خورشغذای اصلیغذای محلی

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی | ناهار چی بپزم؟!

گیلان یکی از شهرهای زیبای ایران است که به داشتن غذاهایی خوشمزه معروف است. همین موضوع باعث شده تا های افرادی که در این شهر زندگی نمی‌کنند نیز به این غذاها علاقه داشته باشند و بخواهند طرز پخت آن را یاد بگیرند. خورش نازخاتون گیلانی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای گیلان است که تجربه مزه آن می‌تواند هر فردی را شگفت زده کند.

این غذا فوق العاده دارای مزایای بسیار زیادی است و می‌تواند نقش موثری در تامین ویتامین‌ها و مواد مورد نیاز بدن داشته باشد. همین موضوع باعث شده است تا تصمیم بگیریم در رابطه با طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی صحبت کنیم و اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهیم. قبل از هر چیز باید بدانید که این غذا را هم می‌توان با گوشت قرمز تهیه کرد و هم با گوشت سفید.در ادامه همراه مجله آشپزی مامی کوکینگ باشید.

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی | ناهار چی بپزم؟!

مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون گیلانی با گوشت قرمز

مزایای بسیار زیاد گوشت قرمز باعث می‌شود تا بسیاری از افراد ترجیح دهند در رژیم غذایی خود بسیار از آن استفاده کنند. همین موضوع نیز باعث شده است تا خورش نازخاتون با گوشت قرمز طرفداران بسیار بالایی داشته باشد. قبل از شروع به پخت این غذا لازم است تا مواد زیر را آماده کنید:

  • گوشت قرمز بدون استخوان به میزان لازم
  • بادمجان قلمی و تازه
  • روغن
  • پیاز، نعنا، نمک
  • آبغوره
  • جعفری و اسفناج
  • آب

این خوشمزه رو هم بپز: طرز تهیه یخنی مرغ ، غذای اصیل و خوشمزه درگز

مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون گیلانی با گوشت قرمز

مراحل تهیه خورش نازخاتون گیلانی با گوشت قرمز

پس از اینکه مواد لازم جهت آماده سازی غذا را تهیه کردید، آشپزی و خلاقیت شروع می‌شود‌!

  1. در این مرحله لازم است تا پیاز را درون یک قابلمه به شکل نگینی خرد کنید و همراه با مقداری گوشت چندین دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
  2. پس از آن مقداری آب درون قابلمه می‌ریزیم و گاز را روشن می‌کنیم تا گوشت پخته شود.
  3. سبزی‌هایی را که از قبل آماده کرده‌ایم درون یک تابه جداگانه خرد و سپس سرخ می‌کنیم.
  4. در مرحله بعد گوشت را به همراه آبغوره و فلفل و نمک به تابه اضافه می‌کنیم. حرارت شعله را کم می‌کنیم تا خورشت به آرامی بپزد.
  5. در تابه‌ای دیگر بادمجان‌ها را سرخ می‌کنیم و به خورشت اضافه می‌کنیم.
  6. محتویات جدید خورشت چندین دقیقه باید با حرارت کم پخته شوند تا غذا آماده مصرف شود.

دنبال یه غذای فوری و آسون میگردی؟! طرز تهیه ماهی سرخ شده ترد و خوشمزه به ساده‌ترین روش ممکن

مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

همان گونه که پیش‌تر نیز اشاره کردیم، خورش نازخاتون را با استفاده از گوشت سفید نیز می‌توان آماده کرد. اگر تصمیم دارید به جای گوشت قرمز از گوشت سفید استفاده کنید، باید ابتدا مواد زیر را آماده کنید:

  • سینه مرغ به مقدار لازم
  • آب
  • روغن
  • بادمجان
  • آبغوره
  • نمک، فلفل و سایر ادویه‌های خورشتی
  • محلول زعفران
  • پیاز
  • جعفری و نعنا

مراحل تهیه خورش نازخاتون گیلانی با گوشت قرمز

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

جالب است بدانید که تهیه خورش نازخاتون با مرغ تفاوت چندانی با تهیه این خورشت با گوشت ندارد.

  1. برای پخت این غذای بسیار خوشمزه یک قابلمه آماده می‌کنید و پیازهای خرد شده را سرخ می‌کنید، سپس مرغ را اضافه می‌کنید و صبر می‌کنید تا تغییر رنگ مرغ را مشاهده کنید.
  2. حالا زمان اضافه کردن ادویه خورشتی و همچنین نمک و فلفل است. چندین دقیقه مخلوط ساخته شده را تفت می‌دهید.
  3. سپس دو پیمانه آب اضافه می‌کنید و با کم کردن شعله گاز منتظر جمع شدن آب می‌مانید.
  4. نعنا و جعفری را درون ظرفی جداگانه خرد و سرخ می‌کنید. هنگامی که سبزی‌ها سرخ شدن آن را به خورشت اضافه می‌کنیذ.
  5. حالا زمان سرخ کردن بادمجان است. بادمجان را به همراه محلول زعفران و آبغوره به خورشت اضافه می‌کنید.
  6. چندین دقیقه صبر می‌کنید تا غذا آماده مصرف شود.

یه غذای ساده با خمیر یوفکا: طرز تهیه بورک پنیر 

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

جمع بندی

در این مقاله به آموزش تهیه خورش نازخاتون گیلانی با گوشت قرمز و سفید پرداختیم و اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دادیم. حالا نوبت شما است که تصمیم بگیرید دوست دارید خورشت خود را با گوشت آماده کنید یا مرغ. انتظار می‌رود با عمل به فرایند توضیح داده شده برای تهیه این خورشت خوشمزه بتوانید یک وعده غذایی مفید برای خود و خانواده آماده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا