طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص
پاستا آلفردو از جمله معروفترین پاستاهای ایتالیایی به حساب میآید که دستور پخت بینظیر و سس منحصربهفرد و مختص خودش را دارد. امروزه این غذا در بین ایرانیان نیز از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. طرز تهیه پاستا آلفردو ساده بوده و شما میتوانید در منزل خود و با مواد در دسترس، این پاستای خوشمزه را طبخ کرده و میل کنید. در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ قصد داریم به آموزش طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی بپردازیم و نکاتی را درباره خوشمزهتر شدن آن بیان کنیم. پیشنهاد میکنیم که ادامه این مطلب را از دست ندهید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای ۲ نفر
- پاستا آلفردو: ۲۰۰ گرم
- سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۱ لیوان
- قارچ: ۶ عدد
- پنیر پارمسان: ۴ قاشق غذاخوری
- کره: ۲۵ گرم
- سیر: ۱ حبه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- آویشن: ۱ قاشق چایخوری
ناهار چی بپزیم؟! طرز تهیه ماکارونی ساده بدون هیچی | غذای نوستالژی ایرانی
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ و خامه
در این بخش از مقاله، طرز تهیه پاستا آلفردو را بهصورت مرحله به مرحله بیان کردهایم.
- مرحله اول
به منظور تهیه پاستا چیکن آلفردو، در ابتدا باید سیر را رنده کرده، سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کره را هم به تابه اضافه کنید. در ادامه سیر رنده شده را نیز به تابه افزوده و بهخوبی آن را تفت دهید.
- مرحله دوم
پس از این که عطر سیر خارج شد، گوشت مرغ را بهصورت نگینی خردکرده و به تابه اضافه نمایید. گوشت مرغ را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش نیز به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ به صورت کامل بپزد.
- مرحله سوم
در همین حین باید یک قابلمه مناسب را تا نصفه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از جوشیدن آب، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه حاوی آب جوش اضافه کنید.
- مرحله چهارم
بعد از اینکه آب به نقطهجوش رسید، پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش به طور کامل بپزد. البته بهتر است مدتزمان دقیق پخت پاستا را از روی بسته آن نگاه کنید تا پاستای شما خیلی سفت یا له نشود.
- مرحله پنجم
در این مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو، پاستا را آبکشی کرده و کنار بگذارید. پس از این که آب مرغ کاملاً کشیده شد، باید قارچها را ورقهای خردکرده و همراه با مقداری فلفل سیاه و نمک به تابه بیفزایید.
- مرحله ششم
حالا مواد درون تابه را بهخوبی تفت دهید تا قارچها هم به طور کامل سرخ شوند. در ادامه خامه را همراه با شیر، به تابه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط کنید تا با یکدیگر ترکیب شوند؛ سپس درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا شیر به جوش بیاید.
- مرحله هفتم
پس از جوشیدن شیر، درب تابه را بردارید؛ سپس پاستا را به همراه پنیر پارمسان به درون تابه اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط نمایید. در ادامه صبر کنید تا مواد به غلظت مناسبی برسند.
- مرحله هشتم
پس از این که مواد درون تابه به غلظت مناسبی رسیدند، باید تابه را از روی حرارت کنار بگذارید و پاستا را درون ظرف سرو بریزید؛ سپس آویشن و مقداری پنیر پارمسان را به حالت پخش روی پاستا ریخته و آن را بهصورت داغ سرو کنید. نوش جان
شام چی بخوریم؟! طرز تهیه گراتن پاستا خوشمزه و لذیذ
فوت و فنهای تهیه پاستا آلفردو
- استفاده از پنیر پیتزا در پاستا آلفردو، طعم بینظیری به پاستای شما میدهد؛ در صورت تمایل برای آموزش طرز تهیه پاستا آلفردو با پنیر پیتزا، میتوانید هنگام افزودن شیر و خامه، مقدار مناسبی پنیر پیتزا نیز به سس پاستای خود اضافه کنید.
- ممکن است شما با مشکل جذبنشدن سس به پاستا مواجه باشید؛ برای رفع این مشکل باید بگوییم مهمترین علتی که سبب میشود تا سس شما بهخوبی به خورد پاستا نرود، این است که در هنگام جوشاندن پاستا بیش از مقدار لازم روغن به آب جوش اضافه میکنید. در صورتی که میزان روغن موجود در آب جوش زیاد باشد، منجر میشود که پاستاهای شما با یکلایه نازک روغن کاور شوند و بهخوبی سس را جذب نکنند.
- به ازای هر 100 گرم پاستای خشک، باید 1 لیتر آب در داخل قابلمه بریزید؛ در واقع یک بسته 500 گرمی پاستا، حدود 5 لیتر آب نیاز دارد.
- اگر تمایل به آموزش طرز تهیه پاستا آلفردو برای ۴ نفر را دارید باید بگوییم که مواد لازم را دوبرابر کرده و همین مراحل بیان شده را انجام دهید.
- در نظر داشته باشید که مدتزمان مناسب پخت هر نوع پاستا، روی بستهبندی آن نوشته شده است. توصیه میکنیم که بهمنظور حفظ بافت پاستا، آن را بیش از حد درون آب جوش قرار ندهید؛ چرا که امکان دارد در زمان سرو له شود و زیبایی و خوشمزگی خود را از دست بدهد.
- فیلم طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی در اینترنت موجود بوده و در صورت بروز هرگونه اشکال در روش پخت، میتوانید از آموزش تصویری نیز بهره ببرید.
- اگر تمایل به استفاده از پنیر پارمسان را ندارید؛ همین مراحل مطرح شده در بالا را طی کرده و پنیر پارمسان را حذف کنید؛ زیرا طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان هم امکان پذیر بوده و حتی شما میتوانید بهجای آن از پنیر پیتزا هم استفاده کنید.
- از جمله مهمترین نکاتی که هنگام تهیه پاستا باید رعایت کنید، این است که از تابه یا قابلمه مناسب استفاده نمایید. حتی اگر احساس میکنید مقدار پاستای کمی قرار است درست کنید، باز هم از یک تابه یا قابلمه بزرگ استفاده نمایید تا بهآسانی بتوانید پاستا را با سایر مواد ترکیب کنید.
- در صورت دسترسی نداشتن به مرغ میتوانید طرز تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ را هم امتحان کنید. در این نوع پاستا مرغ را حذف کرده و بهجای آن از سایر مواد در دسترس استفاده نمایید.
- استفاده از ادویهها و سبریجات متنوع همچون زعفران، فلفل سیاه، جعفری، زیره، نعناع، آویشن، کره، گردو، ماست، فلفل قرمز و … میتواند طعم و مزه متفاوتی به پاستای شما بدهد.
یه پذیرایی ساده و مجلسی از مهمون: طرز تهیه نان پنجره ای به روش ساده
جمع بندی
همان گونه که مستحضرید در این مطلب از آموزش آشپزی، روش تهیه پاستا آلفردو را به شما بیان کردیم و نکات و فوت و فنهای تهیه این غذای خوشمزه ایتالیایی هم برای شما مطرح گردید. حال شما میتوانید در منزل خود و با کمترین هزینه، این نوع پاستا را تهیه کرده و به همراه عزیزانتان نوش جان کنید. امیدواریم که از مطالعه مقاله طرز تهیه پاستا آلفردو لذت برده باشید. از این که تا انتها ما را همراهی کردید، سپاسگزاریم.