کبابغذای اصلی

طرز تهیه کباب برگ خانگی به روش رستورانی + نکات مهم

کباب برگ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرف‌دار در میان ایرانی‌ها محسوب می‌شود و مناسب برای انواع مجالس و مهمانی‌ها است. احتمالاً شما هم جزو کسانی هستید که در رستوران هم بیشتر این نوع کباب را سفارش می‌دهید و تمایل دارید که طرز تهیه کباب برگ رستورانی را بیاموزید تا در منزل خودتان آن را تهیه کنید. در ادامه این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ، آموزش طرز تهیه کباب برگ سلطانی را به شما عزیزان بیان کرده‌ایم.

طرز تهیه کباب برگ خانگی به روش رستورانی + نکات مهم

مود لازم برای تهیه کباب برگ سنتی برای ۴ نفر

  • گوشت راسته گوسفند یا گوساله: ۱ کیلو
  • پیاز: ۳ عدد متوسط
  • نمک:  به مقدار مورد نیاز
  • زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری
  • روغن‌مایع: ۳ قاشق غذاخوری

ناهار چی بپزم؟! طرز تهیه زرشک پلو با مرغ | مجلسی و رستورانی

طرز تهیه کباب برگ خانگی به روش رستورانی + نکات مهم

طرز تهیه کباب برگ با گوشت گوساله

در این قسمت از مقاله، طرز تهیه کباب برگ تبریزی یا کباب برگ سنتی را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله برایتان آورده‌ایم.

  • مرحله اول

برای طرز تهیه کباب برگ ترد، باید در ابتدا گوشت را بر روی سطح کار قرار دهید و با استفاده از بیفتک کوب، به‌خوبی آن را بکوبید تا کاملاً پهن شده و به‌صورت یکدست، ضخامتی به‌اندازه نیم سانتی‌متر داشته باشد؛ همچنین در صورتی که قطر ضخامت گوشت زیاد بود، بهتر است با چاقو، گوشت را از قسمت پهنا برش بزنید تا قطر آن کمتر شود.

  • مرحله دوم

بهترین میزان پهنای گوشت برای کباب برگ، حدود ۴ انگشت است تا کباب ترد، نرم و خوشمزه باشد. در ادامه باید تکه‌های گوشت کوبیده شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید تا گوشت را درون آن طعم‌دار کنید.

  • مرحله سوم

برای طعم‌دار کردن کباب برگ، در ابتدا مقداری زعفران را با گوشت مخلوط کنید و بعد به همین ترتیب، پیاز خلالی، روغن مایع، فلفل سیاه و نمک را نیز با گوشت ترکیب کرده و به‌خوبی با دست هم بزنید. سعی کنید که همه قسمت‌های گوشت را به مواد آغشته کنید تا کاملاً یکدست شوند و در ادامه روی کاسه سلفون بکشید و به مدت حداقل ۶ ساعت درون داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به‌خوبی به خورد گوشت برود.

  • مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه کباب برگ خانگی، باید بعد از بیرون آوردن گوشت از یخچال، گوشت‌های طعم‌دار شده را بر روی سطح کار قرار دهید و با یک دست خود، گوشت را ثابت نگه دارید و با استفاده از دست دیگرتان سیخ را داخل گوشت فروکنید.

  • مرحله پنجم

به همین ترتیب همه گوشت‌های تکه شده را به سیخ بکشید. اگر لبه‌های گوشت آویزان شد، نگران نباشید؛ چرا که هنگام کباب‌کردن یکدست شده و ظاهرشان نیز به یک اندازه می‌شوند.

  • مرحله ششم

بهترین روش برای کباب‌کردن گوشت‌ها این است که زغال را روشن کرده و پس از آماده‌شدن، سیخ‌ها را بر روی منقل قرار داده و بدون بادزدن، اجازه دهید که کباب برگ شما آماده شود. در این حین باید سیخ‌ها را به‌صورت مداوم بچرخانید تا کباب‌ها کاملاً نرم و آبدار بشوند.

  • مرحله هفتم

پس از آن که کباب برگ خوشمزه شما آماده شد و به صورت کامل پخت، باید با استفاده از یک فرچه، مقداری کره آب شده و زعفران دم‌کرده را روی کباب‌ها بمالید و با گوجه‌فرنگی کبابی، پیاز و نان یا برنج نوش جان کنید.

با این کیک یه عصرونه جذاب تدارک ببین: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به سبک کافی شاپی

طرز تهیه کباب برگ خانگی به روش رستورانی + نکات مهم

نکات مهم و فوت و فن کباب برگ

  • برای خوشمزه‌تر شدن طعم کباب برگ، بهتر است که حتماً از گوشت راستهٔ گوسفندی استفاده کنید تا هم نرم‌تر شود و هم طعم خوشمزه‌ای به کباب برگ شما ‌دهد.
  • در صورتی که می‌خواهید مطمئن شوید که گوشت انتخابی‌ شما راستهٔ گوسفندی است، توجه کنید که باید گوشت بافت چربی داشته باشد.
  • هنگامی که به گوشت کباب خود، پیاز اضافه می‌کنید، تنها رنگ رویی گوشت را تغییر می‌دهد و قسمت داخلی گوشت همچنان به رنگ قرمز باقی می‌ماند؛ بنابراین نگرانی از این مورد نداشته باشید.
  • در نظر داشته باشید که هرگز نباید کباب برگ را لای نان قرار دهید؛ چرا که آب کباب برگ به خورد نان رفته و کباب شما خشک می‌شود.
  • اندازهٔ چاقویی که با استفاده از آن به گوشت کباب برگ ضربه می‌زنید باید با اندازهٔ خود گوشت برابر باشد که همه بخش‌های گوشت با چاقو ضربه ببینند.
  • ممکن است به دلیل آپارتمانی بودن محل زندگی‌تان و یا عدم دسترسی به منتقل، خواهان آموزش طرز تهیه کباب برگ روی گاز باشید، در این صورت باید بگوییم که شما می‌توانید این کباب را در تابه و روی گاز هم تهیه کنید. اما توجه کنید که کباب‌ها را بیش از حد سرخ نکنید و حرارت گاز را در حد ملایم قرار دهید.
  • طرز تهیه کباب برگ با ماست بدین صورت است که شما در حین طعم‌دار کردن کباب می‌توانید از مقداری ماست (ترجیحاً چکیده) نیز استفاده کنید تا کیفیت کباب شما بهتر شود.

این مربا برای صبحانه عالیه: طرز تهیه مربای گل محمدی با گل خشک و تازه به 2 روش

طرز تهیه کباب برگ خانگی به روش رستورانی + نکات مهم

جمع بندی

همان گونه که می‌دانید کباب ایرانی  از جمله بهترین غذاهایی هست که از زمان‌های قدیم تا به امروز بر سر سفره‌های مردم وجود داشته و امروزه نیز کباب‌های ایرانی به دلیل تنوع فراوان و طعم‌های منحصربه‌فرد خود، در سطح دنیا شهرت دارند. کباب برگ هم یکی مشهورترین کباب‌های ایرانی است که در کنار کباب کوبیده و جوجه، خواهان بسیار زیادی دارد؛ اما به علت بافت خاص آن بیشتر در رستوران‌ها طبخ می‌شود.

با این حال در این مطلب ما بهترین طرز تهیه کباب برگ خانگی به روش رستورانی را برایتان آموزش دادیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را در منزل خودتان تهیه کرده و میل کنید. امیدواریم که از مطالعه مقاله فوق، لذت و استفاده کافی را برده باشید. از این که تا انتها همراهمان بودید، از شما همراهان گرانقدر کمال قدردانی را داریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا