طرز تهیه ماهی سالمون به روشی ساده و در عین حال خوشمزه
ماهی سالمون یکی از انواع ماهیهای موجود در بازار است که گوشت لذیذی دارد و با یک بار خوردن آن شیفته طعم خاص و به یاد ماندنیاش میشوید. علاوه بر گوشت لذیذی که این ماهی دارد، خواص زیادی را درون خود جای داده است که از این خواص میتوان به کاهش خطر سکته قلبی، کاهش خطر ابتلا به افسردگی، کمک به سلامت مغز و استخوان، کمک به کاهش وزن و… اشاره کرد. با توجه به خواصی که این ماهی دارد، بسیاری از افراد به دنبال طرز تهیه ماهی سالمون هستند که در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ قصد داریم آن را در اختیارتان قرار دهیم.
فهرست محتوا
مواد اولیه لازم برای پخت ماهی سالمون
برای پخت یک ماهی سالمون به هر روشی باید مواد اولیه زیر را تهیه کنید:
- ماهی سالمون یک عدد
- سیر سه حبه
- پیاز یک عدد سایز متوسط
- کره و زعفران به مقدار لازم
- لیمو ترش یک عدد
- نمکُ،تخم گشنیز و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
انواع روشهای پخت ماهی سالمون
ماهی سالمون را به روشهای مختلفی میتوانید طبخ کنید که هر یک از این روشها مزه و عطر و بوی خاص خود را دارند. در واقع این بستگی به سلیقه شما دارد که کدام یک از شیوههای پخت ماهی سالمون را انتخاب میکنید. روشهای پخت ماهی سالمون به شرح زیر است:
- پخت ماهی سالمون به صورت گریل شده
- طبخ سالمون به صورت کبابی
- پخت ماهی سالمون با استفاده از فر
در ادامه هر یک از این روشها را به طور کامل توضیح میدهیم تا بتوانید با استفاده از دستورالعمل ارائه شده یک سالمون خوشمزه درست کنید.
طرز تهیه ماهی سالمون لذیذ به صورت گریل شده
به هر روشی که بخواهید ماهی سالمون را درست کنید، باید بر طبق مراحل اولیه طرز تهیه ماهی سالمون که در زیر آمده است پیش بروید:
- ماهی سالمون را به خوبی بشویید و به اندازه دلخواه خود خرد کنید.
- منتظر بمانید ماهی خشک شود یا خودتان با استفاده از پارچه تمیز آن را خشک کنید.
- در یک ظرف مناسب ماهی سالمون، سیر، پیاز، نمک، روغن زیتون، تخم گشنیز، آبلیمو، فلفل سیاه و زعفران را با هم مخلوط کنید.
- مواد مخلوط شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا به خوبی به خورد گوشت ماهی سالمون بروند.
مراحل تهیه ماهی سالمون گریل شده
پس از طی کردن مراحل اولیه اگر قصد دارید ماهی سالمون را گریل کنید ابتدا باید تابه گریل را بر روی شعله قرار دهید و منتظر بمانید تا گرم شود. سپس مقداری را کره را درون تابه بیندازید و پس از آن که کره آب شد ماهی را از سمت پوستش درون تابه بگذارید و منتظر بمانید تا به خوبی سرخ شود. در حین سرخ شدن باید سالمون را پشت و رو کنید تا دو طرف آن به خوبی طلایی شود. پس از اتمام این مراحل و مغز پخت شدن ماهی، غذای شما آماده نوش جان کردن است.
طبخ ماهی سالمون به روش کبابی
مراحل اولیه آماده سازی سالمون مشابه بخش قبلی است. توجه داشته باشید که برای کباب کردن ماهی سالمون نباید پوست آن را جدا کنید؛ چرا که ممکن است پوست آن در حین کباب کردن جدا شود. برای کباب کردن این ماهی از یک بافت توری استفاده کنید و پس از چرب کردن، ماهی را درون آن قرار دهید. در طرز تهیه ماهی سالمون به روش کبابی باید ماهی را از قسمت پوست بر روی زغال مخصوص کباب قرار دهید و منتظر بمانید تا ماهی طلایی و کباب شود. توجه داشته باشید پس از طلایی شدن یک سمت ماهی آن را به سمت دیگر برگردانید.
پخت ماهی سالمون به سادهترین شکل در فر
در این روش نیز ابتدا مراحل آماده سازی اولیه ماهی سالمون را انجام میدهید. پس از گذشت 30 دقیقه از ماندن سالمون درون یخچال، آن را بیرون آورده درون ظرف پیرکس قرار دهید و با فویل بپوشانید. برای ایجاد راه عبور هوا چند سوراخ بر روی فویل ایجاد کنید. سپس فر را گرم کرده و ماهی را به مدت 35 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد درون آن قرار دهید تا آماده شود. پس از پایان مدت زمان تعیین شده، به منظور طلایی شدن ماهی میتوانید از گریل فر نیز استفاده کنید.
نکات طلایی پخت سالمون| طرز تهیه ماهی سالمون
در حین پخت سالمون به موارد زیر توجه کنید:
- برای خوشمزهتر شدن ماهی میتوانید سبزیهای معطر استفاده کنید.
- ماهی سالمون کبابی در کنار سیب زمینی کبابی بسیار لذیذتر میشود.
- به جای لیمو ترش میتوانید از آب نارنج نیز استفاده کنید.
امیدواریم با استفاده از طرز تهیه ماهی سالمون, غذاهای خوشمزه و لذیذی بپزید و نوش جان کنید. اگر از دستورالعملهای گفته شده استفاده کردید حتما نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
مقالات بیشتری بخوانید