربری خانگی بدون فر و روش اجاق گازی

فسنجان

ساندویچ مرغ و آووکادو

یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و متفاوت در لیست غذاهای چاق‌ کننده شکم و صورت که می‌توانید از آن در وعده‌های شام یا عصرانه استفاده کنید، ساندویچ مرغ و آووکادو محسوب می‌شود. این ساندویچ به‌دلیل داشتن آووکادو در ترکیبات خود، از خواص زیادی برای یبوست و کبد برخوردار است. فراموش نکنید که وجود یک الی دو میوه برای چاقی صورت در غذا تاثیر قابل توجهی در افزایش سلامت وعده‌های شما خواهد داشت. همچنین به‌دلیل وجود مرغ درون ساندویچ، این غذا پروتئین بالایی دارد که می‌تواند در لیست غذاهای چاق‌ کننده صورت برای شام قرار گیرد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و آووکادو

  • سینه مرغ 2 عدد
  • آووکادو 1 عدد
  • کاهو نصف عدد
  • کدو 2 عدد
  • پیاز بنفش 1 عدد
  • پیاز سفید 1 عدد
  • گوجه گیلاسی 4 عدد
  • سیر 2 حبه
  • گشنیز 1 دسته
  • نان پیتا 1 بسته
  • ماست یونانی نصف پیمانه
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و آووکادو

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه این غذا از لیست غذاهای چاق کننده صورت ابتدا مرغ‌ها را بشویید و روی تخته آشپزخانه به‌صورت مکعبی خرد کنید. سپس آن‌ها را درون یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی مرغ‌ها خارج شود. گشنیزها را نیز پس‌ از شستن روی تخته به‌صورت ساتوری خرد نمایید. پیاز و کدوها را پس‌ از شستن و پوست کندن، برش و کناری قرار دهید. گوجه گیلاسی‌ها را نیز بشویید و از وسط نصف کنید.
  2. آووکادو را پس‌ از شستن پوست بگیرید و به‌اندازه دلخواه خود خرد نمایید. کاهو را نیز شسته و کناری قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس سیرها را پس‌ از شستن، پوره نمایید.
  3. پیاز سفید را پس‌ از شستشو و رنده کردن به‌همراه مرغ‌های خرد شده و ادویه‌هایی همچون نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر سیر مزه‌دار کنید و درون ظرف درب‌دار قرار دهید. درون یک کاسه جداگانه کاهوها را به‌صورت ریز خرد کنید و به‌همراه پیاز بنفش و گشنیز مخلوط نمایید. سپس تمام مواد را با یکدیگر هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.آووکادو را به‌همراه گوجه گیلاسی به کاسه بیفزایید و هم بزنید.
  4. در مرحله بعد درون یک تابه با اندازه متوسط مقداری روغن زیتون بریزید و سینه مرغ خرد شده را درون آن با حرارت بالا تفت دهید. پس‌ از گریل شدن سینه مرغ، آن‌ها را از تابه خارج کرده و کناری قرار دهید.
  5. درون همان تابه مجددا مقداری روغن زیتون اضافه و کدوهای حلقه شده را گریل نمایید. در یک ظرف جداگانه ماست یونانی بریزید و نمک و سیر های پوره شده را به آن اضافه نمایید. سپس مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا مخلوط شوند. مرغ‌های گریل شده را درون ظرف بیفزایید و پس‌ از آن ترکیب تهیه‌شده را به سالاد از پیش آماده شده در کاسه دیگر اضافه نمایید.
  6. همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند و طعم مواد به تمام قسمت‌های سالاد برود. نان پیتا را به صورتی قیف یا لقمه بپیچید و مواد تهیه شده را درون نان بریزید. ساندویچ‌ها را به‌ترتیب آماده کرده و درون ظرف موردنظر سرو کنید.

ساندویچ مرغ و آووکادو

جمع بندی

در این مقاله به ارائه بهترین لیست غذاهای چاق‌ کننده صورت پرداختیم. البته شما می‌توانید به این موارد غذاهای دلخواه خود را نیز بیفزایید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم با توجه به سلیقه غذایی که دارید، از غذاهای معرفی‌شده ایده بگیرید و غذاهای چاق‌کننده صورت مخصوص خودتان را طبخ نمایید. توجه داشته باشید که بین غذاهای سالم و ناسالم تمایز قائل شوید و با تصمیم‌گیری درست تنها غذاهای چاق‌کننده سالم و مفید را مصرف کنید. هریک از غذاهای معرفی‌شده در لیست غذاهای چاق‌ کننده صورت، میزان پروتئین بالایی داشته و می‌توانند با حفظ سلامت بدن، وزن شما را تا حدی افزایش دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا