غذای کودکدسر

طرز تهیه حریره بادام مقوی و خوشمزه

حریره بادام به عنوان یک دسر بسیار خوشمزه در بین ایرانی‌ها شناخته می‌شود که فارغ از سن، تمامی افراد از طعم آن لذت می‌برند. این دسر یک میان وعده جذاب و مقوی برای بزرگسالان و یک غذای کمکی برای نوزادان و کودکان به حساب می‌آید. ما در این مقاله قصد داریم مراحل طرز تهیه حریره بادام را برای شما بیان کنیم. پس چنانچه تصمیم دارید این دسر یا عصرانه خوشمزه را آماده کنید، مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

مواد لازم برای پخت حریره بادام

  • بادام: ۶ عدد
  • آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
  • شیر: ۱ استکان (۶۰ میلی لیتر)
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • آب: ½ استکان

طرز تهیه حریره بادام

مراحل پخت حریره بادام

  1. ابتدا بادام‌ها را در آب جوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید. بعد از گذشت این زمان، بادام‌ها را در آب سرد ریخته و به مدت چند دقیقه صبر کنید. حالا پوست بادام‌ها را با دست جدا کرده و در مخلوط کن بریزید.
  2. در مرحله بعد باید نصف استکان آب و ۱ قاشق چایخوری شکر را به بادام‌ها اضافه کرده و چند پالس بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. در ادامه یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و بادام پوره شده را داخل آن بریزید. حالا قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. در این مرحله نیاز است حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بادام پوره شده را بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا به خوبی بپزد. در ادامه آرد برنج را داخل شیر سرد حل کرده و به خوبی ترکیب کنید تا گلوله‌های داخل شیر از بین برود. حالا مواد را به قابلمه بیفزایید.
  4. مواد را به خوبی هم بزنید تا به غلظت مناسب برسند. زمانی که غلظت حریره بادام همانند ماست شد، آن را از روی حرارت بردارید. در ادامه حریره بادام را داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و به وسیله مغز بادام یا هر مواد دیگری به سلیقه خود تزئین کرده و سرو نمایید. نوش جان.

مهم‌ترین نکات طرز تهیه حریره بادام

  • جهت تهیه این دسر خوشمزه برای بزرگسالان، می‌توانید از طعم دهنده‌هایی مانند چوب دارچین، گلاب، وانیل و هل استفاده کنید.
  • اگر حریره بادام را برای نوزاد یا کودک آماده می‌کنید، حتماً بعد از آماده شدن آن را صاف کنید.
  • شما می‌توانید حریره بادام را تا دو روز در یک ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید؛ البته قبل از گذاشتن آن در یخچال باید حریره بادام خنک‌تر شود و به دمای محیط رسیده باشد.
  • استفاده از گل سرخ، بادام یا پودر دارچین برای تزئین حریره بادام می‌تواند گزینه‌ی جذابی باشد.
  • اگر رژیم لاغری دارید، بهتر است از شیر کم چرب استفاده کنید.

طرز تهیه حریره بادام مقوی

جمع‌بندی

حریره بادام علاوه بر طعم فوق العاده، خواص بسیاری نیز دارد که می‌توانیم به تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی اشاره کنیم. ما در این مقاله مراحل طرز تهیه حریره بادام به صورت کامل برای شما بیان کردیم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. جهت دسترسی به دستورپخت سایر غذاها، نوشیدنی‌ها و دسرها، پیشنهاد می‌کنیم دیگر مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ را نیز مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا