پاستاغذای بین الملل

طرز تهیه پاستا شلز | خوشمزه و فوری به روش رستورانی

اگر قصد دارید پذیرایی جذاب و متفاوتی از مهمانان خود صورت دهید، یادگیری طرز تهیه پاستا شلز می‌تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد. این غذای خوشمزه ایتالیایی، رنگ و لعاب متفاوتی به میز پذیرایی شما می‌دهد. ما در ادامه مراحل تهیه پاستا شلز را بیان کرده ایم. پس مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

طرز تهیه پاستا شلز

مواد لازم برای پخت پاستا شلز

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • پاستای جامبو شلز ۱۵۰ گرم
  • قارچ ۱۰ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر یک پیمانه
  • پنیر پارمسان یک قاشق غذاخوری
  • زیتون ۳/۱ پیمانه
  • ریحان ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

اگه دانشجو هستی و فرصت آشپزی نداری؛ این رسپی رو از دست نده: طرز تهیه ته چین تن ماهی | غذای سریع دانشجویی

طرز تهیه پاستا شلز

مراحل تهیه پاستا شلز

  1. در مرحله اول طرز تهیه پاستا شلز، ابتدا یک قابلمه حاوی آب را بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. در ادامه پاستا را به همراه مقداری نمک به قابلمه بیفزایید و اجازه دهید به خوبی بپزد.
  2. در مرحله بعدی یک تابه مناسب را بر روی حرارت قرار دهید. حالا قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا به خوبی پخته و نرم شود.
  3. سیر را ریز کرده و به تابه اضافه کنید. سپس آن را تفت دهید تا عطر سیر آزاد گردد. حالا زمان آن رسیده که خامه صبحانه را به همراه شیر به تابه اضافه کرده و با ترکیب نمایید تا مواد یکدست شوند. سپس پنیر پارمسان را همراه با زیتون و ریحان خرد شده به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سس پاستا یکدست شود. زمانی که پاستا کاملا پخته و نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پاستا را آبکشی نمایید.
  4. در مرحله آخر از طرز تهیه پاستا شلز، پاستا را به همراه یک ملاقه از آب آن به تابه اضافه کرده و اجازه دهید که طعم‌ها با یکدیگر ترکیب شوند. در پایان، گوجه گیلاسی را به تابه اضافه کنید و بعد از گذشت یک دقیقه، پاستا را سرو نمایید. نوش جان.

طرز تهیه پاستا شلز

طرز تهیه پاستا شلز با فر

مواد لازم برای ۸ نفر:

  • پاستای جامبو شلز ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • سوسیس ۱۰۰ گرم
  • قارچ ۵ عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
  1. ابتدا پیاز را به خوبی شسته و به صورت نگینی ریز کنید. در ادامه فلفل دلمه‌ای را نیز خرد نمایید. یک تابه مناسب بر روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید. زمانی که روغن داغ شد، پیاز و فلفل دلمه‌ای را داخل آن تفت دهید.
  2. در مرحله بعدی گوشت چرخ کرده را به تابه بیفزایید و همراه با پیاز و فلفل به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. در ادامه باید سوسیس‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و با گوشت و فلفل به خوبی تفت دهید.
  3. در این مرحله قارچ‌ها را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. زمانی که آب قارچ کشیده شد، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به مواد کلی اضافه کنید.
  4. حالا مواد میانی پاستا شلز آماده شده است و زمان آن رسیده که آن را از روی حرارت بردارید. پاستا را طبق دستور قید شده بر روی جعبه بسته‌بندی آماده کنید. در ادامه آن را آبکش کرده و بر روی آن کمی آب سرد بریزید تا به هم نچسبند.
  5. مواد میانی را داخل پاستاهای صدفی شکل قرار داده و در ظرف موردنظر یا سینی فر بچینید. روی مواد را با پنیر پیتزا پر کنید. حالا پاستا را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید (دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد) تا پنیر روی آن رنگ طلایی به خود بگیرد و ذوب شود. حالا می‌توانید پاستا شلز خود را سرو کرده و با سس کچاپ یا خردل میل کنید. نوش جان.

ناهار چی بپزم؟ طرز تهیه عدسی رژیمی | غذای رژیمی برای ورزشکاران

طرز تهیه پاستا شلز

مهم‌ترین نکات طرز تهیه پاستا شلز

  • جامبو شلز از انواع پاستاهای بزرگ صدفی است که داخل آن با ترکیبات مختلفی پر می‌شود.
  • این امکان وجود دارد که پاستا شلز را هم داخل تابه و هم با استفاده از فر آماده کنید.
  • اگر جامبو شلز بیشتر از ۲۰ دقیقه در آب بجوشد، خرد می‌شود و یا ممکن است ترک بخورد. بنابراین به زمان‌های قید شده بر دستور روی جعبه و نکات بیان شده در مراحل قبل، نهایت توجه را داشته باشید.

جمع‌بندی

ما در این مقاله طرز تهیه پاستا شلز را برای شما بیان کردیم که یک غذای بین المللی و بسیار خوشمزه به حساب می‌آید. این غذا یک گزینه بسیار جذاب برای پذیرایی از مهمانان در جشن‌هایی مانند تولد محسوب می‌شود. برای دسترسی به طرز تهیه سایز غذاها، پیشنهاد می‌کنیم سری به بخش مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ بزنید. از اینکه تا پایان با ما همراه بودید از شما متشکریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا