چنانچه به دنبال یک غذای مناسب برای رژیم لاغری خود هستید، سوپ عدس ماست یک انتخاب ایده آل برای شما به حساب میآید. این سوپ خوشمزه و مقوی متعلق به کشور ترکیه بوده و طرز تهیه راحتی دارد. ما در این مطلب قصد داریم مراحل طرز تهیه سوپ عدس و ماست را به صورت کامل برای شما بیان کنیم. پس تا انتهای مطلب با مجله آشپزی مامی کوکینگ همراه باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای پخت سوپ عدس و ماست
مواد موردنیاز طرز تهیه سوپ عدس و ماست برای ۲ نفر:
- عدس: ۱ استکان
- رشته: ۱ لیوان
- ماست: ۲ لیوان
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- نعنا: ۱ قاشق مرباخوری
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- آب: ۵/۱ لیتر
- نمک: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت قارچ و بادمجان ساده و کم هزینه
مراحل تهیه سوپ عدس و ماست
- ابتدا عدس را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب بریزید. حالا قابلمه را بر روی حرارت متوسط گذاشته و صبر کنید تا عدس به طور کامل بپزد و نرم شود. زمانی که عدس به خوبی پخته شد، آن را درآبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. حالا یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و یک و نیم لیتر آب درون آن بریزید. سپس آن را بر روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
- در مرحله بعدی از طرز تهیه سوپ عدس و ماست، زمانی که آب به جوش آمد، رشته را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا کامل بپزد. حالا عدس پخته شده را به قابلمه اضافه کنید تا به مدت ۲ دقیقه با هم بجوشند. حالا ماست را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
- در ادامه آرد را همراه با زرده تخم مرغ به کاسه حاوی ماست بیفزایید و با استفاده از همزن دستی به خوبی هم بزنید تا بافت یکدستی به خود بگیرند. حالا باید ۲ الی ۳ ملاقه از سوپ را به کاسه ماست اضافه کنید و سریع مخلوط کنید تا ماست نبرد. حالا باید دمای آن با سوپ تقریباً متعادل شود. در ادامه مخلوط ماست را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا ماست به خوبی داخل سوپ پخش شود.
- در مرحله بعد، زمانی که سوپ ماست به جوش آمد، اندازه نمک را تنظیم کرده و صبر کنید تا سوپ به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد. شما باید سوپ را به صورت مرتب هم بزنید تا ماست ته نگیرد یا بریده بریده نشود.
- کره را داخل یک تابه مناسب ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذوب شود. حالا نعنا را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید. به این نکته توجه کنید که نعنا در اثر تفت زیاد میسوزد و طعم تلخی به خود میگیرد.
- در این مرحله و زمانی که سوپ جا افتاد باید قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. حالا به مقدار لازم و بر اساس ذائقه خود نعنا داغ را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. همچنین میتوانید سوپ عدس و ماست خود را با نعنا داغ نیز تزئین کنید. از طعم و عطر سوپ خود لذت ببرید. نوش جان.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه عدسی لعابدار غلیظ و خوشمزه سرآشپز
مهمترین نکات طرز تهیه سوپ عدس و ماست
- در حین تهیه این سوپ، اضافه کردن ادویه در مراحل پخت بسیار اهمیت دارد. پس در طی این مراحل، غذا را به طور مرتب مزه کنید و در صورت نیاز به آن ادویه اضافه نمایید.
- در هنگام پختن سوپ عدس و ماست باید چند حباب را بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت مواد کلی ناپخته باقی میمانند.
- استفاده از مقدار کافی آب میتواند طعم بهتری به سوپ شما بدهد.
جمعبندی
ما در این مقاله، طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیهای را به صورت مرحله مرحله برای شما بیان کردیم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. برای دسترسی به دستور پخت سایر غذاهای محلی و بین المللی، پیشنهاد میکنیم دیگر مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ را نیز مشاهده کنید.