طرز تهیه ته چین مرغ قالبی رستورانی روی گاز
ته چین از جمله غذاهای اصیل ایرانی محسوب میشود که اغلب همراه با مرغ یا گوشت درست میشود. شما میتوانید برای این تهیه این غذا از قالب مخصوص ته چین یا قالبهای مافین استفاده نمایید. برای آموزش طرز تهیه ته چین مرغ قالبی باید بگوییم که مواد میانی آن کاملاً سلیقهای بوده و برای اینکه ته چین قالبی شما خوب دربیاید، باید حتماً قالب را با روغن یا کره چرب کنید تا مواد به پس از پخت بهراحتی جدا شود.
برای تزیین ته چین نیز میتوانید از انواع خلالها و زرشک استفاده کنید؛ همچنین حتماً زعفران را بهصورت غلیظ دم کنید و مقداری یخ داخل آن بریزید تا خوشرنگتر شود. در ادامه این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ به سؤال شما درباره چطوری ته چین مرغ بپزم پاسخ دادهایم و طرز تهیه ته چین مرغ در قابلمه را برایتان یادآور شدیم.
فهرست محتوا
مواد لازم ته چین مرغ برای ۴ نفر
- برنج ایرانی: ۳ پیمانه
- سینه مرغ: ۱ عدد کامل
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- ماست چکیده: ۱ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: ۵۰ گرم
- زعفران دمکرده: ۴ قاشق غذاخوری
- زرشک: ۱۰۰ گرم
- پودر قند: ۱ قاشق چایخوری
- دارچین و خلال پسته: به اندازه کافی
- زردچوبه و روغن: به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
پیتزا رو با این رسپی درست کن و از طعمش لذت ببر: طرز تهیه پیتزا مخلوط به سبک فست فودی ها + نکات مهم
طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر
در این بخش از مطلب، طرز تهیه ته چین مرغ قالبی رستورانی روی گاز را برای شما عزیزان آموزش دادهایم؛ توصیه میکنیم که مراحل طرز تهیه ته چین رستورانی را بهدقت و با ترتیب انجام دهید تا بتوانید یک ته چین خوشمزه را سرو کنید.
- مرحله اول
در ابتدا گوشت مرغ را همراه با دو لیوان آب، یک عدد پیاز، مقداری زردچوبه و دارچین، داخل یک قابلمه مناسب بریزید و بعد قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت مرغ آبپز شود.
- مرحله دوم
برای بهترشدن طعم مرغ اجازه دهید آب موجود در قابلمه بهخوبی کشیده شود، این کار منجر میشود تا طعم همه ادویهها جذب گوشت مرغ شود. پس از پختن مرغ، آن را از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه کمی سرد شد آن را بهصورت ریشریش خرد کنید.
- مرحله سوم
در این مرحله از طرز تهیه ته چین قالبی روی گاز، مرغ ریشریش شده را به همراه کمی روغنمایع داخل یک تابه مناسب بریزید و کمی تفت دهید. بعد مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین به مرغ اضافه کرده و تفتدادن را کمی ادامه دهید؛ سپس مرغ را کنار بگذارید.
- مرحله چهارم
زرشکهایی که از ۲۰ دقیقه قبل خیساندهاید را آبکشی کرده به همراه مقداری کره یا روغنمایع و پودر قند در یک تابه مناسب تفت دهید؛ سپس زرشک را هم کنار بگذارید.
- مرحله پنجم
در این مرحله از طرز تهیه ته چین مرغ قالبی، باید برنج از قبل خیس شده را آبکش کنید و آن را کنار بگذارید.
- مرحله ششم
در ادامه زردههای تخممرغ را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
- مرحله هفتم
در ادامه مراحل طرز تهیه ته چین زعفرانی رستورانی، زردههای تخم مرغ را کمی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند؛ بعد ماست چکیده، زعفران دمکرده و گلاب را نیز درون کاسه ریخته و کاملاً آنها را ترکیب کنید تا مواد ته چین بهخوبی مخلوط و یکدست شوند.
- مرحله هشتم
برنج آبکش شده را به کاسه حاوی مخلوط ماست و تخممرغ بیفزایید و بهآرامی آن را با مواد ترکیب کنید. در ادامه نیز قابلمهای که برای پخت ته چین در نظر گرفتهاید را با مقداری روغن مایع چرب کنید.
- مرحله نهم
در این مرحله از طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی در قابلمه، نصف مخلوط برنج را کف قابلمه یا قالب موردنظرتان ریخته و آن را با پشت قاشق بهخوبی فشرده کنید؛ بعد مرغ تفت داده شده را همراه با زرشک روی برنج ریخته و در ادامه نیز باقیمانده مخلوط برنج را به قابلمه بیفزایید. مجدداً مواد ته چین را با پشت قاشق فشرده کنید. در ادامه، کره را به چندتکه کوچکتر تقسیم کرده و بهصورت پخش بر روی برنج بگذارید. سپس قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
- مرحله دهم
حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت باید صبر کنید تا ته چین شما دم بکشد. پس از این مدت، بهآرامی آن را روی یک ظرف مناسب برگردانید و در پایان مراحل طرز تهیه ته چین ساده، آن را با زرشک و خلال پسته تزیین کنید. نوش جان!
ناهار چی بپزم؟! طرز تهیه لازانیا در فر و بدون فر در قابلمه + 2 روش
جمع بندی
همانطور که متوجه شدید در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ قالبی را برای شما عزیزان آموزش دادیم. شما با استفاده از روش ارائه شده در این مقاله میتوانید یک ته چین خوشمزه را طبخ و به همراه عزیزان خود میل کنید. از این که تا انتهای مقاله طرز تهیه ته چین مرغ قالبی رستورانی روی گاز همراه ما بودید، از شما سروان گرامی سپاسگزاریم.
سؤالات متداول
- چرا ته چین خشک میشه؟
در صورتی که مدتزمان پخت ته چین بیش از مقدار تعیین شده باشد، ممکن است ته چین خشک شود؛ استفاده نکردن از روغن نیز منجر به خشکشدن ته چین میشود.
- چرا ته چین خمیر میشه؟
رعایتنکردن نسبت صحیح مواد اولیه از مهمترین دلایل خمیر شدن ته چین است.
- چرا ته چین وا میره؟
صحیح نبودن نسبت برنج و مواد و خیس نکردن برنج با آب و نمک قبل از پخت، سبب وارفتن و یا لهشدن ته چین میشود.
- چرا ته چین قالبی در نمیاد؟
اگر مقدار تخممرغ نسبت به ماست و برنج کم باشد، تهچین قالبی در نمیآید؛ زیرا تخم مرغ عامل چسبندگی مواد تهچین و قالبی شدن آن است. برای طرز تهیه ته چین قالبی در فر یا گاز، بهازای هر سه پیمانه برنج، ۲ عدد تخممرغ و ۱.۵ پیمانه ماست لازم است.
- چرا ته چین سفت میشه؟
اصولی نبودن نسبت مواد به کار رفته و کمبودن روغن کف قابلمه، سبب میشود تا ته چین بیش از حد سفت شود.
- چرا ته چین بو میده؟
بوی بد ته چین اغلب به دلیل وجود مرغ است. برای رفع این مشکل باید تکههای مرغ را به مدت نیم ساعت در مخلوط زردچوبه، آبلیمو و سرکه بخوابانید.
- چرا ته چین مرغ خشک میشه؟
رعایت نکردن نسبت صحیح مواد مورد استفاده در ته چین، مهمترین عامل خشکشدن بیش از حد آن است. توصیه میکنیم که مواد را طبق دستور ارائه شده در این مقاله استفاده نمایید.