کوکوغذای اصلی

طرز تهیه کوکو جعفری | غذای ساده و فوری

اگر به دنبال یک کوکوی متفاوت و خوش طعم هستید، کوکو جعفری می‌تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد. طرز تهیه کوکو جعفری بسیار ساده بوده و به راحتی می‌تواند با استفاده از کمی جعفری و تخم مرغ آن را تهیه کنید. ما در ادامه مراحل طرز تهیه کوکو جعفری را برای شما بیان کرده ایم. پس تا انتها با مجله آشپزی مامی کوکینگ همراه باشید.

طرز تهیه کوکو جعفری

مواد لازم برای پخت کوکو جعفری

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

  • جعفری تازه: ۲ پیمانه
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • تخم مرغ: سه عدد
  • آرد برنج: دو قاشق غذاخوری
  • شوید و برگ سیر: ½ پیمانه
  • پودر تخم گشنیز: ½ قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان کافی

شام چی بخوریم؟ طرز تهیه ساندویچ کباب تنوری

طرز تهیه کوکو جعفری

مراحل تهیه کوکو جعفری

  1. ابتدا جعفری را به همراه برگ سیر و شوید بشویید و سپس ریز کنید. در ادامه پیاز را با دندانه‌های ریز رنده، رنده کرده و به همراه مخلوط سبزی داخل یک کاسه مناسب بریزید.
  2. در مرحله بعدی آب پیاز و مخلوط سبزی را بگیرید و آرد برنج را حذف کنید؛ در غیر اینصورت از آرد برنج برای منسجم کردن کوکو استفاده نمایید. حالا آرد برنج را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به کاسه اضافه کنید.
  3. حالا زمان آن رسیده تخم مرغ‌ها را به همراه پودر تخم گشنیز به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت یکدستی به خود بگیرند. اضافه کردن پودر تخم گشنیز اختیاری است. در ادامه مقداری روغن مایه به تابه بیفزایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
  4. اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود و سپس مایه کوکو جعفری را به آرامی درون تابه بریزید. حالا درب تابه را ببندید و اجازه دهید کوکو روی حرارت بماند تا یک طرف آن کاملا سرخ شود.
  5. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. بعد از اینکه کوکو کاملا پخته و سفت شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کوکو را به همراه نان سرو کنید. از طعم و عطر کوکو جعفری خود لذت ببرید. نوش جان.

طرز تهیه کوکو جعفری با سیب زمینی

مواد موردنیاز برای ۴ نفر:

  • سیب زمینی: ۴ تا ۵ عدد متوسط
  • جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
  1. ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده و پوست آن را بگیرید و رنده کنید. جعفری را خرد کرده و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
  2. در ادامه سیر رنده شده را به همراه آرد سوخاری، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز دهید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
  3. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند. مایه کوکو جعفری را به اندازه کف دست بردارید و نازک کنید و در تابه قرار دهید تا هر دو طرفش سرخ شود. کوکوی شما آماده است؛ می‌توانید آن را با نان باگت، گوجه و خیار شور میل کنید. نوش جان.

برای رژیم غذایی لاغری چی بخوریم؟ طرز تهیه عدسی رژیمی | غذای رژیمی برای ورزشکاران

طرز تهیه کوکو جعفری

مهم‌ترین نکات طرز تهیه کوکو جعفری

  • سبزی کوکو باید تازه باشد. سبزی منجمد چندان مناسب نیست.
  • جعفری و سایر مواد استفاده شده در کوکو باید ریز ریز و به یک اندازه خرد شوند.
  • کوکو در حین پختن نباید خشک شود.
  • کوکو به عنوان یک غذای اصلی داغ سرو شود؛ هر چند به عنوان پیش غذا می‌توان به دلخواه آن را سرد سرو نمود.

جمع‌بندی

کوکو جعفری یک غذای ساده ایرانی است که بسیار خوشمزه بوده و می‌توان به روش‌های متفاوت آن را تهیه نمود. ما در این مقاله طرز تهیه کوکو جعفری را به صورت مرحله مرحله برای شما بیان کرده ایم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. برای دسترسی به طرز تهیه سایر غذاها کافی است سری به بخش مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ بزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا