شیرینیدسرکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی تاتلی بابا ترکیه ای ساده و خوشمزه

یکی از بهترین و محبوب ترین غذاهای دنیا دسرها هستند.ترکیه یکی از کشورهایی است که به خاطر انواع دسرهای لذیذش مشهور است. تاتلی بابا یکی از شیرینی های بسیار لذیذ است که بدون شک عاشق آن خواهید شد.برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی تاتلی بابا، یکی از لذیذترین و معروف ترین دسرهای ترکی، در این مقاله از مجله آشپزی مامی کوکینگ همراه ما باشید.

شیرینی تاتلی بابا (tarak tatlisi) یک دسر خوشمزه ترکی است. این شیرینی آجیلی مغزی پر از رشته کادایف، مغز پسته و گردو می باشد و طعمی شبیه به شیرینی تاتلی شانه دارد. این خوراکی مانند باقلوا از خانواده شیرینی های شربتی است. طرز تهیه شیرینی تاتلی بابای خوشمزه را در ادامه به شما آموزش خواهیم داد.

شیرینی تاتلی بابا

مواد لازم برای تهیه تاتلی بابا

  • آرد ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱ استکان (نصف لیوان)
  • ماست ۱ استکان (نصف لیوان)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری

برای مواد میانی شیرینی تاتلی بابا

  • رشته کادایف خرد شده به مقدار لازم
  • پودر پسته، گردو یا فندق به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

  • شکر ۱/۵ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • آب لیموترش ۱ قاشق چایخوری

شیرینی تاتلی بابا ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی تاتلی بابا

با درست کردن شربت تاتلی بابای لذیذ شروع می کنیم. شکر و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط می کنیم و برای این کار می گذاریم تا بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد، آبلیمو را اضافه می کنیم و حدود 15 دقیقه می گذاریم تا بجوشد. سپس شربت را کناری گذاشته تا خنک شود.

روغن مایع، کره، تخم مرغ و ماست را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید تا خمیر شیرینی درست شود. بعد از اضافه کردن وانیل و بکینگ پودر دوباره مخلوط کنید. در آخر آرد را کم کم و تحت کنترل اضافه کرده و خمیر را کاملا ورز می دهیم تا نرم و یکدست شود و به دست نچسبد.

حالا تکه‌های خمیر را به اندازه گردو می‌گیریم و در کف دست باز می کنیم. وقتی خمیر را به شکل گلوله یا شکل دیگر در می آوریم، مقداری کادایف خرد شده و پودر پسته یا گردو وسط آن قرار می دهیم. سپس خمیر را می توان روی آب لیمو گیر قرار داد و فشار داد تا شکل آب لیمو گیر را شبیه سازی کند.

کف سینی فر را چرب کرده و شیرینی ها را داخل آن می گذاریم و فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و اجازه می دهیم تا شیرینی ها پخته شوند.

شیرینی های داغ را بعد از پخت با شربت خنک شده می پوشانیم تا شیرینی ها شربت را جذب کنند. گه گاهی تاتلی ها را زیر و رو می کنیم تا مطمئن شویم شربت کاملا جذب می شود. حالا شیرینی تاتلی بابای ترکی شما آمادست. تاتلی ها را در ظرف مناسب همراه با چای خوش طعم سرو کنید.

شیرینی تاتلی بابا خوشمزه

چند نکته تکمیلی

  • برای تزیین شیرینی ها مقداری پودر نارگیل یا پسته روی آن ها بپاشید.
  • برای فضای داخلی کیک می توان از انواع مغزهای خرد شده استفاده کرد.
  • می توان شیرینی را به صورت ساده با حذف تمام مواد میانی نیز تهیه کرد.
  • می توانید مقداری زعفران را در شربت شیرینی که تهیه می کنید بگنجانید.
  • در صورت تمایل می توانید 2 قاشق غذاخوری گلاب را به شربت اضافه کنید.
  • شیرینی تاتلی بابا را بهتر است بعد از چند ساعت سرد شدن سرو کنید.

مقالات بیشتری بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا