غذای اصلی

غذا برای سر کار – لیست بهترین غذا نانی و برنجی برای محل کار

بسیاری از اوقات، تهیه غذا برای سر کار تبدیل به یکی از دشوارترین کار‌های دنیا می‌شود. احتمالاً شما نیز ساعت‌ها در آشپزخانه به اینکه راحتترین و خوشمزه‌ترین غذا برای سر کار کدام‌ غذا است، فکر کنید. شاید هم از اینکه ماهانه باید مبلغی را به سفارش غذای آنلاین اختصاص بدهید، خسته شده‌اید. در هر صورت، نباید نگران نباشید؛ زیرا در این مطلب، قصد داریم به شما عزیزان چندین غذا برای سر کار معرفی ‌کنیم. با خوردن این غذا‌های ساده و خوشمزه، هر روز کاری شما یک روز پرانرژی خواهد شد.

کوکوی بادمجان

کوکوی بادمجان یکی از بهترین نوع کوکو محسوب می‌شود و اگر تنها یک بار طعم آن را بچشید، به آن علاقه‌مند خواهید شد؛ این کوکو یک انتخاب خوب برای تهیه غذای ساده و ارزان برای شام هم است.

مواد مورد نیاز برای تهیه کوکوی بادمجان

  • بادمجان متوسط: ۳ تا ۴ عدد
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به میزان دل‌خواه
  • روغن: به میزان دل‌خواه

روش تهیه کوکوی بادمجان

در مرحله نخست تهیه غذا برای سر کار به سراغ کباب کردن بادمجان‌ها بروید و بعد به آرامی پوست آن‌ها را با چاقو جدا کنید. بادمجان‌ها را در غذاساز یا میکسر بریزید، ۳ حبه سیر پوست کنده را نیز به آن اضافه نمایید و مواد را میکس کنید. سپس تخم مرغ‌های همزده، آرد سوخاری، نمک و ادویه‌ها را نیز به مواد کوکوی بادمجان اضافه نموده و پس از این که مواد را به فرم‌های مناسب در آوردید، آن‌ها را سرخ کنید. کوکو بادمجان بهترین غذا برای سر کار است که می‌توانید آن را به عنوان غذای نونی برای محل کار میل کنید.

کوکوی بادمجان

قارچ سوخاری

قارچ یکی از سبزیجات پر خاصیت و خوشمزه است. غذا‌های مختلفی می‌توان با قارچ تهیه کرد. برای مثال قارچ سوخاری از جمله بهترین غذا برای سر کار است.

مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری

  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پودر سوخاری یا پودر پانکو: ۲ پیمانه حدودی
  • آرد سفید: ۱پیمانه یا ۱۲۵ گرم
  • آب یا دلستر ساده بدون طعم: ۱ پیمانه یا ۲۵۰ میلی لیتر
  • نشاسته ذرت: نصف پیمانه یا پنجاه گرم
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشق غذاخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق غذاخوری

روش تهیه قارچ سوخاری

آرد سفید و نشاسته ذرت را در داخل یک ظرف مخلوط کرده و بکینگ پودر و نمک را هم بیفزایید. مواد خشک را کاملاً با همزن دستی مخلوط کنید.

طی 2 مرحله آب یا دلستر ساده را به مواد خشک اضافه کرده و با همزن دستی مواد را ترکیب کنید تا در نهایت مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود. توجه کنید که غلظت مایه نه خیلی سفت و نه خیلی آبکی باشد.

قارچ‌ها را شسته و با استفاده از دستمال آن‌ها را به خوبی خشک کنید. سپس قارچ‌ها را به صورت برعکس روی یک ظرف بچینید. یک عدد سیخ چوبی را داخل هر قارچ از قسمت ساقه و مرکز آن فرو کنید.

در ادامه تهیه غذا برای سر کار، به کمک سیخ چوبی قارچ را به صورت کامل داخل مایه‌ای که تهیه کردید فرو کنید. سپس قارچ را داخل پودر سوخاری یا پانکو قرار دهید و همه قسمت‌های قارچ‌ها را با همین روش کاور کنید.

داخل ظرف گود روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار بدهید تا به خوبی داغ شود. بعد قارچ‌ها را درون روغن قرار دهید. بعد از سرخ شدن، روغن اضافی آن‌ها را بگیرید و به همراه سیب زمینی سرخ کرده و انواع سس میل کنید.

ناهار چی بپزم؟ طرز تهیه خورش کرفس با گوشت به روش رستورانی

قارچ سوخاری

کوکو سیب زمینی

کوکوی سیب زمینی از فست فود‌های ایرانی بوده و از جمله غذا‌هایی است که نیاز به گرم شدن ندارند. در این بخش از مقاله تهیه غذا برای سر کار به آموزش این کوکو پرداخته‌ایم:

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی برای ۴ نفر

  • سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل، نمک، زردچوبه و روغن: به مقدار لازم
  • شوید خشک: ۱ قاشق غذا خوری (به دلخواه)

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را شسته و به همراه مقداری آب و نمک در یک قابلمه مناسب قرار دهید و صبر کنید تا روی حرارت ملایم آبپز شوند.

پس از پخته شدن سیب زمینی‌ها، پوست آن‌ها را بگیرید و درون یک کاسه مناسب رنده کنید. سپس پیاز را رنده کرده و به همراه ادویه و شوید خشک به آن بیفزایید. در ادامه تخم مرغ‌ها را هم به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

پس از اینکه مایه کوکو آماده شد، مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود. در ادامه همه مایه کوکو را درون روغن ریخته و مواد را به شکل مسطح پخش کنید، سپس درب ماهیتابه را بسته و اجازه دهید تا کوکو کاملاً مغز پخت شود.

پس پختن یک سمت از کوکو طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود؛ آن را به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید. حال کوکوی سیب زمینی شما آماده است. می‌توانید آن را با خیارشور و گوجه فرنگی در ظرف غذا برای سرکار قرار دهید و در محیط کاری خود از خوردن آن لذت ببرید.

رژیم غذایی گیاهی برای ورزش چیه؟ بهترین غذای گیاهی برای ورزشکاران

کوکو سیب زمینی

دمپختک

برای افرادی که علاقمند به خوردن غذا‌های برنجی در محل کار خود دارند، باید بگوییم که دمپختک یا دمی باقالی یک انتخاب ساده و خوشمزه است. برای تهیه این غذا برای سر کار خود به مواد زیر نیاز دارید:

  • برنج: ۴ پیمانه
  • باقالی: ۲ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه دمپختک یا دمی باقالی

در مرحله نخست پختن دمی باقالی، باید باقالی‌ها را به همراه چند پیمانه آب در یک کاسه بریزید  و صبر کنید تا به خوبی خیس بخورند. در مرحله بعدی پوست پیاز را بگیرید و آن‌ها را بشویید. بعد آن را به صورت نگینی خرد کنید. کره را به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید.

سپس پیاز‌های خرد شده را به قابلمه بیفزایید و تفت دهید. نیمی از پیاز داغ‌ها را کنار بگذارید و باقالی‌ها را آبکشی کرده و به پیاز اضافه نمایید.

حال چند دقیقه باقالی‌ها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند و در حین پخت له نشوند. در این مرحله ادویه‌ها را به همراه مقداری نمک به باقالی‌ها بیفزایید.

باقالی‌ها را همراه با ادویه‌ها کاملاً تفت دهید تا با یکدیگر ترکیب شوند؛ بعد از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند، ۲ پیمانه آب گرم را نیز بیفزایید و درب قابلمه را بگذارید تا باقالی‌ها به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

در ادامه برنج را هم آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن برنج ۲.۵ پیمانه آب گرم را به همراه یک قاشق غذاخوری نمک و پیاز داغ به مواد دمپختک بیفزایید.

حال میزان حرارت زیر قابلمه را بیشتر کنید تا آب سریعتر به جوش بیاید. بعد از اینکه آب درون قابلمه جوشید، حرارت زیر قابلمه را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید تا آب موجود در قابلمه کشیده شود و برنج دم بکشد.

حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز دارید تا دمی باقالی شما به خوبی دم بکشد. بعد از اینکه دمپختک شما آماده شد، می‌توانید مقداری کره را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.

دمپختک

سالاد مرغ رژیمی

برای افرادی که دغدغه تهیه غذا برای محل کار همسر خود دارند باید بگوییم که سالاد مرغ رژیمی غذایی است که به سرعت تهیه می‌شود و یک انتخاب مناسب برای کسانی است که از رژیم غذایی خاصی پیروی می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ

  • سینه مرغ بزرگ: ۱ عدد
  • کاهو: نصف یک کاهوی کوچک
  • فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد متوسط
  • گوجه گیلاسی: ۸ عدد
  • آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی سالاد مرغ رژیمی

برای تهیه غذا برای سر کار در ابتدا کاهو را به تکه‌های ریزتر خرد کنید. بعد روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و در یک گوشه‌ی آن فلفل دلمه‌ای‌ها و در گوشه‌ی دیگر سینه‌ی مرغ خرد شده را تفت دهید.

سپس سینه مرغ پخته و فلفل دلمه‌ای سرخ شده را به کاهو اضافه کنید. آبلیمو، روغن زیتون، فلفل و نمک را نیز به مواد سالادتان اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید. سالاد مرغ شما آماده است، می‌توانید آن را به همراه تکه‌ای نان باگت و یا به صورت خالی میل کنید.

سالاد مرغ رژیمی

سمبوسه لقمه‌ای

سمبوسه یکی از خوشمزه‌ترین غذا برای سرکار همسر محسوب می‌شود که می‌توانید به آسانی آن را تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه لقمه‌ای

  • سیب زمینی آبپز شده: ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۱ عدد
  • جعفری خورد شده: یک پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • نان لواش: به تعداد لازم
  • زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه

در نخستین مرحله از تهیه سمبوسه باید در ابتدا سیب زمینی‌ها را آبپز کرده و آن‌ها را له کنید. سپس در یک ماهیتابه مقداری روغن بربزید و پیاز نگینی شده را به آن اضافه کنید تا پیاز سرخ شود. سپس گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و گوشت را تفت دهید تا گوشت به خوبی بپزد. بعد ادویه، نمک، سیب زمینی را هم به ماهیتابه بیفزایید و مواد را با هم ترکیب کنید. جعفری خورد شده را نیز به مواد اضافه کنید و مجدداً مواد را مخلوط کنید. ترکیب حاصل شده را از روی شعله بردارید و آن را در میان نان لواش‌های برش داده شده بپیچید. سپس نان‌ها را درون ماهیتابه قرار دهید و هر دو سمت آن را سرخ کنید تا یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های لقمه‌ای را در محل کار خود میل نمایید.

برای کم خونی چی بخوریم؟ بهترین غذا برای کم خونی

سمبوسه لقمه‌ای

سالاد تن ماهی

ساندویچ سالاد تن ماهی یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها برای سر کار محسوب می‌شود؛ این سالاد نیز همچون سالاد الویه با نان سرو می‌شود. در این بخش از مقاله آن را برایتان آموزش داده‌ایم.

مواد مورد نیاز برای تهیه ساندویچ سالاد تن ماهی

  • کنسرو تن ماهی: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • خیارشور متوسط: ۴ تا ۵ عدد
  • سس خردل: ۲ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر آویشن: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه سالاد تن ماهی

پیش از هر کاری باید کنسرو تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید. خیارشور و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و درون کاسه‌ی مناسبی بریزید. تن ماهی را همراه با روغن آن درون همان کاسه ریخته و سس خردل، سس مایونز، پودر آویشن، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کرده و مواد سالاد را به خوبی هم بزنید. حال سالاد شما حاضر است. می‌توانید این سالاد خوشمزه را به همراه نان باگت و یا نان تست در محل کار خود میل کنید.

سالاد تن ماهی

جمع‌بندی

همان طور که مطرح شد، در بسیاری از موارد تهیه غذا یا تنقلات برای سرکار تبدیل به یکی از چالش‌های اساسی برای افراد می‌شود. به همین دلیل در این مطلب سعی کردیم به آموزش ۷ مدل از بهترین غذا برای سر کار بپردازیم؛ تا شما بتوانید این غذا‌های خوشمزه را تهیه کرده و یک روز کاری خوب را تجربه کنید. از این که تا انتهای این مطلب همراه ما بودید، از شما سروران متشکریم.

سؤالات متداول

  • آیا غذای برنجی مناسب برای سر کار است؟

از آنجایی که برخی از افراد تمایل به خوردن غذاهای برنجی در محیط کاری خود دارند، پیشنهاد می‌کنیم که در صورت تهیه غذای برنجی، پیش از استفاده آن را گرم کنید.

  • غذای نونی برای سر کار چی بپزیم؟

انواع کوکو شامل کوکوسبزی، کوکوی سیب زمینی، کوکوی لوبیا سبز و انواع ساندویچ و سالاد‌هایی مانند سالاد اولویه یا سالاد تن ماهی گزینه‌های خوبی برای تهیه غذای نونی برای سرکار هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا