دسر ایرانیدسر

طرز تهیه حلوای خرما و گردو | حلوای مجلسی ساده

یکی از خوشمزه‌ترین حلوhهایی که می‌توانید تهیه کنید، حلوای خرما و گردو است که معمولاً در شب‌های قدر تهیه می‌شود. ما در ادامه طرز تهیه حلوی خرما و گردو را به صورت مرحله مرحله برای شما بیان کرده ایم. پس تا انتها با مجله آشپزی مامی کوکینگ همراه باشید.

مواد لازم برای پخت حلوای خرما و گردو

  • آرد گندم: ۱۷۰ گرم
  • خرما: ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۱۴۰ گرم
  • گلاب: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • مغز گردو: به مقدار لازم
  • پودر دارچین یا پودر زنجبیل: به مقدار لازم

طرز تهیه حلوای خرما و گردو

مراحل تهیه حلوای خرما و گردو

  1. ابتدا آرد را داخل الک ریخته و درون یک تابه مناسب الک کنید. در ادامه تابه را بر روی یک حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و تغییر رنگ بدهد.
  2. زمانی که رنگ آرد به قهوه‌ای روشن تغییر پیدا کرد، دوباره آن را داخل یک الک ریخته و روغن مایع را به آن اضافه کنید. سپس آن را مخلوط کنید تا آرد و روغن به خوبی با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند.
  3. در مرحله بعدی هسته‌های خرما را جدا کنید و در صورتی که پوست خرما سفت و خشک بود، آن را از خرما جدا کنید. سپس خرما را به همراه گلاب به تابه بیفزایید. با استفاده از یک قاشق چوبی بزرگ آن‌ها را مخلوط کنید.
  4. در ادامه طرز تهیه حلوای خرما و گردو، پودر دارچین را به همراه پودر زنجبیل به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد حلوا برود. زمانی که حلوا یکدست شد، تابه را از روی حرارت بردارید و به حالت‌های دلخواه تزئین نمایید.
  5. برای تزئین حلوا داخل قالب‌های دلخواه با کیسه فریزر بپوشانید. سپس یک قاشق غذاخوری داخل آن قرار داده و با پشت قاشق فشار دهید تا حلوا کاملا فشرده شود. سپس مغز گردو را از وسط به دو بخش مساوی تقسیم کرده و بر روی حلوا بگذارید.
  6. حالا زمان آن رسیده حلوا را از قالب جدا کنید و داخل ظرف مد نظرتان بگذارید. شما می‌توانید برای جذاب‌تر شدن ظاهر حلوا، مقداری پودر پسته را بر روی آن بریزید. حلوای خرما و گردو شما آماده است. شما می‌توانید این حلوا را به همراه چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.

ناهار چی بپزم؟ طرز تهیه کوکو جعفری | غذای ساده و فوری

طرز تهیه حلوای خرما و گردو

طرز تهیه رولت گردو و خرما

مواد لازم برای ۱۲ نفر:

  • خرما: ۲۵۰ گرم
  • مغز گردو نیمکوب شده: ۱۵۰ گرم
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع: ۸۰ گرم
  • روغن جامد: ۸۰ گرم
  • آرد سفید: ۲۵۰ گرم
  • گلاب: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران: یک قاشق غذاخوری
  • هل سبز پودر شده: یک قاشق چای‌خوری
  • کنجد، پودر پسته و بادام: به مقدار لازم

طرز تهیه حلوای خرما و گردو

مراحل طرز تهیه رولت گردو و خرما

  1. ابتدا آرد را الک کرده و در تابه بریزید. سپس تابه را بر روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس در ظرف مناسبی آرد را ریخته و کنار بگذارید. روغن مایع و جامد را با هم در تابه‌ای بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
  2. در مرحله بعدی آرد تفت داده شده را به روغن اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا روغن کاملا به خورد آرد برود. سپس در قابلمه‌ای یک پیمانه آب ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. در ادامه قابلمه را بر روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود. در مرحله بعدی زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در پایان گلاب را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید و زیر شعله را خاموش کنید.
  3. حالا زمان آن رسیده شربت را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب به خورد مخلوط آرد برود. زمانی که حلوا به روغن انداختن افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و مواد را کمی هم بزنید. نیم ساعت اجازه دهید تا خنک شود. تا زمانی که مایه حلوا خنک شود، خرما را در تابه ریخته و کمی روغن روی آن بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا خرما‌ها نرم شوند. در ادامه کمی تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.
  4. یک عدد کیسه نایلونی را بر روی تخته آشپزخانه قرار دهید و حلو را بر روی آن بریزید. سپس یک عدد کیسه دیگر را بر روی حلوا قرار داده و با وردنه بر روی حلوا بکشید تا کاملا باز شود. سپس کیسه نایلون را از روی حلوا برداشته و گردو نیمکوب شده را بر روی حلوا پخش کنید و با کیسه نایلونی کف حلوا آرام رول کنید. کیسه را بیرون بیندازید و به مدت ۱۲ ساعت رولت‌ها داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرند.
  5. در مرحله آخر رولت‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و با یک کارد تیز آن‌ها را به شکل حلقه برش بزنید تا شکل رولت به خود بگیرند. رولت‌ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و روی آن‌ها را با کنجد، پودر پسته و بادام تزئین کنید. نوش جان.

مهم‌ترین نکات طرز تهیه حلوای خرما و گردو

  • این امکان وجود دارد که گردو را کلا حذف کرده و یک حلوای خرما خوشمزه داشته باشید.
  • شما می‌توانید حلوای خرما گردو را با استفاده از شیر یا بدون آن تهیه کنید.

اگه به دسر سنتی علاقه داری، این رسپی رو از دست نده: طرز تهیه حلوای کفگیری تبریز به روش بازاری

طرز تهیه حلوای خرما و گردو

جمع‌بندی

حلوای خرما و گردو یک حلوای بسیار خوشمزه و مقوی است که بهترین گزینه برای پذیرایی در مجالس مذهبی محسوب می‌شود. ما در این مقاله طرز تهیه حلوای خرما و گردو را بیان کردیم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. برای دسترسی به طرز تهیه سایر غذاها و دسرها، پیشنهاد می‌کنیم سری به بخش مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ بزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا