طرز تهیه پاند کیک ماربل خوشمزه و مجلسی
پاند کیک یکی از کیک های بین المللی پرطرفدار و خوشمزه است که بافت متراکم تری دارد و نوعی کیک کره ای است. کره یکی از مواد اصلی این کیک است و معمولا از مایعات در آن استفاده نمی شود. به همین دلیل این کیک خوشمزه بافتی مرطوب، ترد و متراکم دارد.پاند کیک ماربل (Marble pound cake ) یکی از خوشمزه ترین انواع پاند کیک است که ظاهری زیبا و شکیل دارد. پاند کیک ها معمولا به شکل مستطیل درست می شوند. در ادامه طرز تهیه پاند کیک ماربل بسیار خوشمزه و ساده که به راحتی آماده می شود را به شما آموزش می دهیم
مواد لازم برای تهیه پاند کیک
- آرد ۱ پیمانه
- شکر ¾ پیمانه
- کره ¾ پیمانه (۱۵۰ گرم)
- باترمیلک ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر کاکائو ¼ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- وانیل ½ قاشق چایخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
باتر میلک چیست ؟
باترمیلک مایع زرد رنگی است که در فرآیند کره به دست می آید و برای ایجاد طعم و حفظ رطوبت در کیک ها و … استفاده می شود و این ماده باعث افزایش طعم کیک و شیرینی، حجم، نرمی و تردی آن می شود.
باترمیلک آماده را می توانید از فروشگاه ها تهیه کنید اما در صورت تمایل می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. برای این منظور 1 لیوان شیر گرم را با 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید ترکیب کنید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود سپس استفاده کنید.
طرز تهیه پاند کیک ماربل
برای تهیه پاند کیک ماربل ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا آماده شدن مایه کیک را به تاخیر نیندازیم. سپس کره و شکر را در ظرف مناسبی با همزن برقی می زنیم تا بافت آن سبک و پفکی شود.
بعد از اینکه بافت کره و شکر پف کرد تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یک دست شوند. دقت کنید که تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مخلوط را با همزن هم بزنید. بعد باترمیلک رو اضافه می کنیم و مواد رو هم می زنیم تا کاملا یک دست بشه.
سپس پس از ترکیب آرد، بکینگ پودر و نمک، این ترکیب را دو بار الک کرده و به ظرف اضافه کنید. آرد را فقط در حدی هم می زنیم که با بقیه مواد یک دست شود. حالا مایه کیک را به دو قسمت تقسیم می کنیم و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.
سپس کمی مخلوط می کنیم تا رنگ نیمی از مایه کیک قهوه ای شود. در مرحله بعد روی قالب مستطیلی 20 سانتی را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک می پوشانیم سپس مایه کیک ساده و مایه کیک کاکائویی را به صورت نامنظم داخل قالب می ریزیم.
در این مرحله با خلال دندان یا سیخ چوبی می توانیم طرح های مورد نظر خود را روی کیک درست کنیم. سپس قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار می دهیم تا کیک کاملا بپزد.
بعد از 35 دقیقه یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خمیر کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک کاملا پخته شده است. کیک را از فر در می آوریم و بعد از اینکه کمی خنک شد برش می دهیم و با چای تازه سرو می کنیم.
چند نکته
- معمولا برای تهیه پاند کیک از قالب مستطیلی استفاده می شود.
- مقدار شکر اختیاری است، می توانید کمتر استفاده کنید.
- به دلیل اختلاف دمای فر حتما بعد از ۴۵ دقیقه کیک را چک کنید.
- پاند کیک را می توانید با سس شکلات، سس کارامل و سایر مواد دلخواه سرو کنید.
- برای تزیین پاند کیک می توانید از مواردی ماندد پودر قند و گاناش نیز استفاده کنید
مقالات بیشتری بخوانید