دسر

طرز تهیه محلبی | یک دسر جذاب و ارزان

ما امروز قصد داریم مراحل طرز تهیه دسر محلبی را به صورت کامل برای شما بیان کنیم. این دسر خوشمزه متعلق به کشور ترکیه است که بسیار سریع و راحت آماده می‌شود. شایان ذکر است که برای آماده کردن این دسر، به هزینه و وقت زیادی نیاز ندارید. چنانچه شما نیز علاقمندید این دسر خوشمزه را در کمترین زمان و به راحتی آماده کنید، مطالعه ادامه مطالب را از مجله آشپزی مامی کوکینگ دست ندهید.

مواد لازم جهت تهیه محلبی

مواد موردنیاز طرز تهیه محلبی برای ۴ نفر:

  • شیر: ۲ لیوان
  • شکر: ½ لیوان
  • نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری پر
  • آرد: یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: یک قاشق مرباخوری
  • وانیل: نوک قاشق مرباخوری
  • گلاب: یک قاشق مرباخوری
  • کره: یک قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل: به مقدار کافی (برای تزئین)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه مغزدار مجلسی | کلوچه عصرانه ساده و فوری

طرز تهیه محلبی

مراحل تهیه دسر محلبی

  1. ابتدا دو لیوان شیر را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و نشاسته، آرد و شکر را به آن اضافه کنید. در ادامه آن‌ها را هم بزنید تا مواد داخل شیر باز شوند.
  2. در مرحله بعدی، مواد را نصف کرده و هر یک را در قابلمه‌ای جداگانه بریزید. حالا قابلمه را بر روی شعله‌ی ملایم گاز قرار داده و به یکی از قابلمه ها، یک قاشق مرباخوری کاکائو اضافه کنید. حالا هر دو قابلمه را مرتب هم بزنید.
  3. بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که مواد به غلظت مناسب رسید و به شکل فرنی درآمد، چند دقیقه صبر کنید تا به خوبی بجوشند و خامی نشاسته گرفته شود. حالا به قابلمه محلبی ساده، وانیل و گلاب را بیفزایید و از روی شعله بردارید.
  4. در این مرحله نوبت به استفاده از قالب می‌رسد. (می توانید از پیاله برای این منظور استفاده کنید.) ۴ پیاله را با کمی روغن چرب کرده و با استفاده از ملاقه، یکبار محلبی ساده و یک بار محلبی کاکائویی بریزید و اینکار را تا زمانی ادامه دهید تا پیاله پر شود.
  5. در مرحله آخر از طرز تهیه محلبی، پیاله‌ها را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از سرد شدن محلبی‌ها و کامل بسته شدن آن‌ها، محلبی‌ها را از یخچال خارج کرده و دور پیاله‌ها را با چاقوی خیس جدا کنید. یک بشقاب را بر روی پیاله‌ها قرار دهید و به آرامی برگردانید. حالا می‌توانید به دلخواه، روی محلبی‌ها را با استفاده از پودر نارگیل تزئین کنید. از طعم دسر خود لذت ببرید. نوش جان.

طرز تهیه محلبی

طرز تهیه محلبی نسکافه

مواد اولیه برای آماده کردن دسر محلبی نسکافه:

  • نشاسته ذرت: یک پیمانه
  • نسکافه: یک قاشق غذاخوری
  • شیر: ۳ پیمانه
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • شکر: یک پیمانه و نیم
  1. ابتدا شیر، شکر، نشاسته و پودر نسکافه فوری را در یک قابلمه ریخته و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  2. بعد از ترکیب شدن تمامی این مواد، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
  3. بعد از اینکه تمامی مواد ترکیب و سپس غلیظ شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه کمی خنک‌تر شد، خامه صبحانه را به مواد داخل آن بیفزایید. سپس آن را به خوبی هم بزنید تا خامه با تمامی مواد ترکیب شود.
  4. در مرحله بعدی از طرز تهیه محلبی نسکافه، بعد از مخلوط شدن خامه، مجدداً قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و به طور مرتب مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  5. بعد از اینکه ترکیب مواد به خوبی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد دسر آماده شده را در ظرف‌های مناسبی بریزید. زمانی که حرارت محلبی گرفته شد، آن را داخل یخچال قرار داده و اجازه دهید خنک شود. در پایان می‌توانید دسر محلبی خود را با استفاده از پودر پسته، خلال بادام، پودر نارگیل و تکه‌های میوه تزئین و سپس سرو کنید. نوش جان.

بیشتر بخوانید: آموزش گام به گام طرز تهیه تارت توت فرنگی با طعم منحصربه‌فرد

طرز تهیه محلبی

مهم‌ترین نکات طرز تهیه محلبی

  • اگر قصد دارید محلبی را با اندازه‌های بیشتر تهیه نمایید، پیمانه‌ها را چند برابر کنید.
  • این امکان وجود دارد که برای قالب از پیاله استفاده کنید.
  • دسر محلبی کالری زیادی دارد؛ در نتیجه بهتر است قبل از سرو کردن آن، غذای سنگینی میل نکرده باشید.

جمع‌بندی

محلبی سریع آماده می‌شود و یک انتخاب ایده آل برای مهمانی ها، جشن‌ها و دورهمی‌های شما به حساب می‌آید. ما در این مقاله، طرز تهیه محلبی را به دو روش برای شما بیان کردیم. امیدواریم این دسر خوشمزه را آماده کنید و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید. پیشنهاد می‌کنیم برای دسترسی به طرز تهیه سایر غذاها و دسرها، سری به دیگر مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ بزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا