طرز تهیه جوجه چینی بدون دلستر
جوجه چینی بدون دلستر یک روش ساده برای تهیه این غذای خوشمزه بوده که بدون نیاز به دلستر، آسان تهیه میشود. این جوجه چینی عالی برای شام، ناهار، و مهمانیها است. این غذا اکثراً با سس تارتار تهیه شده و در کنار غذاهای سوخاری جلوه بسیار عالی دارد. شما میتوانید این جوجه چینی را با سس تارتار بسیار مرغوب میل کرده و یا از پیاز و قارچ به عنوان چاشنی در کنار آن استفاده کنید. همچنین میتوان آن را به عنوان یک گزینه شیک برای تولد و مهمانیها نیز سرو کنید.در ادامه همراه با مجله آشپزی مامی کوکینگ باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- فیله مرغ: ۵ عدد
- آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
- شیر: ۱/۲ پیمانه
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده: به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر پیاز: به مقدار لازم
با استفاده از این مواد و طریقهی مناسب میتوانید جوجه چینی بدون دلستر خوشمزهای را آماده کنید.
برای تهیه سس مخصوص جوجه چینی، از مواد زیر استفاده کنید:
- سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
- خیار شور رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری
- پیازچه ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱ حبه
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
این مواد را با هم ترکیب کنید تا یک سس خوشمزه و مخصوص جوجه چینی به دست آید.
برای ناهار یک غذای سنتی بپز ! طرز تهیه کله جوش تبریزی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه جوجه چینی بدون دلستر ترد و پفکی
مرحله 1: مرینیت کردن
برای آمادهسازی جوجه چینی، ابتدا فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید یا از یک سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید و آن را خرد کنید. سپس مرغ خرد شده را به همراه ادویهها، کمی زعفران و روغن زیتون، خوب ماساژ دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خوبی ترکیب شوند.
مرحله 2: تهیه خمیر
برای تهیه خمیر بنیه، ابتدا باید تخم مرغ را جدا کنید. سپس سفیده تخم مرغ را با همزن برقی به مقداری با یکدیگر ترکیب کنید تا جایی که به ته ظرف نچسبد. سپس آرد، شیر، کره و بیکینگ پودر را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک تمام مواد را با هم مخلوط کنید. در ادامه، زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. پیشنهاد میشود که قبل از افزودن زرده تخم مرغ، آنها را با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شوند.
مرحله 3: تهیه سس
برای تهیه سس ابتدا خیارشور را رنده کرده و به همراه پیازچه و جعفری ساطوری شده و سیر رنده کرده، مخلوط کنید. سپس آبلیمو، سس و ادویههای مورد نظر را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید. سپس سس را در داخل یخچال قرار دهید تا مزهها به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و سس خنک شود.
مرحله 4: سرخ کردن
برای تهیه این دستور غذا، ابتدا فیلههای مرغ را از یخچال خارج کنید و آنها را داخل یک کاسه قرار دهید. سپس مقداری آرد را در کاسه دیگری بریزید. روغن را در یک شیرجوش گرم کرده و اجازه دهید تا داغ شود. سپس هر فیله مرغ را ابتدا در آرد و سپس در خمیر بنیه (که قبلاً تهیه کردهاید) بغلتانید. سپس فیله مرغ را در روغن داغ قرار دهید و آن را سرخ کنید تا طلایی و آماده بشود.
در نهایت میتوانید فیله مرغ سرخ شده را با سس مخصوص و سیبزمینی سرخکرده سرو کنید. نوش جان!
لیست پیشنهادات برای شام:
- طرز تهیه کوکو بادمجان | غذای فوری و راحت
- بهترین روش سرخ کردن بادمجان بدون جذب روغن + نکات مهم
- طرز تهیه عدسی لعابدار غلیظ و خوشمزه سرآشپز
سخن پایانی
در نهایت به طور خلاصه باید گفت برای تهیه جوجه چینی بدون دلستر، ابتدا جوجه را تمیز کرده و پس از پخت کامل، با چاقو گوشت را از استخوان جدا کنید. سپس با یک ترکیب مخصوص ادویهها و طعمدهندهها، مزه خوش طعمی به آن ببخشید. سرو کنید و لذتش را ببرید! توصیه میکنیم تمامی مراحل را با نهایت دقت انجام دهید تا نتیجهای مطلوب بدست آید.