طرز تهیه پاستا با خامه ساده و فوری مخصوص شام و ناهار
یکی از غذاهای خوشطعم و پرطرفدار بینالمللی که به شیوههای متنوعی تهیه میشود، پاستا خامهای است. این پاستا مانند دیگر انواع پاستاها اصالت ایتالیایی داشته و معمولا از ترکیب خامه، گوشت مرغ و قارچ تشکیل میشود. البته در برخی موارد نیز پاستا خامهای تنها با سس قارچ و بدون افزودن گوشت مرغ آماده میگردد؛ اما بههرحال اگر شما نیز از طرفداران این غذا ایتالیایی هستید و میخواهید یک غذا ساده و فوری برای شام یا ناهار تهیه کنید، پاستا خامهای بهترین انتخاب برایتان خواهد بود. بههمین منظور ما در این مقاله از مجله مامی کوکینگ میخواهیم به آموزش طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و قارچ و مرغ بپردازیم. اگر شما نیز قصد یادگیری طرز تهیه پاستا با خامه را دارید، تا انتها با ما همراه باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای تهیه پاستا خامه ای (4 نفر)
- پاستا 300 گرم
- سینه مرغ 500 عدد
- خامه صبحانه 300 میلی لیتر
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 2 حبه
- قارچ 300 گرم
- روغن زیتون نصف فنجان
- شیر 2 لیوان
- کره 2 قاشق غذاخوری
- آرد 1 ونیم قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا 200 گرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر آویشن به میزان لازم
طرز تهیه پاستا خامه ای
- در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و قارچ ابتدا باید سینه مرغ را بهصورت نواری برش بزنید و درون یک کاسه مناسب بریزید. درادامه پوست سیرها را نیز بگیرید و با دندانههای ریز رنده، رنده نمایید.
- حال سیر را به همراه خامه صبحانه، نمک و پودر آویشن به سینه مرغ بیفزایید و مخلوط کنید. در ادامه روی کاسه حاوی مرغ را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید که سینه مرغ به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت کند.
- در مرحله بعد از طرز تهیه پاستا با خامه و پنیر پیتزا پس از گذشت مدت زمان تعیینشده، سینه مرغ را از یخچال خارج کنید. سپس پوست پیاز را جدا نموده و بشویید. پیازها را بهصورت خلالی نازک خرد کنید و یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن زیتون به تابه بیفزایید و پیازهای خردشده را درون آن بریزید.
- تا زمانیکه پیازها سبک و شیشهای شوند، به تفت دادن آنها ادامه دهید. در ادامه قارچها را نیز شسته و پس از خشک شدن، بهصورت ورقهای خرد کنید.
- در ادامه مراحل طرز تهیه پاستا با خامه و قارچ، قارچها را به پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را افزایش دهید و قارچها را درون آن تفت دهید تا آب نیندازند. در ادامه سینه مرغ مزهدار شده را به همراه مخلفات آن درون تابه بریزید و تفت دهید. سپس اجازه دهید که سینه مرغ کاملا پخته شود.
- در مرحله بعد از طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و مرغ برای آمادهسازی سس بشامل اقدام کنید. بههمین منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و کره را به آن بیفزایید تا ذوب شود. آرد را نیز به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- سپس شیر را کمکم به قابلمه بیفزایید و مخلوط نمایید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. مدتی را منتظر بمانید تا سس غلیظ شود. زمانیکه سس به غلظت مناسب رسید، پنیر پیتزا را بههمراه نمک و فلفل سیاه به آن بیفزایید. سس تهیه شده را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
- در مرحله بعدی از طرز تهیه پاستا با خامه و شیر یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد. پس از به جوش آمدن آب، پاستاها را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید که کاملا پخته شوند.
- زمانیکه پاستا پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پاستاها را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
- در ادامه پاستا را به مخلوط به ترکیب سینه مرغ بیفزایید و هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. سس بشامل را به مخلوط پاستا اضافه نموده و هم بزنید. درنهایت پاستا خامهای را در ظرف موردنظر خود بریزید و نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه پاستای خامه ای
- زمانیکه پاستا را در آب جوش می ریزید، باید مرتبا آن را هم بزنید. انجام این کار باعث میشود که پاستاها به یکدیگر نچسبند و له نشوند.
- اگر از آن دسته افرادی هستید که میخواهید پاستا با سس قارچ و مرغ را به شکل جداگانه سرو کنید، مرحله پایانی دستور پخت را انجام ندهید. بههمین منظور پاستا را در یک ظرف و سس پاستا را نیز در ظرف دیگری سرو نمایید.
- شما میتوانید برای طعم بهتر پاستا به سس تهیه شده مقداری کلم بروکلی یا فلفل دلمهای نیز بیفزایید. برای انجام این کار تنها کافی است کلم یا فلفل دلمهای را به سس اضافه نموده و با آن تفت دهید.
- اگر میخواهید یک پاستا خامهای ساده و خوشمزه داشته باشید توصیه میکنیم پس از آبکش کردن، پاستا را نشویید؛ چراکه با شستن مجدد پاستا، نشاسته آن ازبینرفته و سس بافت مخملی نخواهد گرفت.
- یکی از مهمترین نکات در طرز تهیه پاستا با خامه این است که اگر پاستاهایتان پهن نیست، برای سرو از کاسه استفاده کنید. با انجام این کار روند سرو کردن راحتتر شده و پاستا سریع سرد نمیشود.
- اگر از طعم مرغ در پاستا لذت نمیبرید، میتوانید گوشت مرغ را از ترکیب مواد اولیه حذف نموده و با اضافه نمودن عصاره مرغ، از طرز تهیه پاستا با خامه و شیر بدون مرغ استفاده کنید.
سوالات متداول
چرا پاستا خشک میشه؟
اگر فاصله زمانی ماندن پاستاها درون آبکش بیش از اندازه طولانی شود، درنهایت پاستاها خشک شده و پس از سرد شدن، نشاسته روی پاستاها سفت میشود.
چرا پاستا سفت میشود؟
یکی از اصلیترین دلایل سفت شدن پاستاها، باقی ماندن آنها به مدت طولانی درون آبکش است که باعث چسبیدن پاستاها به یکدیگر میشود.
آیا پاستا همان ماکارونی است؟
درواقع ماکارونی یکی از گونههای پاستا بوده؛ با این تفاوت که ماکارونی به شکل لولههای باریک و پاستا در اندازه و انواع مختلفی وجود دارد. همچنین در تولید ماکارونی از تخممرغ استفاده نشده؛ اما در تهیه بسیاری از پاستاها از تخممرغ استفاده میگردد.
آیا پاستا چاق کننده است؟
پاستا کربوهیدرات بالایی داشته؛ اما در مقایسه با دیگر غذاهای حاوی کربوهیدرات از شاخص گلیسمی پایینتری برخوردار است. همچنین میزان حجم وعده و مخلفات کنار پاستا نیز تاثیر قابلتوجهی در چاقکننده بودن این غذا دارد.
سخن پایانی
در این مقاله به آموزش طرز تهیه پاستا با خامه بدون مرغ و با مرغ پرداختیم و مهمترین نکات تهیه این غذا خوشمزه و و پرطرفدار را آموزش دادیم. شما میتوانید با تهیه این غذا بینالمللی و متفاوت یک وعده غذایی فوری و درعینحال لذیذ و بینظیر را برای خانواده و دوستانتان فراهم کنید. همچنین فراموش نکنید برای اینکه یک پاستا خوشطعم و منحصربهفرد داشته باشید، باید علاوهبر استفاده از مواد اولیه باکیفیت و تازه، از فوتوفن پخت آن نیز غافل نشوید.