طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی با گردو و خامه
کیک هویج یکی از انواع کیکهای مجلسی و خوشمزه بینالمللی است که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد و شما حتی میتوانید از آن بهعنوان کیک تولد نیز استفاده کنید. روشهای گوناگونی برای طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی مطرح میشوند و در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ ما قصد داریم بهترین طرز تهیه کیک هویج و گردو با شیر را برایتان آموزش دهیم. پس در صورت تمایل برای یادگیری این کیک خوشمزه، تا انتهای مطلب، ما را همراهی کنید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو به سبک کافی شاپی
- آرد: ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
- شکر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- شیر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- هویج رنده شده: ۱ لیوان
- تخممرغ: ۳ عدد
- گردوی خرد شده: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- روغنمایع: نصف لیوان (۷۰ گرم)
- دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر: ۱.۵ قاشق چایخوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
با این کیک لذیذ از مهمونا پذیرایی کن: طرز تهیه کیک گردو با ۷ روش
طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی
در این بخش از مطلب، طرز تهیه کیک هویج دارچین را بیان کردهایم. توصیه میکنیم که مراحل زیر به ترتیب و بادقت انجام دهید تا کیک هویج شما خوب پف کند و باکیفیت باشد.
- مرحله اول، هم زدن تخممرغ
در ابتدا تخممرغ را به همراه شکر در یک ظرف مناسب مخلوط کرده و تا زمانی که سفید شوند و پف کنند هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را هم به ظرف اضافه کرده و مواد را خوب هم مخلوط کنید.
- مرحله دوم، اضافهکردن آرد
در ادامه آرد، دارچین، بیکینگ پودر و وانیل را هم به مواد کیک اضافه کرده مجدداً هم بزنید. از آن جایی که هویج و گردو مانع پفکردن کیک میشوند، بهتر است حدود ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر استفاده کنید.
- مرحله سوم، افزودن هویج
۱ لیوان گردو را به همراه ۱ لیوان هویج رنده شده به مواد کیک هویج اضافه کرده بهخوبی مخلوط کنید. در این مرحله از طرز تهیه کیک هویج با شیر، باید با استفاده از لیسک مواد را بهصورت دورانی با هم ترکیب کنید تا مایه کیک شما کاملاً یکدست شود.
- مرحله چهارم، پخت کیک هویج
مواد کیک را درون قالب موردنظرتان که با روغن یا کره بهخوبی چرب کردهاید بریزید؛ سپس آن را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید. بعد از گذشت حدود نیم ساعت میتوانید با استفاده از خلالدندان چک کنید که آیا کیک شما پخته است یا خیر.
در صورت تمایل برای آموزش طرز تهیه کیک هویج بدون فر، باید بگوییم که شما میتوانید این کیک را داخل قابلمه هم بپزید. بدین منظور، قابلمه مناسبی را چرب کرده و بر روی شعلهپخشکن قرار دهید و اجازه دهید تا قابلمه داغ شود؛ بعد مایه کیک هویج را درون قابلمه ریخته و صبر کنید تا به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بر روی حرارت پخته و پف کند؛ سپس کیک خود را از قالب خارج و با خامه قنادی و پودر قند تزیین کنید. نوش جان!
با این نان خوشمزه، یه عصرونه دلچسب تدارک ببین: طرز تهیه کروسان مغزدار و ساده با خمیر خانگی و خمیر هزارلا
نکات پخت کیک هویج
- توصیه میکنیم که پیش از شروع به کار، تمامی مواد اولیه کیک را در دمای محیط قرار دهید تا مواد با محیط هم دما شوند.
- پیش از خارجکردن کیک از فر، بهتر است فر را خاموش کرده و در آن را باز بگذارید و صبر کنید که کیک کمی داخل فر بماند؛ درواقع شما نباید بلافاصله کیک را خارج کنید. به دلیل این که گاهی اوقات ممکن است پف کیک شما فروکش کند. پس از این که چند دقیقه صبر کردید، کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنکشدن آن از قالب جدا کنید و در ظرف موردنظرتان برگردانید.
- بعد از گذشت 30 الی ۳۵ دقیقه از زمان پخت کیک در فر، میتوانید با استفاده از خلالدندان، پختهشدن کیک را چک کنید؛ چرا که به علت دماهای مختلف فر امکان دارد زمان بیشتر و یا کمتری برای پخت لازم باشد.
- در نظر داشته باشید که برای پخت کیک در فر برقی، سولاردم و یا توستر باید دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
- قالب کیک را بهتر است در طبقه وسط فر قرار دهید.
- همانطور که گفته شد، شما میتوانید کیک هویج را روی گاز و داخل قابلمه هم تهیه کنید.
- میزان شکر مطرح شده در این مطلب، شیرینی متعادلی به کیک هویج شما میدهد و میتوانید این میزان را بهدلخواه خود کم یا زیاد کنید.
- افزودن گردو به این کیک اختیاری است.
- شما میتوانید علاوه بر گردو، از کمی کشمش نیز در تهیه کیک هویج استفاده نمایید.
- بهتر است گردو را پیش از استفاده با آرد مخلوط کنید و بعد از آن، آرد را الک کنید. این کار از تهنشین شدن گردوها در مایه کیک جلوگیری میکند.
- برای تهیه کیک هویج بهتر است از قالب میان تهی و یا اندکی بزرگتر از سایز استاندارد استفاده نمایید تا به بافت و پف دلخواهتان برسد.
- هویج را بهصورت ریز رنده بزنید.
- در صورتی که دارچین در دسترس نداشتید میتوانید تنها از وانیل استفاده نمایید. ولی دارچین طعمی بسیار خوبی به کیک هویج میدهد.
- حتماً از وانیل باکیفیت و معطر استفاده کنید.
- یک روش برای طرز تهیه کیک هویج خیس، این است که از شکر در این کیک استفاده نکنید و شهد کیک درست کرده و بعد از پایان پخت کیک، شهد را روی کیک خود بریزید.
- برای آموزش طرز تهیه کیک هویج با ماست باید همین مراحل بیان شده در بالا را انجام دهید؛ با این تفاوت که بهجای شیر، از یک پیمانه ماست استفاده نمایید.
وقتایی که فرصتشو نداری؛ یه ناهار فوری و کم هزینه بپز: طرز تهیه پاستا بدون مرغ و گوشت
جمع بندی
شما در این مطلب از آموزش آشپزی، طرز تهیه کیک هویج به سبک کافیشاپ را فراگرفتید و نکاتی را برای بهترشدن طعم این کیک دانستید. از این پس میتوانید کیک هویج کافی شاپی را در منزل خود تهیه کرده و نوش جان کنید. از این که تا انتهای مقاله روش پخت کیک هویج و فوت و فنهای آن همراه ما بودید، از شما متشکریم.