کوکوی بلغور یکی از کوکوهایی است که میتوانید به راحتی و در مدت زمان سریعی آن را تهیه کنید. این کوکو بسیار خوشمزه بوده و از غذاهای پرطرفدار خاورمیانه محسوب میشود. بلغور گندم حاوی فیبر بوده، خواص بسیاری دارد و به طور قابل توجهای مقوی است. بلغور موجب هضم بهتر غذا شده و برای رژیم غذایی لاغری بسیار مناسب است. ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه کوکوی بلغور را به صورت کامل و مرحله مرحله بیان کنیم. پس اگر شما نیز طرفدار انواع کوکو از جمله کوکوی بلغور هستید، ادامه مطالب را از مجله آشپزی مامی کوکینگ دست ندهید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای پخت کوکوی بلغور
مواد مورد نیاز طرز تهیه کوکوی بلغور برای ۴ نفر:
- بلغور ریز: ۱ لیوان
- سیب زمینی: ۲ عدد
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- آب: ۱ لیوان
- آرد: ۴ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آلو گوبی | غذای هندی با گل کلم
مراحل تهیه کوکوی بلغور
ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و سیب زمینی را بشویید و داخل آن قرار دهید. در ادامه مقداری آب به آن اضافه کنید تا حدی که روی سیب زمینیها را بگیرد. حالا قابلمه را بر روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت کامل داخل آب جوش بمانند تا به طور کامل بپزند.
حالا یک کاسه را انتخاب کرده و بلغور را داخل آن بریزید. در ادامه یک لیوان آب را بر روی بلغور ریخته و در آن را بسته و اجازه دهید آب جذب بلغور شود. بعد از گذشت ۱ ساعت، سیب زمینی آب پز را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
در این مرحله پوست سیب زمینی را جدا کرده و آن را با استفاده از دندانههای درشت رنده، درون یک کاسه مناسب رنده کنید. حالا پوست پیاز را جدا کرده و سپس بشویید و به صورت ریز رنده کنید و سپس پیاز را از صافی رد کنید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه کوکوی بلغور، زمانی که آب اضافی پیاز گرفته شد، پیاز را به سیب زمینی رنده شده اضافه کرده و زمانی که آب بلغور کاملاً جذب شد، آن را به سیب زمینی بیفزایید و سپس مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
در این مرحله نیاز است تخم مرغ را همراه با نعنا خشک، نمک، فلفل قرمز، آرد، رب فلفل و رب گوجه فرنگی داخل مخلوط سیب زمینی آب پز بریزید. حالا با دست خوب ورز دهید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.
روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. سپس یک تابه مناسب را انتخاب کرده و بر روی حرارت قرار دهید. در ادامه مقداری روغن مایع را داخل تابه ریخته و اجازه دهید تا روغن گرم شود.
در مرحله بعدی، مقداری از مایه کوکو را بردارید و شکل دلخواهی به آن داده و داخل تابه قرار دهید و سرخ کنید. زمانی که یک طرف کوکو بلغور شما سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
در مرحله آخر از طرز تهیه کوکوی بلغور، کوکو را بر روی دستمال حولهای قرار داده و صبر کنید تا روغن اضافی آن به طور کامل کشیده شود. حالا میتوانید کوکو بلغور خود را در ظرف مدنظرتان بچینید و به همراه ماست، سیر و نان تازه میل کنید. نوش جان.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو پیازچه مجلسی و خوشمزه
مهمترین نکات طرز تهیه کوکوی بلغور
- پودر نان باگت تاثیر مهمی در وا نرفتن کوکو دارد. برای تهیه این پودر کافی است نان باگت را بر روی یک بخاری قرار دهید تا خشک شود و سپس آن را آسیاب کنید.
- به جهت اینکه کوکو به ماهیتابه نچسبد و وا نرود، باید روغن کاملاً داغ باشد.
- کوکو بلغور فاقد گوشت بوده و برای افراد گیاه خوار میتواند گزینه مناسبی باشد.
جمعبندی
ما در این مقاله طرز تهیه کوکوی بلغور را برای شما بیان کردیم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. شما میتوانید کوکو بلغور خود را برای شام یا نهار آماده کرده و همراه با پلو یا نان باگت و دورچین دلخواه سرو کنید. برای دسترسی به دستور پخت سایر غذا، پیشنهاد میکنیم سری به بخش مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ بزنید.