سالاد

طرز تهیه انواع سالاد رژیمی برای چاقی

در بسیاری از مواقع برای رسیدن به وزن ایده‌آل خود، باید از یک برنامه غذایی برای چاق شدن پیروی کنید. همان‌طورکه عده‌ای زیادی به دنبال کاهش وزن هستند، تعداد زیادی از افراد نیز برای افزایش وزن و چاق شدن تلاش می‌کنند. با برخورداری از یک برنامه غذایی می‌توانید با استفاده از روش‌های سالم و اصولی وزن خود را افزایش دهید. یکی از آیتم‌های ضروری در هر رژیم غذایی برای چاقی، سالاد محسوب می‌شود. سالادها تنها برای کاهش وزن نبوده؛ بلکه می‌توان با اضافه نمودن مواد مغذی به آن‌ها نسبت به تهیه سالاد رژیمی برای چاقی اقدام نمود. در این مقاله از مجله مامی کوکینگ قصد داریم به طرز تهیه انواع سالاد رژیمی برای چاقی بپردازیم. اگر شما نیز به دنبال افزایش وزن خود هستید، تا انتها مقاله با ما همراه باشید.

سالاد الویه

سالاد اولویه یکی از سالاد‌های بین‌المللی در سراسر جهان محسوب می‌شود که ریشه آن مربوط به کشور روسیه است. یکی از متداول‌ترین سوالات افراد این است که آیا خوردن سالاد الویه باعث چاقی می شود؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بدون شک سالاد اولویه ازجمله معروف‌ترین سالادهایی است که می‌توانیم آن را در لیست سالادهای چاق‌کننده قرار دهیم. این سالاد خوشمزه از انواع سالاد رژیمی برای چاقی بوده و محبوبیت بسیاری در سراسر جهان دارد. شما می‌توانید این سالاد را در کنار نان باگت و نوشابه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار عزیزان خود لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه

  • سینه مرغ 1 عدد
  • تخم‌مرغ 6 عدد
  • سیب‌زمینی 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • خیارشور 6 عدد
  • نخودفرنگی 100 گرم
  • آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد الویه

  1. برای تهیه سالاد الویه ابتدا سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌ها را بشویید. سپس آن‌ها را به‌همراه چند لیوان آب درون قابلمه قرار دهید و حرارت گاز را افزایش دهید تا آب‌پز شوند.
  2. در ادامه پس‌ از تمیز کردن سینه مرغ، پوست‌های اضافی آن را بگیرید و به‌همراه دو لیوان آب، پیاز، نمک و زردچوبه درون یک قابلمه دیگر قرار دهید تا گوشت مرغ روی حرارت ملایم بپزد.
  3. پس‌ از آب پز شدن سیب‌زمینی و تخم‌مرغ‌ها، اجازه دهید که کمی از حرارت آن‌ها کاسته شود. سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و درون یک کاسه بزرگ رنده کنید. پس‌ از اینکه گوشت مرغ کاملا پخت، آن را به‌صورت ریش ریش درآورید و آن را به کاسه حاوی تخم‌مرغ و سیب‌زمینی بیفزایید.
  4. خیارشور را نیز ریز رنده کنید، با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید و سپس خیارشور را درون کاسه بیفزایید.
  5. در مرحله بعد نخود فرنگی را آماده نمایید. درصورتی‌که می‌خواهید از نخود فرنگی کنسروی استفاده کنید، تنها لازم است آن را آبکش کرده و به دیگر مواد بیفزایید؛ اما اگر قصد استفاده از نخودفرنگی خام را دارید باید در ابتدا آن را با مقداری آب و نمک بپزید و سپس درون دیگر مواد اضافه کنید.
  6. در مرحله بعد باید سس سالاد اولویه را تهیه کنید. به‌همین منظور سس مایونز را به همراه نمک، فلفل سیاه و آبلیمو درون یک کاسه کوچک مخلوط کرده تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که این سالاد با سس مایونز چاق‌ کننده است و یک ترکیب مناسب برای افزایش وزن محسوب می‌شود.
  7. حال سس تهیه شده را به سالاد اضافه کرده و به‌خوبی مخلوط کنید تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. پس‌ از آماده شدن سالاد، آن را درون ظرف موردنظر خود بکشید، روی آن را با یک سلفون یا درب مخصوص بپوشانید و درون یخچال قرار دهید تا سالاد جا بیفتد.

این سالاد یه پیش غذای فوق العاده‎ست: طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه

سالاد الویه

سالاد سزار

یکی دیگر از انواع سالاد رژیمی برای چاقی، سالاد سزار محسوب می‌شود. این سالاد از جمله سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که در کل جهان محبوبیت ویژه‌ای دارد. شما می‌توانید سالاد سزار را با مواد و رسپی‌های متنوعی تهیه کنید. در مواد اولیه این سالاد از کاهو نیز استفاده می‌شود؛ اما اگر برایتان سوال پیش آمده که آیا سالاد کاهو چاق کننده است؟ بهتر است بدانید که سالاد سزار با برخورداری از کاهو، مرغ، سس مایونز و… یکی از انواع سالاد کاهو برای چاقی محسوب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

  • کاهو 1 بوته
  • نان تست 2 عدد
  • فیله مرغ 8 عدد
  • سیر 2 عدد
  • لیموترش 1 عدد
  • سس مایونز سه چهارم فنجان
  • روغن زیتون یک چهارم فنجان
  • پنیر پارمزان 6 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 قاشق چای‌خوری
  • مغز گردو 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سزار

  1. در اولین مرحله باید برای آماده‌سازی فیله مرغ اقدام نمایید. به‌همین منظور شما می‌توانید به سه روش فیله‌های مرغ را برای این سالاد آماده کنید. گریل، آبپز و سوخاری کردن سه روش مختلف تهیه فیله مرغ برای سالاد سزار محسوب می‌شود. شما می‌توانید به انتخاب خود هر یک از این سه روش را برای آماده‌سازی فیله‌های مرغ انجام دهید.
  2. در مرحله بعد باید سس سالاد را آماده نمایید. به‌همین منظور یکی از سیرها را پوست گرفته و درون یک کاسه مناسب ریز کنید. سس مایونز را به همراه سس خردل و 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به کاسه بیفزایید. آب لیموترش را نیز بگیرید و به مواد سس اضافه نمایید. درنهایت مقداری نمک و فلفل سیاه درون کاسه بریزید و مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید تا سس یکدستی به وجود آید.
  3. پس‌ از آماده شدن سس سالاد سزار، آن را در یخچال قرار دهید. روغن زیتون را نیز درون یک تابه مناسب بریزید، سیر باقی‌مانده را رنده کنید و به روغن زیتون بیفزایید. سیر را به اندازه‌ای که کاملا نرم شود، تفت دهید.
  4. سپس نان‌های تست را به شکل مکعب‌های کوچک برش زده و به سیر بیفزایید. برای‌ اینکه نان تست مقداری برشته و طعم‌دار شود، آن را کمی تفت دهید و سپس تابه را ازروی حرارت بردارید.
  5. در مرحله آخر کاهو را به‌اندازه دلخواه خود خرد نمایید و درون ظرف سالاد بریزید. فیله‌های مرغ و تکه‌های نان تست را نیز به ظرف بیفزایید. درنهایت سس سالاد را روی مواد ریخته و به‌خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. روی سالاد را با پنیر پارمزان و مغز گردوی خرد شده تزئین نمایید. همچنین برای تزئین این سالاد می‌توانید از گوجه گیلاسی، ذرت کنسروی و زیتون نیز بهره بگیرید.

شام چی بپزم؟ طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی در خانه به روش ساده

سالاد سزار

سالاد کاردینال

سالاد کاردینال یکی دیگر از انواع سالاد رژیمی برای چاقی بوده که اصالتا متعلق به کشور فرانسه است. این سالاد خوشمزه را مانند بسیار دیگری از سالادها می‌توانید به‌عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد کاردینال

  • سینه مرغ یا ژامبون 200 گرم
  • سیب‌زمینی 250 گرم
  • خیارشور 100 گرم
  • مغز کاهو 3 عدد
  • مغز گردو 1 پیمانه
  • برنج نصف پیمانه
  • ماست کیسه‌ای نصف پیمانه
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه 2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تازه به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کاردینال

  1. برای تهیه این سالاد ابتدا برنج را بشویید و به‌همراه 1 قاشق چای‌خوری نمک درون یک کاسه حاوی آب بریزید. در ادامه صبر کنید تا برنج حدود 15 الی 20 دقیقه در آب باقی بماند تا خیس بخورد. یک قابلمه با اندازه متوسط را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت بالا قرار دهید.
  2. اجازه دهید که آب به نقطه جوش برسد و سپس برنج را درون آبکش بریزید تا آب اضافی از آن خارج شود. برنج را درون قابلمه حاوی آب جوش اضافه بیفزایید و اجازه دهید که برنج حدود 8 الی 12 دقیقه درون آب جوش باقی بماند تا پخت اولیه آن انجام گیرد.
  3. زمانی‌که اطراف برنج نرم و مغز آن مقداری سفت بود، قابلمه را از روی حرارت قرار دهید و برنج را آبکشی کنید. سپس برنج را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید. درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید. سپس صبر کنید تا برنج به مدت 30 الی 45 دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کاملا دم بکشد.
  4. در مرحله بعد خیارشور را بشویید و به‌صورت نگینی خرد کنید. مغز گردو را نیز با استفاده از چاقو به‌صورت ریز نگینی خرد کرده و کناری قرار دهید.
  5. در ادامه سیب‌زمینی را بشویید و درون یک قابلمه مناسب قرار دهید. سپس به اندازه‌ای که روی سیب‌زمینی را کاملا بگیرد، آب به قابلمه بیفزایید. حال قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید که سیب‌زمینی به مدت حدود 45 دقیقه درون آب جوش باقی بماند تا کاملا مغز پخت شود.
  6. پس‌ از گذشت این زمان سیب‌زمینی‌ها رو از قابلمه خارج کرده و پوست آن‌ها را جدا نمایید. سپس اجازه دهید که کاملا خنک شوند و آن‌ها را به‌صورت نگینی درشت خرد کنید.
  7. برنج را درون یک ظرف مناسب ریخته و اجازه دهید که برنج نیز خنک شود. مغز کاهو را بشویید و به‌صورت ریز خرد نمایید. ژامبون را نیز پس از خرد کردن به همراه سیب‌زمینی، برنج، مغز کاهو، مغز گردو و خیارشور درون کاسه موردنظر خود بریزید و آن‌ها را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
  8. برای تهیه سس سالاد کاردینال، مایونز را به‌همراه خامه صبحانه درون یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید تا ترکیب یکدستی به وجود آید. ماست، آب‌لیموی ترش، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه نمایید و هم بزنید. در ادامه سس تهیه‌شده را روی سالاد بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود.
  9. درنهایت روغن زیتون را روی سالاد بریزید و سالاد را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه‌ها کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

این رسپی‌ها برای وقتایی که فرصت و حوصله آشپزی نداری؛ عالیه: طرز تهیه غذای ساده با کمترین مواد | 7 غذای فوری

سالاد کاردینال

سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یکی دیگر از انواع سالاد رژیمی برای چاقی محسوب می‌شود. این سالاد از جمله سالادهای محبوب و حرفه‌ای است که در رستوران‌های سراسر دنیا به‌صورت حرفه‌ای تهیه و سرو می‌شود. سالاد اندونزی شباهت زیادی به سالاد کلم سفید ایرانی دارد؛ اما با این تفاوت که برخی مواد اولیه این دو سالاد با یکدیگر متفاوت هستند. در بسیاری از مواقع این سالاد را می‌توان به‌عنوان جایگزین یک وعده غذا نیز استفاده نمود. در سالاد اندونزی علاوه‌بر کلم، از ذرت، نخود و ژامبون نیز استفاده‌ می‌شود. این سالاد فیبر زیادی داشته و یک سالاد چاق‌ کننده صورت محسوب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی

  • کلم برگ نصف 1 عدد
  • کلم قرمز نصف 1 عدد
  • نخود فرنگی پخته 1 پیمانه
  • ژامبون 1 پیمانه
  • ذرت پخته 1 پیمانه
  • هویج 3 عدد
  • خیارشور 2 عدد
  • سس مایونز به میزان لازم
  • آب‌لیمو به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

  1. ابتدا یک قابلمه متوسط را تا نصفه پر از آب کنید و هویج‌ها را درون آن بریزید. سپس اجازه دهید تا هویج‌ها کاملا بخارپز شوند.
  2. پس‌ از پخته شدن هویج‌ها، آن‌ها را متناسب با سلیقه خود به‌صورت خلالی یا به‌صورت نگینی خرد کنید. پس‌ از خرد کردن هویج‌ها، خیارشورها را نیز به‌صورت خلالی خرد کرده و آب اضافی آن را بگیرید. کالباس‌ها را نیز به‌صورت رشته رشته خرد کرده و در ظرف جداگانه از خیارشور و هویج قرار دهید. کلم سفید و کلم قرمز را نیز مانند دیگر مواد اولیه به‌صورت رشته‌ای و خلالی درآورده و در ظرف جداگانه قرار دهید.
  3. در مرحله بعد باید نخودفرنگی ها را آب پز کنید. به‌همین منظور یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کرده و نخود فرنگی‌ها را درون آن قرار دهید تا پخته شوند. البته توجه کنید که نخود فرنگی‌ها نباید بیش‌ از حد آب‌پز شوند؛ چراکه حالت له‌شده به خود گرفته و برای سالاد اندونزی مناسب نخواهند بود.
  4. سپس باید ذرت‌ها را نیز مانند نخود فرنگی بپزید. البته شما می‌توانید برای راحتی کار خود از کنسرو ذرت نیز استفاده نمایید؛ چراکه نیازی پخته شدن نداشته و فقط باید آن را آبکش کنید.
  5. در انتها تمام مواد سالاد را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و در ظرف موردنظر خود بریزید.
  6. برای تهیه سس سالاد اندونزی، سس مایونز را با نمک، فلفل و آب‌لیمو تازه مخلوط کنید تا کاملا به خورد یکدیگر بروند. سپس مقداری آب به سس اضافه کنید تا مقداری رقیق شود. درنهایت سس تهیه شده را روی مواد اولیه سالاد بریزید و روی ظرف را با یک سلفون بپوشانید. ظرف را در یخچال قرار دهید تا سبزیجات و سس کاملا با یکدیگر آمیخته شوند.

سالاد اندونزی

جمع بندی در رابطه با انواع سالاد رژیمی برای چاقی

در این مقاله به معرفی انواع سالاد رژیمی برای چاقی پرداختیم. در مواد اولیه هر یک از سالادهای معرفی شده از سیب‌زمینی، مرغ و سایر مواد غذایی پرکالری استفاده‌ شده است. بنابراین اگر می‌خواهید مصرف سالاد باعث پرتر شدن صورت و بدن شما شود، توصیه می‌کنیم هریک از این سالادها را به‌عنوان غذا اصلی یا در کنار غذا اصلی تهیه و مصرف کنید. درنهایت پیشنهاد می‌کنیم برای چاق‌تر شدن صورت و بدنتان سعی کنید مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات و چربی‌های سالم مصرف کنید و کالری دریافتی خود را با استفاده از این سالادها افزایش دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا