دسر

طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و ساده

طرز تهیه دسر بیسکویتی بسیار ساده است و شما برای تهیه آن به پخت و پز خاص و طولانی نیاز ندارید. این دسر بسیار خوشمزه را می‌توان با استفاده از ترکیباتی مختلفی مانند خامه، شیرینی، شکلات و… تهیه نمود. ما در ادامه مراحل تهیه دسر بیسکویتی را به همراه مهم‌ترین نکات مربوط به آن بیان کرده ایم. پس چنانچه به دنبال یک میان وعده و یا یک پیش غذای خوشمزه هستید، مطالعه ادامه مطلب را از دست ندهید.

مواد لازم جهت تهیه دسر بیسکویتی

مواد اولیه ذکر شده برای ۴ نفر مناسب است:

  • شیر: ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • کافی میکس: ۱بسته
  • بیسکویت پتی بور: ۱.۵ بسته
  • موز و گردو: به مقدار لازم

طرز تهیه دسر بیسکویتی

مراحل تهیه دسر بیسکویتی

  1. ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و نشاسته ذرت را به همراه شیر داخل آن بریزید. در ادامه با استفاده از همزن دستی یا چنگال، به آرامی آن‌ها را هم بزنید تا نشاسته به طور کامل درون شیر حل شود.
  2. بعد از اینکه تمامی گلوله‌های نشاسته ذرت درون شیر باز شدند، کافی میکس را به آن‌ها بیفزایید و کمی هم بزنید تا به خوبی درون شیر حل شود. در ادامه شکر را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به خوبی در شیر حل شود.
  3. در این مرحله از طرز تهیه دسر بیسکویتی، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و به طور مرتب هم بزنید تا بافت مواد کمی غلیظ شود. بعد از اینکه مواد کمی غلیظ شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مایه دسر خنک شود. به این نکته توجه کنید که مایه دسر بعد از خنک شدن، کمی غلیظ‌تر خواهد شد؛ بنابراین بهتر است نگذارید بر روی حرارت بیش از حد سفت شود.
  4. در مرحله بعدی، بیسکویت‌ها را داخل میکسر ریخته و پودر کنید. حالا نصف بیسکویت‌های پودر شده را درون ظرف مدنظرتان ریخته و با پشت قاشق به خوبی فشرده نمایید. سپس نصف مایه دسر را به صورت یکدست بر روی بیسکویت ریخته و صاف کنید.
  5. در پایان مقداری موز برش داده شده و مغز گردو را بر روی مایه دسر بچینید. سپس لایه‌ها را به همین شکل تکرار کرده و در آخر روی دسر را نیز با موز ترئین کنید. حالا باید دسر خود را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. از طعم دسر بیسکویتی خود لذت ببرید. نوش جان.

مهم‌ترین نکات طرز تهیه دسر بیسکویتی

  • اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید از گردو در این دسر استفاده کنید، می‌توانید دیگر مغزها مانند فندق یا بادام زمینی خرد شده را به کار ببرید. این موضوع کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.
  • به طور معمول میوه‌ای که برای تهیه اغلب دسرها استفاده می‌شود، موز است. اگر به هر دلیلی تمایلی به استفاده از آن ندارید، می‌توانید از سایر میوه‌ها مانند تمشک، بلوبری و… استفاده کنید.
  • شما می‌توانید از بیسکویت‌های طعم دار نیز برای تهیه این دسر استفاده کنید.

جمع‌بندی

دسر بیسکویتی یکی از ساده‌ترین دسرهای بین المللی بوده که به دلیل طعم فوق العاده‌ای که دارد بسیار محبوب است. شما می‌توانید به راحتی این دسر را در منزل تهیه کنید. ما در این مقاله طرز تهیه دسر بیسکویتی را به صورت مرحله‌ای برای شما بیان کردیم. امیدواریم از مطالب فوق نهایت استفاده را کرده باشید. جهت دسترسی به دستورپخت سایر دسرها، پیشنهاد می‌کنیم دیگر مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ را نیز مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا