کیککیک و شیرینی

طرز تهیه کیک شنی با طعمی بی نظیر

کیک شنی یکی از انواع کیک های جذاب و با طعمی منحصر به فرد است که بافتی ترد دارد و از این کیک می توان به عنوان یک دسر شیک یا یک میان وعده دلچسب و خوشمزه استفاده کرد. شما همراهان عزیز می توانید این کیک را خیلی سریع و راحت درست کنید. برای آشنایی کامل و قدم به قدم با طرز تهیه کیک شنی همراه با مجله آشپزی مامی کوکینگ باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شنی

  • تخم مرغ    4 عدد
  • شیر   نصف لیوان
  • شکر   یک لیوان
  • آرد    یک و نیم لیوان
  • روغن مایع    نصب لیوان
  • پودر کاکائو     3  قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر    2.5  قاشق چایخوری
  • وانیل        1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم شکلاتی روی کیک

  • شیر   یک لیتر
  • شکر  یک لیوان سرخالی
  • آرد   2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت     3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو     3 قاشق غذاخوری
  • وانیل   1 قاشق غذاخوری
  • شکلات تکه ای تلخ یا شیری      100 گرم

مواد لازم برای تزئین روی کیک

  • بیسکوئیت پتی‌پور   یک بسته
  • پودر پسته    به مقدر لازم
  • پاستیل تمشک قرمز   به مقدار لازم

طرز تهیه کیک شنی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک شنی

مرحله اول

برای تهیه یک کیک شنی خوشمزه در ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا پف کند و حجم آنها زیاد شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه بزنید تا مواد مخلوط شوند و کرمی رنگ و کش دار شوند.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید، بعد شیر را که از قبل به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا شیر با مواد مخلوط شود و بافت یکدست و صافی تشکیل شود.

مرحله سوم

سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود و بعد بکینگ پودر و پودر کاکائو و وانیل را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و سپس همه را با هم الک کنید تا پودر کاکائو در همه قسمت‌ها پخش شود و ترکیب آردی صاف و یک دست شود.

مرحله چهارم

سپس مخلوط آرد را روی مخلوط مواد کم کم الک کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و خمیر یکدست شود سپس خمیر را چند دقیقه کنار بگذارید تا همه مواد با هم ترکیب و مزه دار شوند.

مرحله پنجم

حالا در یک قالب ترجیحاً 20*30 کاغذ روغنی بگذارید یا کف قالب را با کره یا روغن کامل مایع چرب کنید و سپس مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و به مدت در فری که از 10 دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله ششم

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید کیک به مدت 30 دقیقه بپزد و بعد از مدت 30 دقیقه یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کرده و خارج کنید. اگر چیزی به آن نچسبید، کیک آماده است، سپس قالب را از فر خارج کنید.

مرحله هفتم

سپس قالب کیک را در دمای اتاق قرار دهید تا حرارت اولیه آن از بین برود و کیک کمی خنک شود. بعد از آن یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده را به آرامی روی کیک بریزید تا کاملا جذب کیک  شود و بافت کیک خیس شود.

مرحله هشتم

در این مرحله برای تهیه مواد خامه ای شکلاتی، شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، وقتی شیر کمی گرم شد آرد را اضافه کرده و هم می زنیم، سپس نشاسته ذرت را ریخته و کمی هم می زنیم، سپس به آن پودر کاکائو را اضافه می کنیم.

مرحله نهم

سپس مخلوط را هم بزنید تا پودر کاکائو کاملا در شیر پخش شود و گلوله نشود، بعد با همزن دستی یا قاشق مرتب هم بزنید تا شیر شروع به جوشیدن کند و غلظت مخلوط زیاد شود، سپس وانیل و شکلات تلخ یا شیری را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

مرحله دهم

بعد از آن مواد کرمی گرم را روی کیک بریزید و اجازه دهید تا به خورد کیک برود و خنک شود و خودش را بگیرد، سپس بیسکوئیت پتی‌پور یا اگر می‌خواهید رنگ کیک تیره‌تر شود بیسکوئیت شکلاتی را با گوشتکوب کاملا پودر کنید و روی کیک بریزید‌.

مرحله یازدهم

بعد از اینکه سطح کیک کاملا با پودر بیسکوئیت پوشانده شد، کیک را داخل یخچال قرار دهید و به مدت ۵ الی ۶ ساعت اجازه دهید تا کیک و مواد کرمی روی آن کاملا خودش را بگیرد و منسجم شود و طعم و عطر همه مواد کاملا با هم ترکیب شود.

مرحله دوازدهم

سپس کیک را از یخچال بیرون بیاورید و در یک ظرف مناسب قرار دهید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و با شکلات ذوب شده، عسل، پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های گردو و چند برش موز و توت فرنگی یا پاستیل تمشک قرمز تزئین کنید.

مقالات بیشتری بخوانید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا