سوپپیش غذا

طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ مقوی و خوشمزه

سوپ یکی از مفیدترین و محبوب‌ترین وعده‌های غذایی در سرتاسر جهان است. سوپ فواید زیادی برای بدن دارد. این غذای سالم و خوش طعم، تقویت‌کننده بیماران و سد محکمی در برابر هجوم بیماری‌ها است. همچنین این غذا از نظر هزینه بسیار مقرون به صرفه است. به ویژه اگر در تهیه سوپ از بال و گردن مرغ استفاده کنید. استفاده از بال و گردن مرغ در سوپ، طعم بی‌نظیری به سوپ می‌بخشد.در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ دو نوع طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ

در این طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ شما می‌توانید به دلخواه از بال مرغ تنها یا از گردن یا ترکیب هر دو استفاده کنید.

مواد لازم

  • ۵ عدد بال و گردن مرغ
  • ۲ فنجان رشته سوپ
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ عدد سیب‌زمینی نگینی شده
  • ۱ عدد هویج نگینی شده
  • ۳ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب
  • به میزان لازم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه
  • ۲ لیتر آب
طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ

طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ

  1. پیاز را خلالی خرد کنید. به همراه بال و گردن مرغ درون قابلمه بریزید. آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
  2. بعد از پختن مرغ، مرغ را از قابلمه خارج کنید. حالا سیب‌زمینی و هویج را نگینی خرد کنید و به آب مرغ اضافه کنید. اجازه دهید تا با آب مرغ بپزند.
  3. در این مرحله، بال و گردن مرغ را با چنگال ریش‌ریش کنید. زمانی که هویج و سیب‌زمینی پخت، آن را به همراه، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مواد قابلمه اضافه کنید.
  4. به مواد رب اضافه کنید و در ۲۰ دقیقه آخر رشته سوپ را اضافه کنید.
  5. در مرحله آخر طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ، جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید. قبل از تیره شدن رنگ جعفری شعله را خاموش کنید.

نکات پخت

  • می‌توانید هنگام سرو به سوپ آبلیمو اضافه کنید.
  • همان‌طور که پیش تر اشاره کردیم، می‌توانید از بال یا گردن مرغ به تنهایی یا ترکیب هر دو استفاده کنید.
  • برای طلایی‌رنگ شدن سوپ، رب را حذف کنید.
  • می‌توانید به جای رشته سوپ از جوپرک در این سوپ استفاده کنید.

بال و گردن را می‌توانید به صورت درسته در سوپ بریزید و ریش‌ریش نکنید.

سوپ بلغور گندم با بال و گردن مرغ

طرز تهیه سوپ بلغور گندم بسیار ساده است. این سوپ بسیار مقوی را می‌توانید با بال و گردن مرغ درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ

  • ۱ پیمانه بلغور گندم
  • ۲ عدد هویج
  • ۴، ۵ عدد قارچ
  • ۵ عدد بال و گردن مرغ
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه

  1. بلغور گندم را بشویید و درون یک قابله بریزید. بال یا گردن مرغ یا هر دو را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و ۳ یا ۴ لیوان آب، به قابلمه اضافه کنید.
  2. اجازه دهید یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.
  3. بعد از یک ساعت، در صورتی که بال و گردن مرغ پخته بود، آن را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
  4. هویج را رنده کنید. قارچ‌ها را خرد کنید و با هویج‌ها به قابلمه اضافه کنید.
  5. در این مرحله، بال و گردن مرغ را ریش‌ریش کنید و دوباره به قابلمه اضافه کنید. زمان دهید تا خوب لعاب بدهد.
  6. زمانی که به غلظت مناسب رسید، سوپ شما آماده است.
  7. می‌توانید به دلخواه یک یا دو قاشق جعفری ساطوری شده به سوپ اضافه کنید.
طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ

سخن پایانی

در این مطلب طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ را به دو شیوه به شما آموزش دادیم. در تهیه این سوپ دست شما باز است. شما می‌توانید به دلخواه خود ادویه یا انواع سبزی‌ها به آن اضافه کنید. در هنگام سرو کردن می‌توانید کمی کره و آبلیمو در داخل سوپ‌ بریزید و نوش جان کنید.

مقالات بیشتری بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا