طرز تهیه جوجه چینی با دلستر
در تهیه جوجه چینی با دلستر، یک روش خوشمزه و متفاوت وجود دارد. این روش با استفاده از دلستر، به بافت جوجه چینی طعم و بوی جالبی میدهد. با ترکیب دلستر با خمیری که تهیه کرده اید، تکههای مرغ سریعاً به یک لایه پفکی و خوشطعم تبدیل میشوند. این روش برای آمادهسازی جوجه چینی با دلستر روشی مطلوب و متفاوت بوده که شما و دوستانتان از آن لذت خواهید برد. البته حین انتخاب دلستر، مطمئن شوید که طعم آن ساده باشد و حاوی قند زیاد نباشد؛ زیرا قند در دلستر طعم اصلی جوجه چینی شما خواهد بود.در ادامه همراه با ما در مجله آشپزی مامی کوکینگ باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم
- ۶۰۰ گرم سینه مرغ
- ۲ عدد تخم مرغ
- ¼ پیمانه نشاسته ذرت
- ۱ پیمانه آرد
- ۱ پیمانه ماءالشعیر ساده یا آب گازدار
- ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ۱ عدد پیاز
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- پودر سیر و پاپریکا به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن به مقدار کافی
به این روش هم می تونی جوجه چینی درست کنی: طرز تهیه جوجه چینی بدون دلستر
مرحله 1
برای آمادهسازی جوجه چینی خوشمزه و ساده، ابتدا سینه مرغ را به شکل نوارهای یکدست و بلند برش داده و در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. سپس آب لیمو ترش را به کاسه حاوی تکههای مرغ اضافه میکنیم.
مرحله2
در این مرحله پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، زعفران دم کرده و زردچوبه را به کاسه اضافه کرده و مواد را به دقت ترکیب میکنیم تا یک ترکیب یکدست حاصل شود.
مرحله3
حالا کاسه را با پلاستیک سلفونی پوشانده و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مرغ طعم خوبی بگیرد. برای تهیه خمیر تخممرغها را در یک کاسه مناسب ریخته و به دقت آنها را با هم مخلوط میکنیم تا کف کنند.
مرحله 4
در این مرحله دلستر را به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی که تمام مواد یکدست شوند، آنها را باهم مخلوط میکنیم. سپس آرد را به همراه بکینگ پودر، نشاسته ذرت و ادویههای دلخواه اضافه کرده و مواد را دو دقیقه دیگر مخلوط میکنیم تا یک ترکیب یکدست حاصل شود.
مرحله 5
حالا کاسه را با استفاده از پلاستیک سلفون پوشانده و آن را به مدت یک تا دو ساعت در فضای آشپزخانه استراحت میدهیم. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کرد، آن را از یخچال خارج میکنیم و پیازها را جدا میکنیم.
مرحله 6
در این مرحله یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و به مقداری روغن اضافه میکنیم تا تکههای مرغ درون آن تا حدودی شناور باشند. سپس تکههای مرغ را درون خمیر پوشش قرار داده و آنها را به آرامی درون روغن گرم میاندازیم تا سرخ و طلایی شوند.
مرحله 7
پس از اینکه تکههای مرغ به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی از آنها جذب شود. در نهایت جوجه چینی را در ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
طرز تهیه یه غذای نوستالژیک: طرز تهیه ساندویچ ماکارونی خانگی لذیذ و خوشمزه
نکات مهم
- تهیه جوجه چینی با آرد ذرت به همین صورت است؛ در نتیجه شما میتوانید از آرد ذرت یا آرد گندم استفاده کنید.
- یکی از مزایای جوجه چینی این بوده که فیله مرغ زودتر پخته میشود و با اینکه در روغن زیادی سرخ میشود، روغن زیادی به داخل غذا نفوذ نمیکند.
- اگر فیله مرغ ندارید، سینه مرغ را به همین روش و با برشهای نازک بپزید. این غذا را معمولاً به همراه سیبزمینی سرخ کرده یا به صورت ساندویچ میل میکنند.
- میزان آرد را با توجه به جذب آرد تدریجاً افزایش دهید و آن را با مواد دیگر مخلوط کنید تا به غلظت مطلوبی برسد.
- همچنین، از هر نوع ادویهای که به سلیقه غذایی شما میخورد، برای افزودن مزه به مرغ استفاده کنید.
- جوجه چینی را میتوانید به همراه سس تارتار که ترکیبی از خیارشور و پیاز رنده شده در سس مایونز است، سرو کنید.
برای شام یک غذای اهوازی بپز: طرز تهیه خرما پلو ، غذای مقوی و خوشمزه اهوازی
سخن پایانی
جوجه چینی با دلستر یک غذای لذیذ و ساده بوده که با استفاده از سینه مرغ و دلستر به همراه ترکیبی از آرد و ادویهها، میتوانید تازهترین وعده غذایی خود را آماده کنید. این دستور غذا امکان تنوع در انتخاب ادویهها و سرو کردن با سس تارتار یا سایر سسها را فراهم میآورد. جالب است بدانید که جوجه چینی خوشمزه را میتوان به همراه سیبزمینی سرخ کرده سرو کرد یا در قالب ساندویچ از آن لذت برد.