نان
طرز تهیه رول ارده | آموزش پخت نان رول با ارده
رول ارده در دسته نانهای بسیار خوشمزه قرار میگیرد و طرفداران بسیاری دارد. این نان با استفاده از روشهای مختلفی تهیه میشود و به راحتی در منزل قابل پخت است. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه رول ارده را به صورت کامل برای شما بیان کنیم. پس تا انتهای مطلب با مجله آشپزی مامی کوکینگ همراه شوید تا دستورپخت این نان خوش طعم و در عین حال مقوی را یاد بگیرید.
فهرست محتوا
مواد لازم جهت پخت رول ارده
- شیر ولرم: ۲ لیوان
- روغن مایع: ½ لیوان
- خمیر مایه فوری: ۱۰ گرم
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق مرباخوری
- آرد: ۶ لیوان
مواد لازم برای مواد میانی
- ارده: ۱ استکان
- شکر: ½ استکان
- کره: ۵۰ گرم
مواد لازم رومال
- زرده تخم مرغ: ۲عدد
- کنجد: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
مراحل پخت رول ارده
- ابتدا شیر ولرم را به همراه روغن مایع، شکر، نمک و سفیدههای تخم مرغ داخل یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا ذرات شکر کاملاً حل شوند.
- در مرحله بعدی باید خمیر مایه را به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط نمایید. حالا آن را ورز دهید تا خمیر درون کاسه جمع شود. خمیر را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به خوبی ورز دهید. سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و صبر کنید تا خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند و حجم آن بیشتر شود. در این حین کره را بر روی حرارت بخار کتری به روش بنماری ذوب کنید.
- در این مرحله از طرز تهیه رول ارده، باید کره ذوب شده را به همراه شکر و ارده داخل یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه استراحت خمیر به اتمام رسید، باید آن را به دو بخش مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به ۵ چانه هم اندازه تقسیمبندی کنید. حالا چانهها را به کمک دست باز کنید فقط مراقب باشید بیش از حد نازک نشوند. در ادامه روی خمیر را با مقداری سس ارده رومال کرده و با یک خمیر دیگر بپوشانید. سپس این مراحل را تا ۵ خمیر ادامه دهید.
- به این نکته توجه کنید که روی خمیر آخر را با سس ارده رومال نکنید. در ادامه ۵ چانه دیگر را به همین ترتیب درست کرده و اطراف خمیرها را با استفاده از یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال استراحت دهید.
- در این حین باید فر را روشن کرده و بر روی حرارت ۱۹۰ درجه قرار دهید تا کاملاً گرم شود. بعد از استراحت خمیر، هر یک را با کمک وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید. به بیان دیگر ۵ طبقه خمیر را به یک سانتی متر برسانید.
- در مرحله بعد خمیر به دست آمده را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هر قسمت را به ۵ قسمت مساوی دیگر برش بزنید. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و هر بخش را رول کرده و درون آن بچینید.
- در پایان، روی رولها را با استفاده از زرده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد را بر روی آنها پخش کنید. در ادامه سینی را در طبقه میانی فر قرار داده صبر کنید تا نانها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود. بعد از گذشت این مدت، میتوانید نانها را از فر خارج کنید. از طعم و عطر رول اردههای خود لذت ببرید. نوش جان.
مهمترین نکات طرز تهیه رول ارده
- شما باید خمیر مایه درستی را جهت تهیه این نان انتخاب کنید. خمیرمایهها دارای تاریخ انقضاء هستند و نگه داری در یخچال میتواند ماندگاری آنها را افزایش دهند.
- سعی کنید آرد باکیفیت و مرغوبی را جهت پخت انتخاب کنید.
- آب به اندازه استفاده کنید. به دمای آبی که برای تهیه خمیر استفاده میکنید نیز توجه نمایید.
بیشتر بخوانید:
جمعبندی
ما در این مقاله مراحل طرز تهیه رول ارده را برای شما بیان کردیم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. جهت دسترسی به دستورپخت سایر غذاها و شیرینی ها، پیشنهاد میکنیم دیگر مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ را نیز بررسی کنید.