غذای اصلی

غذای بین راهی چی بپزم | لیست غذا برای سفر

غذای بین راهی غذایی است که برای مصرف در طول سفر یا پیک‌نیک تهیه می‌شود. این غذاها معمولاً به‌راحتی حمل می‌شوند و نیازی به گرم‌کردن یا پخت مجدد ندارند. غذاهای بین راهی معمولاً سیرکننده و خوشمزه هستند و می‌توانند انرژی موردنیاز بدن را در طول سفر تأمین کنند. در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ می‌خواهیم به سؤال غذای بین راهی چی بپزم؛ پاسخ دهیم و لیست غذا برای سفر را بیان کنیم.

کتلت

کتلت یک غذای مسافرتی در تابستان است که به‌راحتی می‌توان آن را تهیه کرد. این غذا به دلیل داشتن گوشت و سیب زمینی، منبع خوبی از پروتئین و کربوهیدرات است. کتلت را می‌توانید در خانه تهیه کنید و برای سفر با خود ببرید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته آن‌ها را رنده کنید و آبشان را بگیرید.
  2. پیاز را نیز پوست گرفته و رنده کنید.
  3. گوشت چرخ‌کرده، سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  4. از مواد کتلت به اندازه دلخواه برداشته و به شکل گرد یا بیضی فرم دهید.
  5. در یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
  6. کتلت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته شوند.
  7. کتلت‌های سرخ شده را روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

نکات:

  • برای تهیه کتلت سیب زمینی، می‌توانید از سیب زمینی خام یا پخته استفاده کنید. اگر از سیب زمینی خام استفاده می‌کنید، آب آن را بعد از رنده شدن حتماً بگیرید تا کتلت‌ها وا نروند.
  • برای اینکه کتلت‌ها خوشمزه‌تر شوند، می‌توانید به آن‌ها کمی سیر رنده شده یا جعفری خرد شده اضافه کنید.
  • کتلت‌ها را می‌توانید با نان، سبزیجات یا سس دلخواه سرو کنید.

بهترین روش برای گرفتن تلخی لیمو چیه؟ گرفتن تلخی آبلیمو به 5 روش ساده و فوری

کتلت

فلافل

در ادامه مقاله غذای بین راهی چی بپزم؟ به روش تهیه فلافل به‌عنوان غذا برای بیرون بردن اشاره کرده‌ایم.

مواد لازم:

  • نخود: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • جعفری: 1 پیمانه
  • سیر: 2 حبه
  • تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
  • زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. از یک شب قبل، نخود را خیس کرده و چندین بار هم آب آن را عوض کنید.
  2. نخود خیس شده را با پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، تخم گشنیز، زیره سبز، نمک و فلفل سیاه در یک مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک مایه یکدستی حاصل شود.
  3. از مایه فلافل به اندازه دلخواه برداشته و به شکل گرد فرم دهید.
  4. در یک تابه مقدار مناسبی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود؛ سپس فلافل ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
  5. حال فلافل‌های سرخ شده را روی دستمال روغن‌گیر بگذارید تا روغن اضافی‌شان خارج شود.

نکات:

  • برای اینکه فلافل‌ها خوشمزه‌تر شوند، می‌توانید به آن‌ها کمی سیب زمینی رنده شده یا آرد سوخاری اضافه کنید.
  • برای اینکه فلافل‌ها وا نروند، می‌توانید به آن‌ها کمی بکینگ پودر بیفزایید.
  • فلافل‌ها را می‌توانید با نان، سبزیجات یا سس دلخواه سرو کنید.
  • فلافل را می‌توانید به‌عنوان غذای اصلی یا میان‌وعده میل کنید. این غذا به دلیل داشتن پروتئین و فیبر، یک گزینه مناسب برای گیاهخواران نیز است.

فلافل

کوکو

کوکو جزو غذاهایی که سرد سرو میشن بوده و برای مناسب برای افرادی است که سؤال غذای بین راهی چی بپزم؟ یا چی درست کنم تکراری نباشه؟ را در ذهن خود دارند.

مواد لازم:

  • سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید): 400 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. سبزی کوکو را پاک کنید و خوب بشویید. سپس آن‌ها را به‌صورت ریز خرد کنید.
  2. در ادامه تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید.
  3. سبزی کوکو خرد شده، آرد، نمک و فلفل سیاه را به تخم‌مرغ‌ها بیفزایید و مواد را کاملاً ترکیب کنید تا یک مایه یکدست حاصل شود.
  4. مقداری از مایه کوکو برداشته و آن را به شکل بیضی فرم دهید.
  5. در یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
  6. حال هر دو طرف کوکوها را در روغن داغ سرخ کرده و به همراه نان و سایر مواد دلخواهتان سرو نمایید.

غذا برای اردو مدرسه چی ببریم؟ غذا برای اردو مدرسه

کوکو

همبرگر خانگی

همبرگر خانگی نیز یکی از بهترین گزینه‌ها در فهرست غذا برای پیک نیک است که طرف‌داران بسیاری در بین افراد و مخصوصاً کودکان دارد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نان همبرگر: به تعداد دلخواه
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • کاهو: 2 برگ
  • خیارشور: 2 عدد
  • سس کچاپ: به مقدار دلخواه
  • سس خردل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. در ابتدا پیاز و سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
  2. سپس گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه مناسب با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. از مواد همبرگر به اندازه مناسب برداشته و آن را به شکل گرد فرم دهید.
  4. یک ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود و بعد هر دو طرف همبرگرها را در روغن داغ سرخ کنید.
  5. همبرگرها را روی نان همبرگر قرار دهید و روی آن‌ها گوجه فرنگی، کاهو و خیارشور بگذارید.
  6. حال ساندویچ همبرگر شما آماده شد؛ آن را با سس کچاپ و سس خردل سرو کنید.

همبرگر خانگی

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو نیز از بهترین پیشنهادها در لیست غذاهای مسافرتی است. در این بخش از مقاله غذای بین راهی چی بپزم؟ طرز تهیه این غذای خوشمزه را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

  • برگ مو: 1 کیلوگرم
  • سبزی دلمه (تره، جعفری، گشنیز، شوید): 2 پیمانه
  • برنج: 1 پیمانه
  • عدس: 1 پیمانه
  • لپه: 1 پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. برنج، عدس و لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نرم شوند.
  2. سپس پیاز و سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
  3. سبزی دلمه را پاک کنید و آن‌ها را ریز خرد کنید؛ سپس سبزی‌ها را به‌خوبی بشویید.
  4. در یک تابه بزرگ، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، سبزی دلمه خرد شده، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.
  5. برنج، عدس و لپه خیس شده را نیز به مخلوط مواد دلمه اضافه کرده و به‌خوبی ترکیب کنید تا یک مایه یکدستی حاصل شود.
  6. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید تا جوش بیاید.
  7. برگ موهای خیس شده را یک یکی به آب جوش اضافه کنید و چند ثانیه صبر کنید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را از آب جوش خارج کرده و آبکش کنید.
  8. هر برگ مو را از وسط نصف کنید و مقداری از مایه دلمه را داخل هر برگ مو قرار دهید و آن را رول کنید.
  9. دلمه‌های رول شده را در قابلمه‌ای بچینید و بعد روی دلمه‌ها مقداری آب بریزید تا کاملاً پوشانده شوند.
  10. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا دلمه‌ها به مدت 1 ساعت بپزند.
  11. در انتها دلمه‌ها را در ظرفی بچینید و با سس دلمه، ماست یا ترشی سرو کنید.

نکات:

  • برای اینکه دلمه‌ها خوشمزه‌تر شوند، می‌توانید به آن‌ها کمی گوشت چرخ‌کرده هم اضافه کنید.

بهترین غذا برای سفر چیه؟ لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند

دلمه برگ مو

ساندویچ سالاد مرغ

ساندویچ سالاد مرغ جزو لیست غذاهایی که نیاز به گرم شدن ندارند، می‌باشد.

مواد لازم:

  • سینه مرغ پخته: 400 گرم
  • سس مایونز: نصف فنجان
  • سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
  • ماست یونانی: 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نان تست: به تعداد دلخواه
  • کاهو: به مقدار دلخواه
  • گوجه فرنگی: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. سینه مرغ را پخته و آن را ریش‌ریش کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ سس مایونز، سس خردل، ماست یونانی، پیازچه خرد شده، گشنیز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  3. نان تست را به دو نیم تقسیم کنید (به‌صورت مورب) و مقداری از مایه سالاد مرغ را روی یک برش نان تست قرار دهید.
  4. روی مایه سالاد مرغ، تکه‌های کاهو و گوجه فرنگی قرار دهید.
  5. برش دیگر نان تست را روی مایه سالاد مرغ قرار داده و بعد ساندویچ‌ها را سرو کنید.

ساندویچ سالاد مرغ

سوسیس بندری

سوسیس بندی نیز یک پاسخ محبوب برای پرسش غذای بین راهی چی بپزم؟ است که به‌آسانی می‌توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم:

  • سوسیس: 4 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نان باگت: 4 عدد
  • خیارشور: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. سوسیس‌ها و پیاز را در به‌صورت جداگانه خرد کنید.
  2. یک تابه مناسب را روی حرارت گذاشته و در داخل آن مقداری روغن بریزید تا روغن کاملاً داغ شود.
  3. پیاز خردشده را در تابه ریخته و آن را کمی تفت دهید؛ پس از این که رنگ پیاز تغییر پیدا کرد، سوسیس‌ها را نیز به تابه بیفزایید.
  4. رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را به سوسیس و پیاز اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود.
  5. پس از چند دقیقه مایه سوسیس بندری را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
  6. نان باگت را از وسط نصف کرده و مقداری از مایه سوسیس بندری را روی یک برش نان باگت قرار دهید.
  7. روی مایه سوسیس بندری، خیارشور و گوجه فرنگی قرار دهید. ساندویچ سوسیس بندری شما آماده سرو است. نوش جان

نکات:

  • می‌توانید به مایه سوسیس بندری، ادویه‌های دیگر مانند فلفل قرمز، زردچوبه یا ادویه کاری نیز اضافه کنید.
  • برای تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی، سیب‌زمینی‌های خرد شده را به مایه سوسیس بندری اضافه کنید و به مدت 5-7 دقیقه دیگر تفت دهید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.

سوسیس بندری

جمع‌بندی

همان‌گونه که مستحضرید در این مطلب به پرسش شما درباره غذای بین راهی چی بپزم؟ پاسخ دادیم و فهرستی از بهترین غذاها برای سفر را برایتان آوردیم. پیشنهاد می‌کنیم که در سفرهای خود این غذاهای خوشمزه و ساده را بپزید و کمتر از رستوران‌های بین راهی استفاده کنید. از این که تا انتهای مقاله غذای بین راهی چی بپزم؟ همراه ما بودید، از شما سروران کمال تشکر را داریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا