گراتنغذای بین الملل

طرز تهیه گراتن پاستا خوشمزه و لذیذ

گراتن پاستا یکی از غذاهای بسیار خوش طعم است که با مواد گوناگونی می‌توانید آن را بپزید، برای یادگیری طرز تهیه گراتن پاستا در ادامه با مجله آشپزی مامی کوکینگ همراه باشید.

مواد لازم

  • ماکارونی: ۳۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • هویج: ۱ عدد
  • قارچ: ۶ عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق
  • سس بشامل: ۱ پیمانه
  • پنیر پیتزا: 300 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان کافی
  • زردچوبه: به میزان کافی
طرز تهیه گراتن پاستا

طرز تهیه گراتن پاستا

برای تهیه گراتن پاستا، پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

در ادامه هویج را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سرخ شود، بعد از آن نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

در این مرحله از طرز تهیه گراتن پاستا، قارچ و فلفل‌دلمه‌ای را خرد کنید به محتویات تابه اضافه نمایید. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه نمایید و تفت دهید تا سرخ شود.

سپس یک لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد  ۱۵ دقیقه بپزند.

در این مرحله از طرز تهیه گراتن پاستا در یک قابلمه آب بریزید و روی شعله قرار دهید و مقداری نمک به آن اضافه نمایید.

ماکارونی را در آب جوش بریزید و بعد از اینکه نرم شد آب آبکشی کنید.

طرز تهیه گراتن پاستا

طرز تهیه سس بشامل

کره و آرد را داخل تابه‌ای بریزید و بر روی شعله قرار دهید تا کره آب شود سپس آرد را با کره مخلوط نمایید و خوب تفت دهید.

در یک ظرف مقداری شیر بریزید و ظرف شیر را روی شعله قرار دهید تا گرم شود.

در این مرحله از طرز تهیه گراتن پاستا پس از گرم‌شدن شیر، آن را به کره و آرد اضافه نمایید.

به ترکیب شیر مقداری نمک و فلفل اضافه نمایید و آن‌ها را ترکیب نمایید.

تابه را دوباره روی شعله بگذارید و هم بزنید تا مواد خوب غلیظ شود. در آخر یک قاشق خامه صبحانه به مواد اضافه نمایید.

در این مرحله یک قاشق پنیر پارمسان به سس اضافه نمایید تا سس خوشمزه‌تری داشته باشید.

در این مرحله از طرز تهیه گراتن پاستا یک ظرف مناسب فر را با روغن چرب کنید، بعد ماکارونی را کف ظرف بریزید و سس بشامل را روی ماکارونی پخش کنید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه گراتن پاستا ترکیب گوشت و سبزیجات را روی سس بریزید و روی آن‌ها را پنیر پیتزا بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و درجه فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

بعد از سپری‌شدن ۳۰ دقیقه گراتن پاستای شما حاضر شده است. حدود ۳ تا ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر روی گراتن طلایی شود.

طرز تهیه گراتن پاستا

نکات مهم در طرز تهیه گراتن پاستا

  • می‌توانید به‌جای گوشت از مرغ یا کالباس نیز استفاده نمایید.
  • می‌توانید سبزیجات دیگری نیز  استفاده نمایید.
  • می‌توانید در طرز تهیه سس بشامل از فلفل سفید استفاده نمایید.
  • در صورت تمایل می‌توانید سس بشامل را حذف کنید.
  • سعی کنید پاستا را خیلی نجوشانید تا شکل ظاهری آن خراب نشود.
  • در طرز تهیه گراتن پاستا مقدار پنیر پیتزا را می‌توانید تغییر دهید.
  • می‌توانید آویشن و جوز هندی به  گراتن پاستای خود اضافه کنید.

مقالات بیشتری بخوانید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا