دسر

طرز تهیه دسر انجیر و شیر

دسر انجیر یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که به راحتی می‌توانید در منزل با استفاده از مواد مختلفی آن را تهیه کنید. دسر انجیر و شیر یکی از بهترین‌ها است که در آن از هیچگونه افزودنی استفاده نمی‌شود؛ زیرا انجیر خود در شیر عمل کرده و باعث بسته شدن شیر خواهد شد. وجود انجیر در عین خواص بسیار زیادی که دارد، باعث می‌شود این دسر بسیار خوشمزه شود. ما قصد داریم مراحل طرز تهیه دسر انجیر و شیر را به صورت کامل برای شما بیان کنیم. پس تا انتهای مطلب با مامی کوکینگ همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه دسر انجیر و شیر

  • انجیر خشک: ۷ عدد
  • شیر: ۱ لیتر
  • پودر پسته برای تزئین: به مقدار کافی

طرز تهیه دسر انجیر با شیر

بیشتر بخوانید:

مراحل تهیه دسر انجیر و شیر

  1. ابتدا انجیر خشک را از قبل با کمی آب خیس کرده و به تکه‌های کوچک برش بزنید تا نرم‌تر شود. در ادامه شیر را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی گرم شود. دقت کنید که شیر کمی گرم شود کافی است و به جوشیدن آن نیازی نیست.
  2. در مرحله بعدی که شیر گرم شد، حرارت را خاموش کنید و انجیر را به شیر بیفزایید. مخلوط مواد را داخل چند لیوان ریخته و بر روی آن‌ها دستمال بکشید و در دمای اتاق قرار دهید. این کار باعث می‌شود انجیر مانند مایه عمل کند و شیر درون لیوان ببندد.
  3. در پایان آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از گذشت این زمان آن را با استفاده پودر پسته تزئین کرده و سرو نمایید.

طرز تهیه دسر انجیر و شیر و نشاسته

این نوع دسر ظاهری همانند فرنی دارد و می‌توان گفت همان محلبی انجیر است. شما می‌توانید در این دستور پخت به جای انجیر تازه از انجیر خشک نیز استفاده نمایید. مواد لازم جهت تهیه آن:

  • انجیر تازه: ۴۰۰ گرم
  • شیر: ۴ لیوان
  • نشاسته گل: ۳/۱ پیمانه
  • شکر: یک پیمانه سر پر
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • کره: یک قاشق مرباخوری
  • تخم شربتی: یک قاشق غذاخوری
  • گردو: ۳/۱ پیمانه

طرز تهیه دسر انجیر و شیر و نشاسته

بیشتر بخوانید:

مراحل طرز تهیه دسر انجیر و شیر و نشاسته

  1. پوست انجیرها را گرفته و آنها را به اندازه‌های درشت رنده کنید. در ادامه شیر، شکر و نشاسته را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و با هم ترکیب کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. حالا مواد قابلمه را هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود و غلظت ترکیب به حد مناسبی برسد. در انتهای این مرحله کمی وانیل را نیز به مواد دسر اضافه کنید و حرارت را خاموش نمایید.
  3. در مرحله بعدی از طرز تهیه دسر انجیر و شیر، تخم شربتی را با کمی آب گرم خیس کنید تا حجم دار شود. در ادامه آن را همراه با گردوهای خرد شده و انجیر به مواد دسر بیفزایید.
  4. در این مرحله چند انجیر را به شکل ورقه‌های نازک برش بزنید و آن‌ها را به دیواره‌های لیوان بچسبانید. حالا مواد دسر را به آرامی داخل لیوان بریزید و سپس به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد. از طعم دسر انجیر و شیر خود لذت ببرید. نوش جان.

مهم‌ترین نکات طرز تهیه دسر انجیر و شیر

  • شما می‌توانید از انجیرتازه نیز در روش اول تهیه این دسر استفاده کنید تا نیازی به خیس کردن انجیر نباشد.
  • چنانچه دوست دارید دسر شما شیرین‌تر شود، از انجیر بیشتری استفاده کنید.

جمع‌بندی

شما می‌توانید این دسر بسیار خوشمزه را به صورت دسرهای تک نفره شیک در مهمانی‌ها خود سرو کنید. ما در این مقاله ۲ روش طرز تهیه دسر انجیر و شیر را برای شما بیان کردیم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. جهت دسترسی به طرز تهیه سایر دسرها پیشنهاد می‌کنیم دیگر مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ را نیز مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا