پیش غذا

برای پیش غذا چی درست کنم؟ | لیست انواع پیش غذا برای مهمانی

وجود پیش‌غذا در هر میز غذایی یک پذیرایی شیک و دل‌چسب را به‌همراه خواهد داشت. درواقع پیش‌غذا یک نوع غذا ساده و خوشمزه بوده که به‌صورت سرد یا گرم سرو می‌شود. همچنین شما می‌توانید با هر ماده اولیه یک پیش‌غذا سریع و ساده تهیه کنید. تهیه یک پیش‌غذا خوش‌آب‌ورنگ و خوشمزه در هر مهمانی می‌تواند جلوه زیباتری به میز پذیرایی شما ببخشد. به‌همین منظور در این مقاله از مجله مامی کوکینگ تصمیم داریم به معرفی تعدادی از انواع پیش غذا برای مهمانی و مجالس بپردازیم. اگر شما نیز همواره برایتان سوال است که برای پیش‌ غذا چی درست کنم؟ تا انتها مجله آشپزی مامی کوکینگ را همراهی کنید.

میگو پنیری با بیکن

میگو پنیری با بیکن یکی از بهترین پیش غذاهای مجلسی بوده که می‌توانید در کنار انواع غذاهای ایرانی و سنتی تهیه نمایید تا افرادی که عاشق غذاهای دریایی هستند از طعم و مزه آن لذت ببرند. بسیاری از افراد زمانی‌که صحبت از پیش‌ غذا دریایی می‌شود، یک پیش‌ غذا با تن ماهی را تصور می‌کنند. درحالی‌که میگو پنیری با بیکن یک پیش‌ غذا جدید و بی‌نظیر بوده که شما می‌توانید برای تنوع بخشیدن به سفره غذایی خود آن را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه میگوی پنیری با بیکن

  • میگو 16 عدد
  • بیکن 8 نوار
  • بلو چیز 16 مکعب
  • بلو چیز خردشده یک‌چهارم لیوان
  • کرفس خردشده یک‌چهارم لیوان
  • کره ذوب شده یک چهارم لیوان
  • سس فلفل تند 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • ریحان تازه به میزان لازم

طرز تهیه میگو پنیر با بیکن

  1. اگر بعد از دریافت پاسخ سوال برای پیش‌ غذا چی درست کنم؟ تصمیم به تهیه یک پیش‌ غذا خوشمزه با میگو را گرفتید، باید مراحل تهیه آن را با شستن میگوها آغاز کنید. در ادامه میگوهای شسته شده را در یک آبکش بریزید تا آبشان به‌خوبی خارج شود. سپس کره و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. در ادامه با استفاده از یک چاقوی تیز، روی هر میگو یک شکاف ایجاد کنید و داخل هر شکاف یک مکعب پنیر جای دهید. میگوها را با نمک و فلفل مزه‌دار نمایید و در هرکدام از آن‌ها یک برگ ریحان و یک بیکن قرار دهید. سپس هریک از آن‌ها را با استفاده از خلال دندان محکم نمایید.
  3. در ادامه درون ماهیتابه موردنظر کمی روغن بریزید و میگوها را درون آن بچینید. با استفاده از یک فرچه یا لیسک از سس تهیه شده و کره روی هر میگو بمالید. توجه داشته باشید که حرارت زیر ماهیتابه باید ملایم باشد تا میگوها به‌خوبی ترد شوند.
  4. هر پنج دقیقه یک‌بار، میگوها را برگردانید و کمی از سس تهیه شده بر روی آن‌ها بریزید. پس‌ از اینکه میگوها صورتی رنگ شدند، ماهیتابه را از روی گاز بردارید.
  5. اگر می‌خواهید این پیش غذا را به‌صورت تک‌نفره سرو کنید، برای هر میگو یک شات جداگانه در نظر بگیرید. به‌همین ترتیب درون هر شات مقداری ریحان، کرفس و بلو چیز خرد شده بریزید و یک میگو درون آن قرار دهید. همچنین برای تزئین پیش غذا نیز از سس فرانسه کمک بگیرید. در غیر این صورت یک ظرف سرو بزرگ برداشته و بلو چیز خردشده، ریحان، کرفس و میگوها را روی آن قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب پلو | غذای شیراز محلی

میگو پنیری با بیکن

قارچ شکم پر

یکی از پیش‌ غذاهای لاکچری و شیک برای مهمانی که می‌توانید آن را بدون استفاده از هیچ‌گونه گوشتی تهیه کنید، قارچ شکم‌پر است. بنابراین اگر برایتان این سوال پیش‌آمده که برای پیش‌ غذا چی درست کنم؟ ما به شما قارچ شکم‌پر را پیشنهاد می‌کنیم. درواقع قارچ شکم‌پر یک پیش غذای ساده و کم هزینه بوده که می‌توانید با کمترین مواد اولیه آن را تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر

  • قارچ 8 عدد بزرگ
  • پنیر پیتزا نصف لیوان
  • سس کچاپ نصف لیوان
  • پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
  • جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
  • سوسیس 1 عدد
  • آویشن به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قارچ شکم پر

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه این پیش غذای ایرانی برای مهمانی پیش‌ از شروع هر کاری فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. در ادامه قارچ‌ها را به‌خوبی تمیز کرده و با آب و نمک بشویید. فراموش نکنید که ساقه قارچ‌ها را با یک چاقوی تیز جدا کنید؛ اما باید مراقب باشید که کلاهک قارچ‌ها خراب نشود.
  2. ظرف مخصوص فر را با روغن چرب نموده و قارچ‌ها را درون آن بچینید. در همین حین پودر سیر، سس کچاپ، نمک، فلفل و ادویه‌جات دلخواه خود را در یک کاسه جداگانه به‌خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید و درون هر قارچ مقداری از سس تهیه شده بریزید.
  3. به‌همین ترتیب روی سس مقداری پنیر پیتزا ریخته و سپس سوسیس‌ها را به‌صورت ورقه‌ای نازک روی پنیر پیتزا خرد کنید. درنهایت شما می‌توانید به دلخواه خود مقداری پنیر پیتزا نیز روی قارچ‌ها بریزید.
  4. ظرف فر را به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا قارچ‌ها به‌خوبی پخته شوند. در ادامه بعد از اینکه قارچ شکم پر آماده شد، آن را از فر خارج نموده و مقداری جعفری تازه خرد شده روی آن بریزید و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید:

قارچ شکم پر

مافین اسپاگتی

یکی از پیش‌غذاهایی که می‌توانید به‌عنوان فینگرفود در جشن تولد یا میان‌وعده در مهمانی‌ها نیز سرو کنید، مافین‌ها هستند. مافین اسپاگتی یکی از انواع مافین‌ها بوده که از ماکارونی و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود؛ اما شما می‌توانید داخل مافین از هر نوع ماده گوشتی دیگری نیز به دلخواه خود استفاده کنید. این مافین‌ها بسیار خوشمزه و زیبا هستند و گزینه بسیار مناسبی برای پیش‌غذا محسوب می‌شوند. بنابراین اگر همچنان می‌خواهید بدانید که برای پیش‌ غذا چی درست کنم؟ یکی از بهترین گزینه‌های پیشنهادی ما به شما، مافین اسپاگتی است.

مواد لازم برای تهیه مافین اسپاگتی

  • ماکارونی 1 بسته
  • گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • پودر نان یا آرد 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده 1 مشت
  • پنیر موزارلا به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • سس مارینارا یا مخلوط آب و رب گوجه به میزان لازم

طرز تهیه مافین اسپاگتی

  1. حال که با دریافت پاسخ سوال برای پیش‌ غذا چی درست کنم؟ تصمیم به تهیه یک مافین اسپاگتی خوشمزه گرفتید، در ابتدای کار باید یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. درادامه ماکارونی‌ها را طبق روال معمول با مقداری نمک و روغن بجوشانید و آبکشی کنید.
  2. ماکارونی‌ها را درون یک کاسه بریزید و روی آن یک تخم‌مرغ بشکنید. پنیر موزارلا رنده‌شده و نمک و فلفل را نیز به آن‌ها بیفزایید و همه را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
  3. حال قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و ماکارونی‌ها را درون آن‌ها بریزید. سپس با ته لیوان وسط ماکارونی‌ها را فشار دهید تا فرو برود.
  4. قالب‌ها را به مدت 15 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزند. در همین فاصله برای تهیه مایه گوشتی درون مافین اقدام کنید. به‌همین منظور گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه بریزید و تخم‌مرغ و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید.
  5. سیر رنده شده را نیز به‌همراه پودر نان یا آرد، پنیر موزارلا، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه نموده و کمی ورز دهید تا مزه‌دار شود. سپس مایع گوشت را به‌صورت توپک‌های کوچک درآورده و درون یک تابه به‌همراه مقداری روغن زیتون تفت دهید.
  6. در این مرحله مخلوط آب با رب گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را نیز به مایه گوشت اضافه نموده و اجازه دهید که حدود نیم‌ساعت بپزد.
  7. در ادامه ماکارونی‌ها را از فر خارج کنید و درون هرکدام یک عدد توپک قرار دهید. سپس کمی پنیر موزارلا روی آن ریخته و مجدد ماکارونی‌ها را درون فر قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه پخته و آماده شوند.

مافین اسپاگتی

بیشتر بخوانید:

مرغ با سس تند و شیرین

امروزه از مرغ در لیست غذا برای مهمانی شام یا ناهار استفاده فراوانی می‌شود. همچنین مرغ در بسیاری از پیش‌غذا نیز مورداستفاده قرار گرفته و شما می‌توانید با آن پیش غذاهای خوشمزه و محبوبی را تهیه کنید. مرغ با سس تند و شیرین یکی از انواع پیش غذای زمستانی بوده که شما می‌توانید آن را برای مهمانی و دورهمی‌های خود در مدت‌زمان کوتاهی آماده کنید. این پیش‌غذا با سسی بی‌نظیر و منحصربه‌فرد تهیه شده و با طعمی جدید و به‌یادماندنی خود جلوه‌ای به‌خصوصی به سفره شما می‌بخشد.

مواد لازم برای تهیه مرغ با سس تند و شیرین

  • سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
  • سیر خرد شده 2 حبه
  • سس سویای کم نمک یک چهارم لیوان
  • روغن زیتون یک چهارم لیوان
  • فلفل هالوپینو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه خرد شده 1 قاشق چای‌خوری
  • کره 2 قاشق چای‌خوری
  • آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • مارمالاد پرتقال سه چهارم لیوان
  • نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مرغ با سس تند و شیرین

  1. حال که به پاسخ سوال برای پیش‌ غذا چی درست کنم؟ دست یافتید، برای تهیه این پیش غذا با مرغ ابتدا سینه مرغ را به‌صورت مکعبی و به‌اندازه دلخواه‌تان خرد کنید و با آب بشویید.
  2. سپس مرغ‌های مکعبی شده را در یک جداگانه ریخته و با روغن، سیر، فلفل و سس سویا به‌خوبی مخلوط کنید. توجه داشته باشید که مرغ باید به مدت 1 شب یا حداقل چند ساعت در یخچال باقی بماند تا به‌خوبی مزه‌دار شود.
  3. در ادامه برای تهیه سس مخصوص این پیش‌غذا ابتدا کره را در یک ماهیتابه بریزید و فلفل هالوپینو را به آن اضافه کنید تا چند دقیقه بپزد و به‌خوبی نرم شود. زنجبیل را نیز افزوده و صبر کنید تا به مدت 1 الی 2 دقیقه بپزد. پس‌ از گذشت این مدت حرارت گاز را خاموش کنید و ماهیتابه حاوی فلفل هالوپینو و زنجبیل را کناری بگذارید.
  4. در ادامه آب پرتقال، آبلیمو ترش، مارمالاد و نمک را با یکدیگر ترکیب نمایید و مخلوط کره و فلفل و زنجبیل را به آن بیفزایید. حال سس شما آماده بوده و باید آن را در یک کاسه مخصوص بریزید.
  5. مرغ‌ها را پس‌از مزه‌دار کردن از مواد مخلوط شده جدا نمایید و به سیخ بکشید. سپس تابه را کمی چرب کنید و سیخ‌ها را در آن بچینید. درب تابه را بگذارید تا مرغ با آب خود به‌آرامی پخته شود. زمانی‌که مرغ آماده شد، آن را در ظرف موردنظر خود قرار داده و به‌همراه سس مخصوص سرو کنید.

مرغ با سس تند و شیرین

سخن پایانی

امروزه پیش‌ غذا بخش جدایی‌ناپذیر از سفره هر مهمانی و دورهمی شده‌ است. با توجه به اینکه پیش‌غذاها از تنوع بالایی برخوردار هستند، شما می‌توانید با بهره‌گیری از دستور پخت پیش غذاهای معرفی‌شده در این مطلب به همراه کمی خلاقیت انواع پیش غذا با بادمجان، مرغ، قارچ، سبزیجات و… را تهیه کنید. ما در این مطلب سعی کردیم به پاسخ سوال همیشگی برای پیش‌ غذا چی درست کنم؟ پاسخ دهیم و برخی از جدیدترین انواع پیش غذاها را به شما عزیزان آموزش دهیم تا یک پذیرایی خاص و دل‌چسب داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا