غذای رژیمیپیش غذا

طرز تهیه بورانی لوبیا سبز

با گرم‌شدن هوا، محبوبیت غذاهای سبک چندبرابر می‌شود؛ به‌علاوه، آموزش روش تهیه غذای سریع، جزو ضروریات در زندگی هر فرد است. لوبیا سبز از سبزیجاتی است که می‌توان انواع غذاهای سالم، آسان و پرطرف‌دار با آن درست کرد. این غذا علاوه بر سبک بودن، کاملاً سالم و رژیمی است؛ همچنین می‌تواند گزینه مناسبی برای زمان‌هایی باشد که فرصت کافی در اختیار ندارید و به یک غذای خوشمزه و سالم نیاز دارید. در ادامه این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ قصد داریم طرز تهیه بورانی لوبیا سبز را برای شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورانی لوبیا سبز (4 نفر)

  • لوبیا سبز: 400 گرم
  • لپه: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • برنج: 4 قاشق غذاخوری
  • جعفری:   1 پیمانه خردشده
  • گوجه‌فرنگی: 1 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • نعنا: چند برگ
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن‌مایع: به مقدار لازم

ناهار چی بپزم؟ طرز تهیه جوجه کباب رستورانی در منزل

طرز تهیه بورانی لوبیا سبز

روش تهیه بورانی لوبیا سبز

  1. در این بخش از مطلب، طرز تهیه بورانی لوبیا سبز را برایتان یادآور شده‌ایم؛ توصیه می‌کنیم که مراحل را به ترتیب انجام دهید.
  2. برای تهیه این غذای سالم و خوش‌طعم، ابتدا باید لوبیاسبزها را پاک کنید؛ در واقع سروته لوبیاها را بریده و بعد آنها را به‌اندازهٔ یک بند انگشت خرد کنید. سپس آنها را شسته و آبکش کنید. نعنا و جعفری را نیز شسته و خرد کنید.
  3. سیرها را هم پوست کنده و بشویید. در ادامه پیاز را نیز پوست کنده و به‌صورت نگینی خرد کنید. سپس برنج و لپه را هم در ظرف‌های جدا در آب خیس کنید.
  4. مقدار مناسبی از  روغن‌مایع را در قابلمه‌ای اضافه کنید. پس از این که روغن داغ شد، پیاز خرد شده را به قابلمه ریخته و با شعلهٔ ملایم پیازها را تفت دهید تا سبک شده و طلایی شوند. در این زمان فلفل، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و بعد لپه‌های شسته شده را نیز به قابلمه بیفزایید.
  5. لپه‌ها را در پیازداغ مخلوط کرده و حدود 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا لپه ها با حرارت متوسط پخته شوند.
  6. در ادامه آموزش طرز تهیه بورانی لوبیا سبز، باید لوبیاهای خرد شده را هم به قابلمه اضافه کرده و مواد را ترکیب کنید. در صورتی که آب بورانی شما کم شده باشد می‌توانید یک لیوان آب یا آب مرغ به آن اضافه نمایید.
  7. حبه‌های سیر پوست‌کنده را هم به قابلمه حاوی بورانی لوبیا سبز افزوده و بعد درب قابلمه را ببندید. بعد از آن که لپه‌ها و لوبیاها پختند، برنج شسته و آبکش شده را هم به مواد اضافه کنید.
  8. هنگامی که برنج‌ها پخته شدند و آب کمی در قابلمه وجود داشت، باید سبزی‌های بورانی را اضافه کنید. بعد 1 عدد گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه نمایید.
  9. پس از آن که بورانی دم کشید. آن را در ظرف موردنظر بکشید و  روی آن را با سیر تازهٔ له شده و ماست تزیین کنید. نوش جان

طرز تهیه بورانی لوبیا سبز

یک غذای راحت درست کن : طرز تهیه خورش لوبیا سبز مجلسی و خوشمزه

نکات طرز تهیه بورانی لوبیا سبز

  • این غذا با نان لواش خورده می‌شود.
  • اگر سبزی تازه موجود نداشتید، می‌توانید از نعنا خشک و جعفری فریز شده استفاده کنید.
  • در صورتی که برای تهیه این غذا از لوبیا سبز کنسرو شده استفاده کردید، حتماً آن را آبکش کنید؛ چرا که لوبیا سبز کنسرو شده مقدار زیادی سدیم دارد.
  • بورانی لوبیا سبز را می‌توانید در وعده‌های ناهار و شام میل کنید.
  • افرادی که سیر خام را به دلیل بوی آن دوست ندارند، می‌توانند سیر پخته شده داخل بورانی را میل کنند.
  • این غذا برای افراد گیاهخوار مناسب بوده و می‌توانند با این دستور ساده، طعمی فوق‌العاده را تجربه کنند.

طرز تهیه بورانی لوبیا سبز

جمع‌بندی

در این مطلب به آموزش طرز تهیه بورانی لوبیا سبز پرداختیم و نکات بسیار مفیدی را در زمینه تهیه این غذا مطرح کردیم. در نظر بگیرید که لوبیا سبز به هر روشی که مصرف شود، خواص فراوانی برای بدن دارد. این غذا منبع غنی فیبر و انواع ویتامین‌ها است. به همین علت پیشنهاد می‌کنیم که این غذای سالم را حتماً تهیه کرده نوش جان کنید. امیدواریم که مطالعه این مطلب برای شما سروران مفید واقع شده باشد. از این که تا انتهای مقاله طرز تهیه بورانی لوبیا سبز همراه ما بودید، از شما متشکریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا