کیک و شیرینی
طرز تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه و خانگی
بیسکویت دارچینی یکی از پرطرفدارترین بیسکویتها در دنیا محسوب میشود که هم به صورت کوکی و هم به صورت بیسکویت کاملاً ترد شده میتوان آن را تهیه کرد. به دلیل استفاده از دارچین، این بیسکویت خواص بسیاری دارد و یک میان وعده بسیار سالم به حساب میآید. ما در این مقاله قصد داریم مراحل طرز تهیه بیسکویت دارچینی را به صورت کامل برای شما بیان کنیم.
فهرست محتوا
مواد لازم برای پخت بیسکویت دارچینی
- آرد: ۵/۱ پیمانه
- دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- نمک: ۴/۱ قاشق چایخوری
- کره: ۱۰۰ گرم
- شکر: ۲/۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- جوزهندی: ۴/۱ قاشق چایخوری
مراحل پخت بیسکویت دارچینی
- ابتدا آرد را الک کنید و سپس با بکینگ پودر و نمک ترکیب کنید. حالا از نو ۳ بار مخلوط را الک کرده و مواد را در ظرف جداگانه قرار دهید. کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند.
- در مرحله بعد پودر قند یا شکر را با کره مخلوط کرده و در ادامه دارچین را به آن اضافه کنید و با همزن به خوبی هم بزنید. شما میتوانید برای اینکار از همزن دستی نیز استفاده نمایید. مواد را چند دقیقه هم بزنید تا به خوبی پف کنند و بافت یکدستی به خود بگیرند. حالا تخم مرغ را به آنها بیفزایید و با سرعت بیشتری هم بزنید تا به خوبی با دیگر مواد ترکیب شود.
- در این مرحله از طرز تهیه بیسکویت دارچینی، جوز هندی را رنده کرده و به تخم مرغ و کره اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. مواد خشکی را که در مرحله اول آماده کردید را در طی چند مرحله و به آرامی به ترکیب قبلی بیفزایید تا روغن خمیر جدا نشود. در پایان این مرحله باید خمیر شما شکل گلولهای داشته باشد.
- یک سینی مناسب برای قالبگیری بیسکویت انتخاب کرده و مواد را بر روی آن بریزید. حدود یک دقیقه خمیر را ورز دهید تا حالت یکدستی بگیرد. حالا خمیر را بین دو نایلون قرار دهید و با استفاده از وردنه آن را پهن کنید. به این نکته دقت کنید که قطر خمیر باید به نیم سانتی متر برسد. حالا آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- بعد از گذشت این زمان، خمیر را بیرون آورده و قالبگیری کنید. چنانچه هر یک از خمیرها حالت اولیه خود را به دلیل افزایش دما از دست داد، دوباره آن را کمی در یخچال قرار دهید. در این حین فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود.
- در پایان نیاز است بر روی سینی شیرینی پزی خود کاغذ روغنی پهن کرده و با استفاده از فرچه آن را کمی چرب کنید. در ادامه سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و بر روی توری خنک کننده قرار دهید. هر زمان که بیسکویتها خنک شدند و به دمای محیط رسیدند، میتوانید آنها را در ظرف مدنظر خود بریزید و همراه با چای یا قهوه سرو نمایید. نوش جان.
مهمترین نکات طرز تهیه بیسکویت دارچینی
- بیسکویت دارچینی آموزش داده شده همراه با کره بوده که طعم آن با نمونههای معمولی موجود در بازار تفاوت زیادی دارد.
- شما میتوانید به جای جوز هندی، به همان میزان از وانیل استفاده کنید.
- به جهت اینکه بیسکویت شما تیره شود، میتوانید ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
جمعبندی
بیسکویت دارچینی علاوه بر خوشمزه بودن، بسیار مقوی بوده و یک میان وعده سالم برای خانواده مخصوصاً کودکان به شمار میآید. شما میتوانید این نوع بیسکویت را به راحتی در منزل تهیه کنید. ما در این مقاله طرز تهیه بیسکویت دارچینی را به شما آموزش دادیم. امیدواریم از مطالب فوق نهایت استفاده را برده باشید.