نوشیدنی گرمنوشیدنی

طرز تهیه چای به خانگی خوشمزه و طبیعی

به دارای خواص بی نظیری است که از گذشته تا به امروز، برای این خواص مورد استفاده قرار می‌گیرد. چای به یکی از موارد مصرف به صورت نوشیدنی است. این نوشیدنی علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، خواص به را نیز به شما انتقال می‌دهد. در ان مقاله از مجله آشپزی مامی کوکینگ سعی کردیم که آسان‌ترین روش طرز تهیه چای به را به شما آموزش دهیم تا به راحتی آن را برای خود درست کنید.

به و خواص بی نظیر آن

از آن جایی که در این مطلب می‌خواهیم به آموزش طرز تهیه چای به بپردازیم، بهتر است کمی با خواص آن نیز آشنا شویم. خواص به پخته با به خام کمی متفاوت است که این خواص شامل:

  • میوه به، به درمان زخم‌ها کمک می‌کند. مشکلات دستگاه گوارشی از جمله زخم معده را بهبود می‌بخشد.
  • به دلیل داشتن ویتامین C، این میوه برای افرادی که به بیماری‌های التهابی مبتلا هستند، مناسب است.
  • این میوه دارای آنتی اکسیدان‌های فراوانی است که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد می‌پردازند.
  • وجود فنولیک در به، باعث بهبود روند آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌شود.
  • «میوه به» از بافت‌های روده محافظت می‌کند، به همین دلیل، برای افرادی که دارای بیماری‌های گوارشی هستند، مناسب است.
  • اسیدکلروژنیک، آنتوسیانین، فلاونول و کاتچین موجود در به سبب کاهش و کنترل فشار خون در افراد می‌شود. به همین دلیل، سلامت سیستم قلبی و عروقی را به همراه دارد.
  • آنتی اکسیدان‌های موجود در به سبب جلوگیری از ابتلا به بیماری سرطان می‌شود.
  • مصرف به برای بهبود بینایی و پیشگیری از بیماری‌های چشمی توصیه می‌شود.
  • به واکنش‌های آلرژیک بدن را کاهش می‌دهد. از این رو، برای افرادی که دارای آلرژی و حساسیت‌های خاصی هستند، مناسب است.
طرز تهیه چای به
چای به و خواص آن
  • مصرف به در دوران بارداری توصیه می‌شود. زیرا، این میوه به کاهش استفراغ و حالت تهوع در دوران بارداری کمک می‌کند.
  • از آن جایی که به باعث تقویت رحم می‌شود، مصرف آن در دوران عادت ماهانه بسیار مناسب است.
  • مصرف این میوه در مردان باعث افزایش انرژی و قوای جنسی می‌شود.

چای به

قطعاً نوشیدن یک دم‌نوش گیاهی خوش طعم در یک عصر دلپذیر، بسیار آرام‌بخش خواهد بود. چای به یکی از همان دم‌نوش‌های طبیعی بسیار خوش طعم است که پیشنهاد می‌کنیم حتماً آن را امتحان کنید. نوشیدن این دم‌نوش گاهی اوقات به جای چای، تنوع خوبی ایجاد می‌کند.

همان‌طور که گفتیم، به خواص فوق‌العاده‌ای دارد که یکی از همین خواص، رفع خستگی و کسالت است. افرادی که نسبت به کافئین موجود در چای و قهوه حساسیت دارند یا به هر دلیلی، با مصرف آن مشکل دارند، چای به انتخاب درستی است. زیرا، نه تنها دارای کافئین نیست، بلکه خواص بی‌نظیری دارد که به سلامتی شما کمک می‌کند.

مواد لازم در طرز تهیه چای به

مقادیر اشاره شده در این طرز تهیه، مناسب برای تهیه دو فنجان چای به است.

  • 2 قاشق غذاخوری به خشک شده
  • دو لیوان آب جوش
  • به مقدار دلخواه زعفران دم کرده، هل، دارچین و لیمو تازه یا خشک شده

طرز تهیه چای به

برای تهیه یک دم‌نوش گیاهی مانند چای به، کافی است طبق مراحل زیر پیش بروید.

مرحله اول

ابتدا تعدادی به را بشویید، پوست بگیرید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. به‌ها را رنده درشت یا متوسط کنید.

از آن جایی که تهیه و آماده سازی به خشک شده کمی زمان بر است، بهتر است، مقدار بیشتر به را رنده کنید. به بعد از رنده و خشک شدن، حجم کمی پیدا می‌کند. اگر مقدار زیادی به خشک شده آماده کنید، می‌توانید مدت طولانی‌تری با آن چای به درست کنید.

طرز تهیه چای به
خشک کردن به با شیوه‌ای آسان برای طرز تهیه چای به

مرحله دوم

در این مرحله باید به‌های رنده شده را خشک کنید. برای این کار، تمامی به‌های رنده شده را روی یک سینی بزرگ یا یک پارچه تمیز پهن کنید. بهتر است آنها را در قسمتی از خانه که نور آفتاب به آن می‌تابد قرار دهید. روند خشک شدن به‌ها معمولاً دو روز طول می‌کشد.

اگر برای انجام این کار زمان کافی ندارید، می‌توانید به‌های رنده شده را از طریق فر هم خشک کنید. فقط دقت کنید که درجه حرارت فر باید کم باشد تا به‌ها نسوزد. همچنین، به خشک شده به طور آماده قابل خریداری است.

مرحله سوم

اگر طبق مرحله بالایی، به‌های رنده شده را در مای محیط به مدت دو روز خشک کردید، حالا باید آنها را تفت دهید. یک تابه نچسب را روی حرارت بگذارید. اجازه دهید تا تابه حسابی گرم شود. حالا به‌ها داخل تابه بریزید و بدون اضافه کردن روغن، آنها را تفت دهید.

دقت کنید، این کار باید تا زمانی که به‌ها به خوبی تغییر رنگ دهند، ادامه پیدا کند. اگر تغییر رنگ به، به درستی انجام نشود، در طرز تهیه چای به به مشکل برمی‌خورید.

مرحله چهارم

حالا که به‌های خشک شده ما کاملاً آماده شد، باید به ازای هر نفر، یک قاشق غذاخوری از میوه به در قوری بریزید. در این مرحله، برای طعم و عطر بیشتر چای، می‌توانید هل، چوب دارچین یا گلاب هم در قوری بریزید.

طرز تهیه چای به
چای به؛ یک دم‌نوش طبیعی

مرحله پنجم

به ازای هر نفر، یک لیوان آب روی به‌ها بریزید و به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم، اجازه دهید تا دم بکشد. حالا چای به شما حاضر است و می‌توانید آن را همراه با آبلیمو، لیمو تازه یا لیمو خشک شده میل کنید.

نکات مهم و پیشنهادی در طرز تهیه چای به

همان‌طور که گفتیم، به خشک شده به طور آماده در بازار موجود است که می‌توانید آنها را بخرید و چای به درست کنید.

اگر قصد استفاده از پودر دارچین یا زعفران دم کرده را در چای به دارید، باید بدانید که این ترکیبات باعث تغییر رنگ چای می‌شود. پودر دارچین، چای به را تیره و کدر می‌کند. زعفران دم کرده نیز چای به را به رنگ زرد درمی‌آورد.

برای شیرین شدن این دم‌نوش خوشمزه، می‌توانید کمی نبات در هنگام دم کشیدن با آن ترکیب کنید.

در آخر

در این مطلب، طرز تهیه چای به را به شما آموزش دادیم. امیدواریم از این آموزش لذت ببرید و به زودی برای خود و خانواده‌تان یک چای به خوش طعم درست کنید. نوشیدن این چای همراه با یک شیرینی یا کیک خانگی، بسیار لذیذ خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا