سالاد

طرز تهیه انواع سالاد مکزیکی برای مهمانی و دورهمی

سالاد مکزیکی یک سالاد مجلسی خوشمزه و درعین‌حال ساده بوده که در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. این سالاد بسیار مقوی بوده و سرشار از ویتامین‌های‌ مختلف و پروتئین است. همچنین سالاد مکزیکی تنوع بالایی داشته و شما می‌توانید مطابق با سلیقه و ذائقه غذایی خود یکی از انواع متفاوت این سالاد را انتخاب و با تهیه آن از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید. بنابراین اگر به‌دنبال یک سالاد خوشمزه، جدید و متفاوت برای میهمانی و دورهمی‌های خود هستید، انواع سالاد مکزیکی بهترین گزینه برایتان خواهد بود. به‌همین منظور در این مقاله از مجله آشپزی مامی کوکینگ قصد داریم به معرفی انواع سالاد مکزیکی به‌همراه طرز تهیه و نکات آماده‌سازی آن بپردازیم. اگر شما نیز علاقه‌مند به تهیه این سالاد سالم و خوشمزه هستید، تا انتها این مطلب با ما همراه باشید.

سالاد مکزیکی اصل

سالاد مکزیکی اصل یکی از انواع سالاد مکزیکی بین‌المللی بوده که با مواد اولیه متنوعی تهیه می‌شود. این سالاد به‌دلیل بهره‌مندی از حبوبات، خواص زیادی داشته و به‌طورکلی مصرف آن بسیار مفید خواهد بود.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سالاد مکزیکی اصل

  • عسل نصف قاشق چای خوری
  • گشنیز 1 قاشق چای خوری
  • آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
  • لوبیا قرمز 200 گرم
  • نخود 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز 1 تکه نسبتا کوچک
  • ذرت پخته شده 1 فنجان
  • سس مایونز به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

نحوه تهیه سالاد مکزیکی اصل

  1. برای تهیه این سالاد از انواع سالاد مکزیکی ابتدا برای از بین بردن نفخ حبوبات، آن‌ها را در ظرفی پر از آب برای مدت 5 الی 6 ساعت قرار دهید. پس‌ از این مرحله نخود و لوبیا را به‌صورت جداگانه از صافی عبور دهید تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود. سپس هرکدام را با آب و نمک بپزید.
  2. پس‌ از پخته شدن حبوبات آن‌ها را کناری قرار دهید تا خنک شوند. نخود را در یک قابلمه جداگانه ریخته و آن را با کمی آب روی حرارت ملایم و به مدت 1 الی 2 ساعت قرار دهید تا پخت آن کامل شود. لوبیا را نیز در یک ظرف جداگانه بریزید و حدود 1 ساعت به آن اجازه پخت دهید.
  3. گشنیز را به‌خوبی بشویید و پس‌ از خشک کردن، خرد نمایید. پیاز را نیز شسته و پس‌ از شستن به‌صورت نگینی خرد کنید. سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را کاملا تمیز بشویید و پس‌ از خرد کردن به پیازهای نگینی خرد شده اضافه نمایید.
  4. در ادامه لوبیا، نخود و ذرت را به ترکیب پیاز و فلفل دلمه بیفزایید و به‌خوبی هم بزنید. نمک، فلفل و عسل را نیز به این ترکیب اضافه نموده و به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس گشنیز خردشده را درون مواد بریزید و مقداری از آن را برای تزئین روی سالاد به‌کار بگیرید. درنهایت سس مایونز را برای طعم بهتر و لذیذتر به سایر مواد سالاد مکزیکی بیفزایید.

سالاد مکزیکی اصل

سالاد مکزیکی با کلم

یکی از محبوب‌ترین انواع سالاد مکزیکی، سالاد مکزیکی با کلم بوده که شما می‌توانید برای جلوه بخشیدن به ظاهر زیبا آن، از انواع کلم سفید و بنفش بهره بگیرید. امروزه سالاد مکزیکی با کلم یکی از انواع سالاد مکزیکی مناسب برای مهمانی و مجالس شناخته می‌شود که با ظاهر جذاب و هوس برانگیز خود رنگ و لعاب بی‌نهایت زیبایی به میز پذیرایی شما می‌بخشد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سالاد مکزیکی با کلم

  • کلم قرمز 1 پیمانه
  • لوبیا قرمز 1 قوطی کنسرو
  • ذرت 1 قوطی کنسرو
  • خیارشور نصف پیمانه
  • جعفری نصف پیمانه
  • پیاز سفید 1 عدد متوسط
  • هویج 1 پیمانه
  • آب لیموترش نصع پیمانه
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل قرمز هرکدام 1 قاشق چای‌خوری

نحوه تهیه سالاد مکزیکی با کلم

  1. به‌منظور تهیه یک سالاد مکزیکی خوشمزه و جذاب ابتدا باید لوبیا و ذرت را آب‌پز کنید. البته اگر قصد دارید از کنسرو آن‌ها بهره بگیرید، دیگر نیازی به آب‌پز کردن آن‌ها نخواهید داشت.
  2. در ادامه لوبیا قرمز، ذرت، جعفری، پیاز، خیارشور و کلم خردشده را به همراه هویج رنده شده درون ظرفی بریزید و همه را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک صفحه جداگانه روغن زیتون را به‌همراه آب لیموترش و نمک و فلفل قرمز بریزید و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شوند.
  3. سپس سس تهیه شده را به مواد سالاد اضافه کنید تا سس به تمام قسمت‌های سالاد برود. درنهایت سالاد مکزیکی با خیارشور و کلم را در ظرف موردنظر خود بریزید و درون یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود.

سالاد مکزیکی با کلم

سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت

بسیاری از افراد می‌خواهند که با افزودن برخی از محصولات گوشتی همچون کالباس به انواع سالاد مکزیکی تغییر ویژه‌ای در بهبود طعم و مزه آن بدهند. اگر شما نیز علاقه‌مند به اضافه نمودن این دسته محصولات به سالاد خود هستید، به‌سادگی می‌توانید این کار را انجام دهید. تنها لازم است که فوت‌وفن تهیه سالاد مکزیکی با کالباس را بدانید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت

  • کلم پیچ سفید نصف کاسه ماست خوری
  • کلم‌ پیچ بنفش نصف کاسه ماست خوری
  • سس مایونز 1 کاسه ماست خوری
  • کنسرو ذرت 1 کاسه ماست خوری
  • کالباس 300 گرم
  • ماست 1 کاسه ماست خوری
  • شکر نصف قاشق غذاخوری
  • سرکه 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

نحوه تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت

  1. ابتدا ماست و سس مایونز را درون یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید و با استفاده از این چنگال یا همزن دستی به‌خوبی هم بزنید. شکر، سرکه، نمک و فلفل را به ترکیب سس و ماست بیفزایید و به‌خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید. حال سس سالاد مکزیکی شما آماده خواهد بود.
  2. در ادامه مراحل طرز تهیه سالاد مکزیکی با کلم سفید و بنفش، کلم‌ها را برگ‌برگ نمایید، بشویید و سپس آن‌ها را به‌صورت ریز خرد کنید. البته شما می‌توانید برای نرم شدن کلم‌ها روی آن‌ها را با مقداری نمک نیز بپوشانید و حدود 1 ساعت کناری قرار دهید. البته پس از گذشت این مدت لازم است که کلم‌ها را با دقت بشویید و آبکشی کنید.
  3. در مرحله بعد از طرز تهیه این سالاد از انواع سالاد مکزیکی، کالباس‌ها را خرد نموده و به‌همراه ذرت و کلم‌های خرد شده درون کاسه‌ای با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری از ذرت و کالباس‌های خرد شده را برای تزئین کنار بگذارید.
  4. سس تهیه شده را به سالاد اضافه کنید و سالاد در یخچال قرار دهید تا سس به خورد سالاد مکزیکی برود. پیشنهاد می‌کنیم کمی از سس را برای تزئین روی سالاد نگه دارید. پس‌ از گذشت نیم‌ساعت سالاد را از یخچال خارج نموده و روی آن را با مقداری کالباس، ذرت و سس تزئین کنید.

اگه میخوای لاغر شی، این رسپی‌ها رو از دست نده: طرز تهیه انواع سالاد رژیمی برای لاغری و چربی سوزی

سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت

سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت

اگر می‌خواهید مقداری پروتئین به سالاد مکزیکی خود اضافه کنید، بهره‌گیری از کمی مرغ پخته شده می‌تواند شما را به نتیجه دلخواه‌تان برساند. در حقیقت طرز تهیه سالاد مکزیکی رستورانی با مرغ و ذرت آسان بوده و حدود 1 ساعت از زمان شما را مشغول خواهد کرد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت

  • کلم پیچ سفید 250 گرم
  • کلم‌پیچ بنفش 250 گرم
  • ذرت پخته شده 80 گرم
  • نخودفرنگی 80 گرم
  • سس مایونز 200 گرم
  • ماست 300 گرم
  • خیارشور 2 عدد متوسط
  • هویج 1 عدد متوسط
  • آب‌لیمو 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 3 الی 4 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری
  • گوشت مرغ پخته شده 300 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

نحوه تهیه سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت

  1. ابتدا کلم پیچ‌ها را برگ برگ کنید و هر دو طرف آن‌ها را بشویید. سپس به‌صورت خلالی خرد نموده و در یک ظرف مناسب بریزید. مرغ پخته شده را نیز خرد نموده و به ظرف حاوی کلم‌ها بیفزایید.
  2. هویج‌ها را پس‌ از شستن و تراشیدن قسمت رویی آن‌ها، خرد یا رنده کنید و به مخلوط بیفزایید. خیارشور را نیز خرد و اضافه کنید. سپس ذرت و نخودفرنگی پخته شده را به ظرف حاوی مواد بیفزایید و کلیه مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  3. اگر قصد تهیه این سالاد مکزیکی با کشمش یا قارچ را دارید، تنها لازم است هنگام تهیه بسته به ذائقه خود، مقدار کشمش یا قارچ اضافه کنید. به‌منظور تهیه سس سالاد باید سس مایونز، سرکه سفید، ماست، آب‌لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط نمایید و با همزن دستی یا چنگال به‌خوبی هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود.
  4. در مرحله بعد از تهیه سالاد مکزیکی با مرغ، سس تهیه‌شده را روی سالاد بریزید و مدتی را منتظر بمانید تا سس کاملا به خورد مواد برود. درنهایت شما می‌توانید روی سالاد را با گوجه‌های گیلاسی، مرغ‌های ریش ریش شده، ذرت و… تزئین کنید.

با این پیش غذاها سفره‌ات رو رنگین‌تر کن: انواع پیش‌ غذای ایرانی و فرنگی برای مهمانی

سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت

سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو

سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو یکی از انواع سالاد مکزیکی جدید بوده که کم‌تر کسی تابه‌حال ممکن است آن را امتحان کرده باشد. در حقیقت اگر قصد دارید یک سالاد مکزیکی تهیه کنید که طعم و مزه آن تا مدت‌ها در خاطره مهمانان‌تان باقی بماند، سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو بهترین انتخاب برایتان خواهد بود.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو

  • آووکادو رسیده 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • پیاز قرمز 1 عدد
  • گوجه‌فرنگی 5 عدد
  • پنیر فتا نصف قالب
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • زیره 1 قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
  • آجیل به میزان لازم
  • گشنیز به میزان لازم
  • ذرت به میزان لازم
  • پودر زیره به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

نحوه تهیه سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو

  1. در ابتدا برای تهیه این نوع سالاد از انواع سالاد مکزیکی ابتدا سبزیجات، ذرت، آووکادو، پیاز و گوجه‌فرنگی را به‌خوبی شسته و خرد کنید. توجه داشته باشید که مواد اولیه شما باید کاملا ترد و تازه باشند. البته در صورت نیاز می‌توانید حجم مواد را هم به دلخواه خود افزایش یا کاهش دهید.
  2. تمام مواد گفته‌شده را به میزان مساوی در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و از پنیر خرد شده نیز برای تزئین استفاده کنید. در ادامه شما می‌توانید به‌دلخواه خود از گوشت مرغ، کالباس یا هر محصول پروتئینی دیگر در طرز تهیه این سالاد بهره بگیرید.
  3. سپس به‌منظور تهیه سس سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو اقدام کنید. به‌همین منظور آب‌لیمو، روغن زیتون، نمک، زیره و فلفل را به‌خوبی ترکیب نموده و مخلوط حاصل شده را به مواد سالاد اضافه کنید.

با این کیک های لذیذ یه میان وعده خوشمزه تدارک ببین: 7 مدل از انواع کیک یخچالی بدون فر و فوری

سالاد مکزیکی با پنیر و آووکادو

سوالات متداول

سالاد مکزیکی با سالاد اندونزی چه تفاوتی دارد؟

درواقع فرق سالاد مکزیکی با اندونزی در تنوع آن‌ها است. تنوع سالاد مکزیکی بیشتر بوده و معمولا از سالاد اندونزی برای مجالس بیشتر استفاده می‌شود. همچنین در بسیاری از مواقع سالاد اندونزی با ژامبون تهیه و سرو می‌شود.

آیا از انواع ساده مکزیکی می‌توان برای وعده غذایی استفاده نمود؟

شما می‌توانید از سالاد مکزیکی به‌عنوان یک شام سبک نیز استفاده کنید.

آیا امکان اضافه نمودن مرغ و کالباس به سالاد مکزیکی وجود دارد؟

شما به سادگی می‌توانید انواع محصولات پروتئینی مورد علاقه خود را به سالاد مکزیکی اضافه نمایید.

سخن پایانی

تهیه انواع سالاد مکزیکی با استفاده از مواد اولیه ارزان و دردسترس می‌تواند برای شما و مهمانانتان بسیار هیجان‌انگیز و دل‌پذیر به‌نظر برسد. این سالاد از جمله خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انتخاب‌هایی است که شما برای دورهمی‌های خود خواهید داشت. سالاد مکزیکی انواع مختلفی داشته که شما می‌توانید مطابق با سلیقه و ذائقه خود و اطرافیانتان نسبت‌ به تهیه هریک از انواع آن اقدام فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا