کیک و شیرینیشیرینی

طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص

تارت (tart)، نوعی شیرینی بین‌المللی است که برای پوشش آن از مواد پرکننده شیرین یا غیر شیرین استفاده می‌شود. اصلی‌ترین قسمت طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص، پخت خمیر آن است. مهم است که خمیر تارت (کراست) حالت ترد و بیسکویتی پیدا کند. خمیر تارت قسمت رویی تارت را پوشش نمی‌دهد و پف نمی‌کند. برای پوشش تارت می‌توانید از مواد شیرین مانند تارت میوه و ژله یا از مواد شور و غیر شیرین مثل تارت اسفناج پنیری و سیب‌زمینی استفاده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص

اگر صدای خرد شدن تارت و حالت تردی آن، موقع خوردن تارت باعث معذب شدن شما می‌شود، نگران نباشید، در این آموزش خمیر حالت تردی کمتری دارد.

مواد لازم

  • ۱۰۰ گرم کره سرد
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱۰۰ گرم یا نصف پاکت خامه صبحانه
  • نوک قاشق چایخوری نمک
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر یا پودر قند
طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص

  1. کره را با پودر قند الک شده مخلوط کنید تا پودر قند به طور کامل جذب کره شود.
  2. حالا آرد الک شده، بکینگ پودر و نمک را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید. (توجه کنید به‌ هیچ ‌عنوان از کف دست برای مخلوط کردن مواد استفاده نکنید زیرا گرمای کف دست باعث سفت شدن خمیر می‌شود.)
  3. خامه را به مواد اضافه کنید.
  4. بدون ورز دادن، خمیر را با دست جمع کنید.
  5. به مدت نیم ساعت خمیر را داخل یخچال قرار دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود و خمیر سرد شود.
  6. بعد از سرد شدن خمیر، نوبت به باز کردن خمیر داخل قالب می‌رسد. شما می‌توانید به دو روش این کار را انجام دهید.

روش اول: خمیر را به ضخامت ۰.۵ سانت باز کنید. روی قالب پهن کنید، به صورتی که طول و عرض خمیر کف و دیواره‌های قالب را پوشش دهد.

روش دوم: خمیر را داخل قالب قرار دهید. با نوع انگشت خمیر را داخل خود قالب پهن کنید. به صورتی که کاملا یکدست شود و کف و دیواره‌های قالب را پوشش دهد.

  1. بعد از قراردادن خمیر داخل قالب، با چنگال روی خمیر را سوراخ‌سوراخ کنید. این کار باعث می‌شود که موقع پخت خمیر پف نکند.
  2. به مدت یک ساعت قالب را داخل یخچال قرار دهید. سپس قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
  3. مدت زمان پخت خمیر در فرهای مختلف متفاوت است؛ بنابراین تا زمانی که کناره‌های خمیر طلایی رنگ نشود، آن را از فر خارج نکنید. مرتب به خمیر سر بزنید تا نسوزد.
  4. بعد از خارج‌کردن خمیر از فر، اجازه دهید سرد شود. حالا با احتیاط خمیر را از قالب خارج کنید.

طرز تهیه مواد داخلی تارت:

  • ۱ عدد موز بزرگ
  • ۱۵۰ گرم شکلات
  • ۲۵۰ گرم خامه صبحانه
  • شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید و روی حرارت شکلات را آب کنید. (برای این کار باید ظرف آبی را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. ظرف شکلات را روی ظرف در حال جوش به صورتی که آب با ظرف شکلات تماس نداشته باشد، قرار دهید.)
  • در این مرحله از طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص، خامه صبحانه را به شکلات آب شده اضافه کنید. روی حرارت قرار داده تا کاملاً مخلوط و یک‌دست شوند.
  • موز را حلقه‌حلقه برش دهید و داخل تارت بچینید.
  • روی موزها به آرامی شکلات بریزید تا داخل تارت کاملاً پر شود.
  • ظرف تارت را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات و خامه سفت شوند.
  • حالا نوبت به تزیین تارت می‌رسد. برای این کار می‌توانید از پسته، گردو، خمیر فوندانت، میوه، ماسوره  یا گل طبیعی استفاده کنید.
طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه

نکات مهم در طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص

  • همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم خمیر را با دستتان ورز ندهید. زیرا اگر در خمیر به مقدار زیادی کره استفاده شود، خمیر به گرما حساس می‌شود؛ بنابراین گرمای دست باعث به روغن افتاده خمیر شده و بعد از پخت سفت می‌شود.
  • داخل تارت باید از کره سرد استفاده شود. کره سرد از سفت شدن خمیر جلوگیری می‌کند.
  • اگر شیرینی دوست ندارید، می‌توانید پودر قند کمی استفاده کنید یا کاملا حذف کنید. شیرینی شکلات و موز باعث شیرین شدن تارت می‌شوند.
  • قبل از سرو، تارت را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  • شما می‌توانید تا یک هفته داخل یخچال و یک ماه داخل فریز، خمیر تارت را نگهداری کنید. فقط قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

طرز تهیه تارت شکلاتی بدون خامه

تارت شکلاتی را می‌توان بدون خامه نیز درست کرد. ما برای شما طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص بدون خامه را نیز آماده کردیم.  

مواد لازم

  • ۲۵۰ گرم (1+1/4 پیمانه) آرد معمولی
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۱۵۰ گرم (۲/۳ پیمانه) کره
  • ۴۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری) پودر قند
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری آب
  • ۵۰ گرم آب
  • به مقدار لازم مغز خشکبار، میوه و ژله

طرز تهیه

  1. در یک کاسه آرد و پودر کاکائو را الک کنید. کره را به قطعات کوچک برش دهید و به آرد و کاکائو اضافه کنید.
  2. شکر را اضافه کنید، به هم بزنید. سپس یک یا دو قاشق غذاخوری به مخلوط آب اضافه کنید تا خمیر به شکل صافی درآید.
  3. روی خمیر را بپوشانید و یک ربع داخل یخچال قرار دهید.
  4. خمیر را روی کف قالب پهن کنید. (شیوه‌هایی که گفتیم)
  5. روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید، با فویل پوشانده و داخل فر قرار دهید.
  6. اجازه دهید تا خمیر خنک شود.
  7. شکلات آب شده را به همراه خشکبار (خشکبار را از قبل خرد کنید و تفت دهید) در یک بشقاب بریزید.
  8. خمیر تارت را از قالب جدا کنید. به لبه‌های خمیر شکلات آب شده بمالید. مخلوط شکلات و خشکبار را درون خمیر تارت بریزید تا پر شود.
  9. روی تارت را به دلخواه تزیین کنید و داخل یخچال قرار دهید تا مواد خودشان را بگیرند.
  10. تا موقع مصرف، تارت را سرد و خنک نگه دارید.
طرز تهیه تارت شکلاتی

در آخر

امیدواریم از آموزش طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص راضی باشید. تارت شکلاتی مانند کیک شکلاتی طرفداران زیادی دارد و بسیار محبوب است. به شما پیشنهاد می‌کنیم در خانه حتماً این دسر خوشمزه را درست کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا