کوکوغذای اصلی

طرز تهیه کوکو بادمجان | غذای فوری و راحت

کوکوی بادمجان از جمله غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی به حساب می‌آید که گاهی اوقات به‌عنوان پیش‌غذا نیز سرو می‌شود. دستورهای متنوعی تحت عنوان طرز تهیه کوکو بادمجان وجود دارند؛ زیرا به شیوه‌های مختلفی از قبیل استفاده از بادمجان سرخ‌کرده، خام و یا کبابی قابل طبخ است. به‌هرحال در این مطلب از وب‌سایت بانک طعم، قصد داریم طرز تهیه کوکو بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم؛ پس در ادامه مجله آشپزی مامی کوکینگ را همراهی کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان | غذای فوری و راحت

مواد لازم

در ادامه مطلب فهرست مواد لازم برای طبخ کوکو بادمجان را نوشته‌ایم. این میزان مواد برای ۴ نفر کافی است.

  • بادمجان ۴ عدد متوسط
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • سیر ۱ حبه
  • روغن به میزان کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی

در بارداری چی بخوریم؟ طرز تهیه بهترین غذاهای دوران بارداری

طرز تهیه کوکو بادمجان | غذای فوری و راحت

مراحل پخت کوکو بادمجان

در این بخش از مطلب، خوشمزه‌ترین طرز تهیه کوکو بادمجان را در شش مرحله آموزش داده‌ایم.

مرحله اول

در ابتدا پوست بادمجان‌ها را گرفته، آنها را بشویید و در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و بادمجان‌ها را آب‌پز کنید و یا می‌توانید همچون میرزاقاسمی، بادمجان‌ها را بشویید و روی گاز آن‌ها را کبابی کرده و سپس پوست آن‌ها را بکنید.

مرحله دوم

بادمجان‌های پخته شده را درون یک کاسه جادار و مناسب بریزید و کمی صبر کنید تا خنک شوند. در این حین سیر و پیاز را پوست گرفته و آنها را بشویید؛  سپس سیر و پیاز شسته شده را با رنده ریز کنید و آب پیاز را کاملاً بگیرید و به بادمجان اضافه نمایید.

مرحله سوم

در ادامه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را روی مواد بیفزایید و با گوشت‌کوب برقی یا دستی و یا حتی با میکسر آن را میکس کنید تا به‌صورت کامل له و پوره شوند. در نظر داشته باشید که اگر هنوز بادمجان‌ها گرم هستند حتماً صبر کنید تا کاملاً خنک شوند.

مرحله چهارم

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و در صورت سالم‌بودن، آنها را خوب هم زده و به مواد بادمجان اضافه کنید و مایه کوکو را به‌خوبی مخلوط نمایید تا کاملاً یکدست شود.

مرحله پنجم

تابه‌ای بزرگ را بر روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید؛ سپس اجازه دهید تا روغن داغ شود. بعد از داغ شدن روغن، مواد کوکو را داخل تابه ریخته و مایع را درون تابه پخش کنید.  با پشت قاشق روی مواد را صاف نموده و اجازه دهید تا کوکو با حرارت ملایم سرخ شود.

مرحله ششم

پس از آن که یک طرف کوکو سرخ شد، آن را از وسط نصف کنید و هر نیمه کوکو را با کفگیر برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. در پایان بعد از آن که کوکو بادمجان به‌خوبی سرخ شد، آن را در بشقاب قرار دهید و با خیارشور، گوجه‌فرنگی و نان نوش‌جان کنید.

ناهار چی بپزم؟! طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان | غذای فوری و راحت

نکات مهم پخت کوکو و کتلت

  • نحوه پخت بادمجان (کبابی یا سرخ شده) در این کوکو، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان آن را تهیه کنید.
  • اگر از بادمجان سرخ کرده استفاده می‌کنید، حتماً پیش از سرخ کردن چند دقیقه آن را درون آب‌نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری را هم جذب کند.
  • می‌توانید با توجه به ذائقه خودتان، از ادویه‌های دیگری مانند آویشن و پودر سیر نیز استفاده کنید.
  • اگر احساس کردید که مواد کوکو شل و آبکی است می‌توانید یک قاشق آرد به آن اضافه کنید.
  • پیش از افزودن مواد کوکو به درون تابه، اطمینان داشته باشید که روغن داخل تابه به اندازه کافی داغ شده است.

غذای دانشجویی: طرز تهیه 5 غذای دانشجویی سریع و آسان

طرز تهیه کوکو بادمجان | غذای فوری و راحت

جمع‌بندی

همان گونه که متوجه شدید، در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ، طرز تهیه کوکو بادمجان را به شما آموزش دادیم. توصیه می‌کنیم که حتماً این غذای خوشمزه را بپزید و آن را به همراه خانواده خود میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا