سوپپیش غذا

طرز تهیه سوپ قارچ خوش طعم و لذیذ به سبک جدید

سوپ قارچ از آن سوپ‌هایی است که کمتر کسی می‌تواند از خیر آن بگذرد. در واقع در بین انواع سوپ‌هایی که در سراسر دنیا وجود دارد، سوپ قارچ با طعم لذیذ و دلچسبش جزو پر‌طرفدار‌ترین سوپ‌ها به حساب می‌آید. اگر برای مجالس خود از این سوپ به عنوان پیش غذا استفاده کنید، مطمئن باشید حتی یک قاشق از آن باقی نخواهد ماند چرا که کسی دست رد به سینه این سوپ خوشمزه نمی‌زند. با توجه به محبوبیت این سوپ تصمیم گرفتیم در این مطلب طرز تهیه سوپ قارچ را برایتان بیاریم تا با استفاده از آن بتوانید سوپ‌های لذیذی را برای خود یا مهمانانتان آماده کنید. پس تا انتهای این مطلب همراه با مجله آشپزی مامی کوکینگ باشید تا با دستور پخت این سوپ آشنا شوید.

طرز تهیه سوپ قارچ به سبک ساده

برای پختن سوپ قارچ دستور‌های مختلفی وجود دارد که در این قسمت قصد داریم دستور ساده آن را برایتان شرح دهیم. برای تهیه این سوپ ابتدا باید مواد اولیه زیر را فراهم کنید:

  • آرد                                     4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • آب                                     8 پیمانه
  • آب مرغ                               2 پیمانه
  • قارچ                                   900  گرم
  • سیب زمینی سایز متوسط        3 تا 4 عدد
  • پیاز سایز متوسط                   1 عدد ( رنده شده )
  • هویج                                 1 عدد ( رنده شده )
  • جعفری یا شوید                     یک سوم پیمانه
  • کره                                     3 قاشق غذاخوری
  • ادویه                                   به مقدار لازم
  • شیر                                     2.5 پیمانه

طرز تهیه سوپ قارچ

مراحل پخت سوپ قارچ

برای پخت سوپ قارچ ابتدا باید سیب زمینی‌ها را بشویید و سپس پوست کنده و خرد کنید. پس از خرد کردن، سیب زمینی‌ها را به همراه آب و اب مرغ درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا جوش خورده و بپزند. همانطور که سیب زمینی‌ها در حال پختن هستند تابه‌ای نچسب بردارید و قارچ‌هایی که از قبل خرد کردید را درون آن بریزید. گاز را بر روی حرارت ملایم تنظیم کرده و اجازه دهید تا قارچ‌ها نرم و قهوه‌ای شوند. پس از حاضر شدن قارچ‌ها را به محتویات قابلمه اضافه کنید.

در ادامه طرز تهیه سوپ قارچ دوباره به تابه نیاز دارید اما این بار قرار است کره را درون آن بریزید. پس از اینکه کره آب شد، پیاز و هویجی که از قبل رنده کردید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. وقتی پیاز و هویج طلایی شد، دست از تفت دادن بکشید و آن‌ها را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید.

در مرحله بعد باید شیر را به همراه آرد درون یک ظرف ریخته، مخلوط کنید و هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که آرد و شیر به خوبی ترکیب شوند. پس از ترکیب شدن مواد آن‌ها را به قابلمه سوپ اضافه کنید. پس از انجام این کار، به منظور طعم‌دار کردن سوپ می‌توانید ادویه‌هایی همچون فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.

جعفری یا شوید خرد شده را به قابلمه سوپ اضافه کنید و منتظر بمانید تا سوپ جوش بیاید و چند قل بخورد. پس از آن سوپ شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

دستور پخت سوپ قارچ به سبک رستورانی

برای پخت یک سوپ خاص برای مجالس و سرو به عنوان پیش غذا برای مهمانان می‌توانید از سبک رستورانی پخت سوپ قارچ استفاده کنید. برای این منظور نیاز به مواد زیر دارید:

  • خامه                                200 گرم
  • تره فرنگی                          100 گرم
  • قارچ                                 500 گرم
  • پیاز با سایز متوسط               2 عدد
  • هویج                                2 عدد
  • جعفری                              1 قاشق غذاخوری
  • کره                                    100 گرم
  • ادویه                                  به مقدار لازم
  • شیر                                    250 گرم

طرز تهیه سوپ قارچ رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ مجلسی به سبک رستورانی به این صورت است که  ابتدا باید پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. در همین حین قابلمه‌ای مناسب را بر روی حرارت قرار دهید و کره‌ای را درون آن بیندازید تا آب شود. سپس پیاز‌هایی که خرد کردید را به  کره اضافه کنید و با آن هم بزنید و تفت دهید. زردچوبه را نیز به این ترکیب اضافه کنید و به گونه‌ای که یکدست شوند مخلوط کنید.

حال نوبت به افزودن سبزیجات می‌رسد. تره فرنگی، هویج و قارچ را خرد کنید و پس از اینکه پیاز نرم شد ابتدا تره فرنگی و هویج و پس از ده دقیقه قارچ را به آن‌ها اضافه کنید. مواد را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند. در همین حین آرد را کم‌کم داخل لیوان آب جوش حل کنید و به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید.

در مرحله بعدی سه لیوان آب جوش و سپس ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه و نمک را به سوپ اضافه کنید. 5 دقیقه صبر کنید و سپس شیر و خامه را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. 5 دقیقه بعد جعفری را نیز به سوپ اضافه کنید و منتظر بمانید تا سوپ جا بیفتد.

طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ

نکات کلیدی پخت سوپ قارچ

توجه به این نکات می‌تواند غذای شما را خوشمزه‌تر کند:

  • می‌توانید به سوپ قارچ مجلسی نیز آب مرغ اضافه کنید.
  • شیر را نیم ساعت قبل از پخت سوپ از یخچال در آورده و در دمای محیط قرار دهید.
  • اگر پس از افزودن خامه به سوپ قارچ شیرین شد، آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید.

امیدواریم با استفاده از طرز تهیه سوپ قارچ و نکات گفته شده در این مطلب یک سوپ قارچ خوشمزه بپزید. در صورتی که از دستور پخت‌ها استفاده کردید خوشحال می‌شویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

مقالات بیشتری بخوانید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا