طرز تهیه سوپ جو با شیر و مرغ به روش رستورانی را بیاموزید و از سرو آن در کنار خانواده و دوستان خود، نهایت لذت را ببرید. در ضمن به عنوان یک پیش غذای مجلسی و ویژه میتوانید از آن در مناسبتهای مختلف و ضیافتهای گوناگون، برای پذیرایی از میهمانان خود استفاده کنید.اگر علاقه مند به یادگیری فوتوفن و طرز تهیه سوپ جو با شیر و مرغ هستید، تا پایان این بخش از مجله آشپزی مامی کوکینگ همراه ما باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای پخت سوپ جو با شیر مجلسی
- شیر: ۱/۲ لیتر
- خامه صبحانه: ۱ فنجان
- کره: ۵۰ گرم
- هویج: ۳ عدد
- جو پوست کنده؛ ۱ لیوان
- آرد: ۱/۲ پیمانه
- آب مرغ: به مقدار لازم
- جعفری خرد شده: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
برای پیش غذا چی درست کنم؟ طرز تهیه سوپ شیر ، سوپی با سبک و سیاق لهستانی
طرز تهیه سوپ جو با شیر و مرغ
- از شب قبل جو پوست کنده را خیس کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و به قدری آب بریزید که سطح مواد پوشانده شود.
- اگر آب مرغ دارید، در این مرحله به قابلمه بیفزایید؛ امل در غیر اینصورت بهتر است یک تکه مرغ به همراه جو درون قابلمه بیندازید و اجازه دهید همراه جو بپزد. در این صورت سوپ شما طعم بهتری خواهد داشت. نکته: میتوانید به جای مرغ، از عصاره آن هم به مقدار مناسب استفاده کنید.
- در مرحله بعد، پس اینکه جو تا حدودی پخته شد، نوبت به هویج میرسد. به طور کلی هویج طعم غذا را اندکی شیرین و ملایم کرده و تلخی آن را میگیرد، از اینرو پیشنهاد میکنیم که حتما در این سوپ از هویج استفاده کنید و بدین منظور آن را به صورت نگینی خرد کرده و به محتویات داخل قابلمه بیفزایید.
- خب حالا باید سس سفید سوپ را آماده کنیم. بدین منظور ابتدا کره و ارد را در قابلمه بریزید و آرد را به همراه کره تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را به تدریج و طی چند مرحله به کره و آرد بیفزایید و با همزن دستی مدام هم بزنید تا ذرات آرد به طور یکنواخت در سرتاسر شیر پخش شود. نمک و ادویه دلخواه را به مقدار لازم بدان بیفزایید و پس از چند دقیقه خامه را اضافه کنید. غلطی سس باید مانند ماست غلیظ باشد.
- بهترین زمان برای افزودن سس به سوپ، نیم ساعت پیش از سرو میباشد. وقتی سس را به سوپ اضافه کردید، برای چند دقیقه هم بزنید تا به خوبی در هم آمیخته شوند و سوپ کاملا یکدست و یکنواخت شود.
- در پایان، جعفری خرد شده را هم به آن بیفزایید تا علاوه بر عطر خوش، جلوه زیبایی به سوپ بدهد.
با این سوپ از مهمونا پذیرایی کن: طرز تهیه سوپ قارچ خوش طعم و لذیذ به سبک جدید
مهمترین نکات پخت سوپ جو خانگی
- میزان جو مورد نیاز به ازای هر نفر برای سوپ جو , شیر، حداکثر یک مشت است.
- اگر جو را از شب قبل خیس کنید، زودتر میپزد، طعم بهتری خواهد داشت و جلوه سوپ یکدستتر میشود.
- سعی کنید شعله گاز را در تمام مراحل، ملایم رو به پایین بگذارید تا سوپ ته نگیرد.
سوپ جو ساده رو یاد بگیر و سریع یه پیش غذای خوشمزه بپز: طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی به سادهترین روش
جمعبندی
در این مطلب به آموزش طرز تهیه سوپ جو با شیر و مرغ به سبک رستورانی و مجلسی پرداختیم و اطلاعات مفیدی در این باره به دست آوردیم. امیدواریم نهایت لذت را از مطالعه این مقاله برده و فوتوفن پخت این پیش غذای لذیذ را آموخته باشید. لطفاً نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون رسپی این سوپ، با ما و سایر کاربران مامی کوکینگ در بخش کامنتها به اشتراک بگذارید. از اینکه تا پایان همراه ما بودید، سپاسگزاریم.