کیککیک و شیرینی

طرز تهیه کیک گردو با ۷ روش | برای عصرانه چی بخوریم؟

کیک گردویی از کیک‌های خوش‌طعم و معروف و از آن دسته کیک‌هایی است که در منزل به‌راحتی می‌توان آن را تهیه نمود. این کیک درعین سادگی، پخت بسیار لذت‌بخش و خوبی داشته و مناسب دورهمی‌های عصرانه است. همچنین در کنار چای طعم بی‌نظیری را برای شما به‌همراه دارد. امروزه کیک گردویی را با روش‌ها و مواد مختلفی همچون شکلات، هویج، موز، کارامل، ارده و… درست می‌کنند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه کیک گردو با 7 روش مختلف بپردازیم؛ با مجله مامی کوکینگ همراه باشید.

کیک گردو کاراملی

ترکیب گردو و کارامل طعم بی‌نظیری به کیک می‌بخشد. بنابراین یکی از روش‌های پخت کیک گردو اضافه نمودن کارامل به ترکیبات آن است که بافت و عطری شگفت‌انگیز و بی‌نظیر را برای شما به‌ همراه دارد.

کیک گردو کاراملی

مواد لازم پخت کیک گردو کاراملی برای 10 نفر

مواد کیک:

  • آرد 2 لیوان
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • ماست پرچرب 1 لیوان
  • کره نرم شده 115 گرم
  • بیکینگ‌پودر 1/5قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • شکر سفید نصف لیوان
  • شکر قهوه‌ای نصف لیوان
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چای‌خوری

مواد رویه:

  • شکر قهوه‌ای 3/4 پیمانه
  • کره 100 گرم
  • گردوی خرد شده 1 لیوان
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • عسل 1/4 لیوان

طرز تهیه کیک گردو کاراملی

  1. پیش از پخت کیک گردو کاراملی ابتدا رویه کاراملی آن را آماده کنید. برای درست کردن رویه کاراملی باید کره و شکر قهوه‌ای را با یکدیگر ترکیب و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس با اضافه نمودن نمک به ترکیب، دانه‌های شکر به‌مرور حل شده و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید. سپس گردوهای خرد شده را اضافه نمایید و کمی به آن عسل اضافه کنید.
  2. قالب کیک مورد نظر را انتخاب نمایید، روی آن کاغذ روغنی قرار دهید و سپس مواد را روی کاغذ روغنی بریزید.
  3. پس از آماده‌سازی رویه کاراملی حال باید مایع کیک را آماده کنید. برای آماده کردن مایع کیک باید ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به‌همراه وانیل با استفاده از همزن دستی یا برقی با یکدیگر کاملا ترکیب نمایید.
  4. حدود 5 دقیقه زمان لازم است تا ترکیب کاملا کش‌دار شود. سپس شکر قهوه‌ای و شکر سفید را همراه با کره نرم شده به ترکیب اضافه نمایید. با اضافه نمودن ماست پرچرب یا ماست چکیده تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  5. آرد و جوش شیرین و بیکینگ‌پودر الک شده را در سه مرحله مختلف به مایع کیک اضافه کنید.
  6. آن را به‌صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک کاملا یکدست شود. توجه داشته باشید که برای کسب نتیجه بهتر پیشنهاد می‌شود آرد، جوش شیرین و بیکینگ‌پودر را 3 بار الک کنید.
  7. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. سپس مایع کیک را روی مواد کاراملی بریزید و در فر آماده شده قرار دهید. پس‌ از 40 دقیقه کیکی که درون فر قرار داده‌اید را چک کنید. اگر کیک کاملا پخته بود، آن را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود. پس‌‌ از خنک شدن کیک گردو کاراملی را از قالب خارج کنید.

کیک ارده و گردو

یکی از انواع کیک‌های عصرانه که از ترکیب ارده و گردو تهیه می‌شود، کیک ارده و گردو است. این کیک به‌دلیل برخورداری از ارده بسیار مقوی بوده و برای بدن مفید محسوب می‌شود. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این کیک خوشمزه را به‌طور کامل آموزش داده‌ایم.

کیک ارده و گردو

مواد لازم پخت کیک ارده و گردو برای 10 نفر

  • آرد 400 گرم
  • روغن مایع 120 گرم
  • ارده مایع 150 گرم
  • شکر 300 گرم
  • تخم‌مرغ 4 عدد
  • گردوی خرد شده 80 گرم
  • شیر 150 گرم
  • وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک ارده و گردو

  1. ابتدا تخم‌مرغ، شکر و وانیل را داخل یک کاسه مناسب بریزید و سپس آن‌ها را هم بزنید تا کاملا کشدار شود. پس‌ از آماده‌سازی تخم‌مرغ‌ها به آن روغن، شیر و ارده را اضافه کنید و آن‌ها را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  2. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را ‌3 بار الک و در دو مرحله مختلف آن‌ها را به مایع کیک اضافه نمایید.
  3. در مرحله بعد گردوی خرد شده را به ترکیب آماده‌ شده اضافه کنید و به‌خوبی با آن مخلوط نمایید.
  4. در کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و مایع کیک را در تمام قسمت‌های آن با دقت بریزید. توجه داشته باشید که مایع کیک تنها در یک نقطه ریخته نشود؛ چراکه باعث گنبدی و بدشکل شدن کیک می‌شود. شما می‌توانید با استفاده از یک لیسک مواد را کاملا یکدست پخش کنید.
  5. سپس فر را در دمای 170 درجه قرار دهید و پس‌ از گرم شدن، قالب را درون آن قرار دهید. پس‌ از حدود 60 دقیقه کیک ارده و گردو را از آن خارج نمایید.

کیک موز و گردو

کیک موز و گردو ازجمله کیک‌های خوش‌طعم و مقوی است که طعم و عطر آن باعث شده تا در بین کیک‌های عصرانه پرطرفدار و محبوب باشد.

یه کیک خوشمزه که همراه با چای می‌چسبه: طرز تهیه کیک دارچینی ساده و خوشمزه

کیک موز و گردو

مواد لازم پخت کیک موز و گردو برای 12 نفر

  • آرد 3/1/4
  • پنیر خامه‌ای نرم شده 225 گرم
  • موز له شده 2 عدد
  • تخم‌مرغ 4 عدد
  • وانیل 1 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر کم‌چرب 1/4پیمانه
  • گردوی خرد شده 1 پیمانه
  • شکر سفید 3 پیمانه
  • کره آب شده 1/2 پیمانه

طرز تهیه کیک موز و گردو

  1. ابتدا فر را در دمای 325 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. سپس قالب انتخابی خود را با روغن چرب کنید و در تمام قسمت‌های آن آرد بپاشید.
  2. آرد، بیکینگ‌پودر و کمی نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه معمولی با استفاده از همزن برقی یا به‌صورت دستی پنیر و کره را به‌طور کامل با یکدیگر ترکیب نمایید.
  3. به ترکیب تهیه شده شکر سفید را اضافه کرده و حدود 7 دقیقه هم بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و آن‌ها را به ترکیب آماده شده بیفزایید.
  4. با استفاده از چنگال موزها را له کنید و آن را به مخلوط شیر و وانیل اضافه نمایید.
  5. ترکیب تهیه‌ شده از آرد را به کاسه حاوی موز، شیر و وانیل اضافه نمایید. سپس با اضافه نمودن گردو، تمام آن‌ها را با یکدیگر مخلوط و سپس داخل قالب موردنظر بریزید.
  6. مایع کیکی که درون قالب ریخته اید را حدود 70 الی 80 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا سطح آن به‌طور کامل طلایی شود.

کیک هویج و گردو

کیک هویج ازجمله پرطرفدارترین کیک‌ها در سراسر دنیا است که با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. یکی از خوشمزه‌ترین دستورهای پخت کیک، مربوط به کیک هویج و گردو است.

کیک هویج و گردو

مواد لازم پخت کیک هویج و گردو برای هر 10 نفر

  • آرد 2 پیمانه
  • گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • وانیل شکری 1 قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ 4 عدد
  • هویج رنده‌ شده 2 پیمانه
  • گردوی خرد شده 1/2پیمانه
  • دارچین 1 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر 3 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک هویج و گردو

  1. ابتدا فر را در دمای 180 درجه قرار دهید تا فضای آن گرم شود و سپس آرد، دارچین و بیکینگ‌پودر را با یکدیگر مخلوط و سه بار الک کنید.
  2. در مرحله بعد ترکیبی از شیر، روغن، وانیل و شکر را تهیه کنید و خوب هم بزنید تا حباب‌دار شود.
  3. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه نمایید تا با یکدیگر کاملا ترکیب شوند.
  4. هویج رنده شده را به ترکیب تهیه شده اضافه نمایید و با استفاده از لیسک آن را به‌خوبی مخلوط کنید.
  5. آرد، دارچین و بیکینگ‌پودر که در مراحل قبلی با یکدیگر مخلوط کرده‌اید را به ترکیب اضافه نمایید.
  6. گردو را به‌همراه 2 قاشق آرد مخلوط و سپس به مایع کیک بیفزایید.
  7. قالب کیک را چرب کنید و مایع کیک را به‌آرامی در آن بریزید. قالب حاوی مایع کیک را درون فر قرار داده و حدود 45 دقیقه برای پخت کامل آن صبر کنید.

کیک شکلات و گردو

برای کسانی که طرفدار شکلات هستند اما به مقوی بودن کیک نیز اهمیت می‌دهند، کیک گردو و شکلات یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها بوده که بافت سبک و لطیفی دارد و یک گزینه بسیار مناسب برای میان وعده است.

اگه کیک گردو دوست داری، شاید از کیک بادام زمینی هم خوشت بیاد: طرز تهیه کیک بادام زمینی خانگی

کیک شکلات و گردو

مواد لازم پخت کیک شکلات و گردو برای 6 نفر

  • آرد 1/5 پیمانه
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • گردوی پودر شده 1/4 پیمانه
  • شکر 2/3 پیمانه
  • شیر 1/3 پیمانه
  • شکلات چیپسی نسوز 1/4 پیمانه
  • روغن مایع 1/3 پیمانه
  • وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک شکلات و گردو

  1. در اولین مرحله از پخت کیک گردویی آرد و بیکینگ‌پودر را سه بار الک کنید.
  2. سپس با جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ، سفیده را هم بزنید تا به‌طور کامل پفکی شود.
  3. برای فرم گرفتن و سفت شدن سفیده تخم‌مرغ یک‌ سوم از شکر را به آن اضافه نمایید.
  4. زرده تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با یکدیگر ترکیب کنید تا ترکیبی غلیظ به وجود آید.
  5. پس‌ از اینکه از حل شدن شکر اطمینان کسب کردید، گردوی خرد شده را به آن بیفزایید.
  6. به ترکیب تهیه شده شیر اضافه کنید و حدود 1 دقیقه آن را هم بزنید. با اضافه نمودن روغن آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود.
  7. آردی که در مرحله اول الک شده‌ است را در سه مرحله مختلف به زرده‌ها بیفزایید و با استفاده از لیسک یا همزن آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کنید.
  8. برای آماده‌سازی نهایی مایع کیک، مواد آماده شده را به سفید تخم‌مرغ اضافه کنید و آن را با استفاده از لیسک ترکیب نمایید. توجه داشته باشید که مواد را از کنار ظرف و به‌آرامی روی سفیده بریزید.
  9. نیمی از مایع کیک را در قالب موردنظر خود ریخته و سپس شکلات چیپسی را روی آن پخش کنید. باقی‌مانده مایع کیک را روی آن بریزید و در صورت دلخواه کمی شکلات چیپسی روی سطح قرار دهید.
  10. سپس فر را با حرارت 175 درجه روشن کرده و قالب را درون آن قرار دهید و برای پخت کامل آن حدود 40 الی 45 دقیقه صبر کنید.

کیک سیب و گردو

یکی از میان وعده‌هایی که می‌توانید آن را با فر یا بدون فر و در قابلمه تهیه کنید، کیک گردو و سیب است. این کیک با روش‌های مختلفی تهیه شده و یک عصرانه سالم برای علاقه‌مندان به شیرینی کیک گردویی خواهد بود.

کیک سیب و گردو

مواد لازم پخت کیک سیب و گردو برای 6 نفر

  • آرد 2 پیمانه
  • روغن مایع 3/4پیمانه
  • شکر 3/4 پیمانه
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • سیب رنده شده 2 پیمانه
  • مغز گردوی خرد شده 1/3 پیمانه
  • وانیل 1/4 قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر 1/5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک سیب و گردو

  1. ابتدا آرد و بیکینگ‌پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و 3 بار آن‌ها را الک کنید.
  2. سپس یک کاغذ روغنی در قالب موردنظر قرار دهید و دیواره‌های آن را با مقداری روغن چرب کنید. برای گرم شدن محیط فر، آن را پیش‌ از تهیه مایع کیک روشن و روی 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  3. مقداری شکر و تخم‌مرغ به آن اضافه کنید و به‌خوبی آن را مخلوط نمایید. پس‌ از ترکیب کردن تخم‌مرغ و شکر وانیل را به آن اضافه کنید. ترکیب را تا زمانی هم بزنید که رنگ آن کرم شده و حجم آن افزایش پیدا کند.
  4. سپس به ترکیب آماده شده، روغن را اضافه کنید و کمی آن‌ها را با یکدیگر مخلوط نمایید. آرد را در سه مرحله مختلف اضافه نمایید و با استفاده از همزن برقی آن‌ها را با یکدیگر بطور کامل مخلوط کنید.
  5. سیب‌های رنده شده را به مایع کیک اضافه کنید و با استفاده از لیسک آن را به تمام قسمت‌های مایع هدایت نماید.
  6. در مرحله بعد گردوهای خرد شده را در تمام قسمت‌های کیک بریزید و به‌طور کامل آن‌ها را پخش نمایید.
  7. پس‌ از طی کردن تمام این مراحل مایع را درون قالب ریخته و آن را داخل فر قرار دهید. 45 دقیقه پس‌ از قرار دادن کیک گردو و سیب درون فر کیک بطور کامل می‌پزد.

کیک خرما و گردو

به دلیل وجود خرما در کیک گردو و خرما این کیک یک عصرانه مقوی و سالم محسوب می‌شود که برای کودکان بسیار مناسب است. همچنین این کیک گردویی برای افراد مبتلا به دیابت نیز بسیار مفید بوده؛ چراکه خرما به سلامت قلب، سلامت استخوان، فشار خون و تنظیم کلسترول کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید

کیک خرما و گردو

مواد لازم پخت کیک خرما و گردو برای 6 نفر

  • آرد 3 پیمانه
  • خرما 1/5 پیمانه
  • شکر 2 پیمانه
  • گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • تخم‌مرغ 4 عدد
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک خرما و گردو

  1. در مرحله اول تخم‌مرغ و شکر را با یکدیگر ترکیب کنید تا به‌طور کامل کشدار شود. سپس روغن و شیر را به آن اضافه نمایید و ترکیب را دوباره هم بزنید.
  2. آرد، وانیل، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با یکدیگر ترکیب و 3 بار الک کنید. سپس در دو مرحله به مواد تهیه شده اضافه کرده و سپس با استفاده از همزن برقی آن‌ها را کاملا یکدست کنید.
  3. پوست خرما را جدا کرده و هسته آن را خارج کنید تا آماده خرد شدن شود. سپس آن را خرد کرده و با گردوی خرد شده ترکیب کنید. گردو و خرمای خرد شده را به مایع کیک گردویی اضافه نمایید.
  4. قالب موردنظر را با روغن چرب کرده و سپس مایع کیک را درون آن بریزید. فر را روی دما 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و پس‌ از گرم شدن قالب را درون آن بگذارید. پس‌ از گذشت 50 دقیقه می‌توانید کیک را از فر خارج و با استفاده از پودر قند آن را تزیین و میل نمایید.

جمع بندی

در این مقاله به‌ طرز تهیه کیک گردو با 7 روش مختلف پرداختیم. هریک از این کیک‌ها کاملا مقوی بوده و برای عصرانه و میان وعده کاملا مناسب هستند. همچنین شما می‌توانید در مراسم‌های مختلف همچون عید نوروز یا در مهمانی‌ها هریک از این کیک‌ها را تهیه و سرو کنید. برای‌ اینکه کیک گردویی خوش طعمی داشته باشید، باید از مواد اولیه مناسب به مقدار گفته‌ شده استفاده کنید و مراحل را با دقت و طبق نکات گفته‌ شده پیش ببرید. در نهایت پیشنهاد می‌کنیم این کیک‌ها را با انواع نوشیدنی‌ها سرو نمایید تا از طعم بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا