غذای اصلی

لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های افراد هنگام برنامه‌ریزی برای سفر، کمپینگ و پیک نیک تهیه غذا مناسب است؛ چراکه در سفر امکانات کمتری وجود دارد و بسیار مهم است که در طول سفر بتوانیم غذاهای مقوی و سالمی را مصرف کنیم. یکی از انواع غذای مسافرتی در تابستان، غذاهای سرد است که نیازی به گرم شدن ندارند. درواقع در روزهای گرم تابستان غذاهای سرد بسیار مناسب هستند؛ چراکه این غذاها علاوه‌بر مقوی بودن، دما بدن را نیز کاهش می‌دهند و باعث خنک‌تر شدن شما می‌شوند. اگر شما نیز علاقه‌مند به اطلاع از لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند هستید، تا انتها این مقاله از مجله مامی کوکینگ با ما همراه باشید.

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یکی از اصلی‌ترین موارد در لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند، محسوب می‌شود. این سالاد به‌دلیل برخورداری از موادی همچون ژامبون، انواع سبزیجات و سس مایونز یک غذا کامل و سیرکننده است. شما می‌توانید سالاد ماکارونی را با مواد مختلفی همچون مرغ، ژامبون، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و… تهیه کنید. این غذا محبوبیت بسیاری داشته و توصیه می‌کنیم با قرار دادن آن در لیست غذاهای مسافرتی از رنگ و طعم متفاوت آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی

  • ماکارونی فرمی 1 بسته
  • هویج 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیب‌زمینی 1 عدد متوسط
  • خیارشور 6 عدد متوسط
  • سینه مرغ 400 گرم
  • کنسرو ذرت 1 لیوان
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • ماست چکیده نصف پیمانه
  • آویشن 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ماکارونی

  1. به‌منظور تهیه این غذای ساده و سریع با مرغ، ابتدا گوشت مرغ را به همراه پیاز، 2 لیوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه درون قابلمه مناسب بریزید و سپس آن را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس‌ از اینکه آب نقطه جوش رسید، کف‌های سفید روی سطح آب را به‌طور کامل جمع‌آوری کنید و دور بریزید.
  2. در مرحله بعد حرارت گاز را کاهش دهید و تا گوشت مرغ به‌طور کامل بپزد. پس‌ از اینکه آب درون قابلمه به‌طور کامل کشیده شد و مرغ پخت، آن را به دلخواه به‌صورت نگینی یا ریش‌ریش خرد کنید و کناری قرار دهید.
  3. در ادامه سیب‌زمینی و هویج را نیز به‌همراه 1 لیوان آب درون یک قاب با اندازه متوسط بریزید و آن روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزند. پس‌ از اینکه هویج و سیب‌زمینی مغزپخت شدند، آن‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت نگینی ریز خرد کنید.
  4. در مرحله بعد از طرز تهیه این غذای ساده و سریع با سیب زمینی، یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک درون آب بریزید و منتظر جوش آمدن آب بمانید.
  5. پس‌ از اینکه آب به جوش آمد، ماکارونی‌ها را درون قابلمه اضافه کنید. پس‌ از گذشت حدود 8 الی 12 دقیقه ماکارونی به‌طور کامل می‌پزد و نرم می‌شود. در ادامه آن را آبکشی کنید و ماکاوانی‌ها را به همراه مرغ، سیب‌زمینی، هویج و ذرت درون یک کاسه بزرگ بریزید. سپس خیارشورها را به‌صورت نگینی خرد کرده و درون کاسه بیفزایید.
  6. ماست، سس مایونز، آب لیموترش، آویشن، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را درون یک ظرف جداگانه بریزید تا سس سالاد تهیه شود. پس‌ از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، سس را به کاسه حاوی سالاد اضافه نمایید و به‌آرامی مواد را زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های سالاد به سس آغشته شوند. روی کاسه را با یک سلفون بپوشانید و آن را تا زمان سرو درون یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد یکدیگر بروند.

برای رفع بوی غذا چکار کنیم؟ از بین بردن بوی غذا در خانه (بوی سوختگی غذا) – فوری و ساده

سالاد ماکارونی

ساندویچ ژامبون

یکی دیگر از مهم‌ترین موارد در لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند، ساندویچ ژامبون است. ساندویچ ژامبون یکی از انواع ساندویچ‌های سرد محبوب و پرمصرف در کل دنیا محسوب می‌شود که بسیار خوشمزه بوده و در پیک‌نیک، سفر و روزهای گرم تابستان بسیار کاربردی خواهد بود. این غذای ساده با کمترین مواد قابل تهیه بوده و جزو غذاهایی که سرد سرو میشن است. با توجه به اینکه این ساندویچ در مدت‌زمان کوتاهی آماده می‌شود، یک نوع غذای فوری برای شام بوده که می‌توانید در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ ژامبون

  • ژامبون گوشت یا مرغ 200 گرم
  • کاهو 2 برگ
  • گوجه 1 عدد
  • خیارشور 2 عدد
  • چیپس 4 خلال قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
  • نان تست یا باگت به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ ژامبون

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه این ساندویچ از لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند، ابتدا باید برای آماده‌سازی مواد اولیه اقدام کنید. برای انجام این کار یک چاقوی اره‌ای بردارید و یک شکاف منظم بر روی نان باگت یا نان تست ایجاد نمایید. سپس کاهو، گوجه و خیارشور را متناسب با نوع و به شکل دلخواه خود برش بزنید.
  2. برای‌ اینکه ساندویچ شما خوش‌طعم‌تر شود، باید یک سس لذیذ را برای ساندویچ ژامبون سرد آماده کنید. برای انجام این کار سس مایونز را به‌همراه فلفل سیاه و نمک ترکیب کرده و هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر آمیخته شوند. درنهایت چیپس خلالی را به کاسه حاوی سس اضافه و مجددا مخلوط کنید.
  3. در ادامه ژامبون‌ها را به دو نیم تقسیم کنید و آن‌ها را درون نان تست یا نان باگت قرار دهید. سپس سبزیجات، خیارشور، گوجه و کاهو را درون نان بچینید. درنهایت نیز سسی که آماده کرده‌اید را بر روی ژامبون بریزید و سرو کنید.

ساندویچ ژامبون

گازپاچو

گازپاچو یک سوپ خنک اسپانیایی خوشمزه بوده که با سبزیجات خام تهیه می‌شود و طرز تهیه بسیار آسانی دارد. گازپاچو را می‌توان یکی از جدیدترین موارد در لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند، دانست. گازپاچو درحقیقت همان آب دوغ خیار ایتالیایی بوده که طعم خاص و فوق‌العاده‌ای دارد. توصیه می‌کنیم حتما در هوای گرم تابستان این سوپ لذیذ را تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. این‌ سوپ بسیار سالم و سرشار از مواد مقوی است. همچنین گازپاچو می‌تواند بهترین گزینه در برنامه غذایی رژیمی شما باشد. بنابراین اگر در لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند، به‌دنبال یک سوپ سالم و خوشمزه هستید، گازپاچو بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه گازپاچو

  • گوجه‌فرنگی رسیده 800 گرم
  • پیاز سفید یا پیازچه 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • روغن زیتون 50 میلی لیتر
  • سرکه 30 میلی‌لیتر
  • نان تست 50 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه گازپاچو

  1. در ابتدا نان را به‌همراه مقداری آب و سرکه خیس کنید تا نرم شود. تمام سبزیجات ازجمله گوجه‌فرنگی، خیار و پیاز را نیز بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. پیاز، گوجه‌فرنگی و خیار را خرد کرده و آن‌ها را به همراه سیر پوست کنده درون یک مخلوط‌کن بریزید.
  2. دانه‌های فلفل دلمه‌ای را نیز خارج کرده و به دیگر مواد بیفزایید. تمام مواد را در مخلوط‌کن با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. نان خیس خورده را به دیگر مواد اضافه کرده و در انتها روغن زیتون را بیفزایید تا مواد کاملا یکدست و نرم شوند.
  3. در مرحله بعد تمام مواد را مجددا با یکدیگر مخلوط و قوام سوپ را با ریختن آب یخ تنظیم نمایید. از نمک و فلفل به‌عنوان چاشنی‌های سوپ استفاده کنید. سوپ را حدود 2 ساعت قبل‌ از سرو درون یخچال قرار دهید تا کاملا طعم‌دار شود و مواد به خورد یکدیگر بروند. سپس آن را درون یک کاسه سرو بریزید و همراه با سبزیجات خرد شده، روغن زیتون، فلفل و نمک میل کنید.

برای سرکار چی بپزم؟ غذا برای سر کار – لیست بهترین غذا نانی و برنجی برای محل کار

گازپاچو

سالاد میگو با آووکادو

اگر می‌خواهید شام را به‌صورت سبک میل کنید و به‌دنبال لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند هستید، سالاد میگو با آووکادو یکی از گزینه‌های مناسب برای شما محسوب می‌شود. این غذا بسیار پرطرفدار و مقوی محسوب شده و پیشنهاد می‌کنیم آن را  جایگزین سالادهای معمولی کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد میگو با آووکادو

  • میگو 150 گرم
  • گوجه‌فرنگی 2 عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی 1 عدد
  • خیار 2 عدد متوسط
  • آووکادو 1 عدد متوسط
  • گشنیز خرد شده نصف فنجان
  • پیاز قرمز خرد شده سه چهارم فنجان
  • آبلیموی تازه یک‌ سوم فنجان
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد میگو با آووکادو

  1. در ابتدا قابلمه‌ای با اندازه متوسط را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و درون آن مقداری آب بریزید. زمانی‌که آب شروع به جوشیدن کرد، میگوها را به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید که میگوها حدود 2 دقیقه بپزند و رنگ آن‌ها مایل به صورتی مات شود.
  2. درون کاسه‌ای جداگانه، مقداری آب به‌همراه چند تکه یخ بریزید. میگوها را آبکشی کنید و پس‌ از آبکش کردن، آن‌ها را درون کاسه حاوی آب یخ قرار دهید تا حدود 3 الی 4 دقیقه درون کاسه باقی بمانند. پس‌ از گذشت این مدت، میگوها را در قطعات کوچک خرد نمایید.
  3. در ادامه گوجه و خیار را نیز به‌صورت نگینی خرد کرده و پوست آووکادو را بگیرید. پس‌ از جدا نمودن هسته آن، آووکادو خرد شده را با گوجه و خیار مخلوط و به آن‌ها پیاز خرد شده، فلفل دلمه‌ای رنگی و سبزی گشنیز را اضافه نمایید.
  4. درنهایت تمام مواد را با میگو مخلوط کنید. آبلیمو، فلفل سیاه و نمک را نیز به سالاد بیفزایید و آن را با برگ‌های گشنیز مخلوط کنید. سپس سالاد میگو را به مدت حداقل 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد یکدیگر بروند.

سالاد میگو با آووکادو

ساندویچ حمص

یکی از غذاهایی که از قدیم تا به امروز در کنار انواع غذای ساده و سریع با برنج جایگاهی ویژه‌ای دارد، حمص است. حمص یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای خاورمیانه بوده که در لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند نیز قرار می‌گیرد. شما تنها با چند ترفند ساده می‌توانید بهترین حمص خانگی را به‌گونه‌ای درست کنید که عطر و طعم آن مثال‌زدنی شود.

مواد لازم برای تهیه حمص

  • نخود 1 و نیم پیمانه
  • آب نخود 4 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 الی 5 حبه
  • روغن زیتون یک چهارم پیمانه
  • آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
  • ارده 6 الی 7 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه حمص

  1. در ابتدا درون یک غذاساز یا میکسر آبلیمو و ارده را با یکدیگر مخلوط کرده و حدود 1 دقیقه هم بزنید. پس‌ از تمیز کردن اطراف و کناره‌های ظرف، مجددا آن را بار دیگر مخلوط کنید. انجام این کار باعث می‌شود که یک حمص صاف و خامه‌ای داشته باشید.
  2. سیر ریز شده، روغن زیتون و نصف قاشق چای‌خوری نمک را به ترکیب ارده و آب‌لیمو اضافه نمایید و مجددا حدود 30 ثانیه مخلوط کنید. پس‌ از اینکه کناره‌ها و ته ظرف را تمیز کردید، بار دیگر آن‌ها با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا ترکیب یکدستی به وجود آید.
  3. پس‌ از پختن نخودها با مقداری نمک و فلفل سیاه، نیمی از آن‌ها را درون غذاساز بریزید و حدود 1 دقیقه ترکیب کنید. توصیه می‌کنیم پیش ‌از ریختن نخود درون مخلوط‌کن، پوست آن‌ها را جدا کنید تا حمص هرچه لطیف‌تری داشته باشید. پس‌ از این کناره‌ها و کف کاسه را تمیز نمودید، نخودهای باقی‌مانده را نیز درون ظرف بریزید و به‌اندازه ای هم بزنید که ترکیب کاملا غلیظ و یکدستی به وجود آید.
  4. درنهایت دو قالب یخ به ترکیبات درون میکسر اضافه و آن‌ها را با یکدیگر مخلوط نمایید. درصورتی‌که هنوز تکه‌های ریز نخود درون حمص وجود داشت، به‌آرامی 2 الی 3 قاشق غذاخوری آب نخود به ترکیب اضافه کنید تا به قوام کامل برسد.
  5. پس‌ از اینکه حمص را در ظرف موردنظر خود سرو کردید، یک گودی کوچک ایجاد و روغن زیتون را درون آن بریزید. برای تزئین حمص نیز توصیه می‌کنیم از مقداری پاپریکا و سایر سبزیجات معطر استفاده نمایید.

با این رسپی‎ها یه پذیرایی بی‎نظیر داشته باش: غذا برای دورهمی دوستانه | غذای ساده برای مهمانی خودمانی

ساندویچ حمص

جمع بندی

در این مقاله به معرفی لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند، پرداختیم. شما با استفاده از این لیست متنوع و بی‌نظیر به راحتی می‌توانید در طول سفر و بدون نیاز به گرم کردن از طرز تهیه این دسته غذاها بهره بگیرید؛ اما توجه داشته باشید که وعده‌های غذایی در طول سفر باید از تنوع مواد مغذی کافی برخوردار باشند تا علاوه براینکه مواد موردنیاز را به بدن شما برسانند، درطول سفر نیز شما را سالم و پر انرژی نگه دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا