دسرکیک و شیرینی

طرز تهیه حلوای لبو به 2 روش

حلوای لبو جزو جدیدترین و خوش‌رنگ‌ترین حلواهایی است که به دلیل ظاهر سرخ خود می‌تواند یکی از گزینه‌های شب یلدایی به حساب آید. حلوای لبو علاوه بر ظاهر جذاب، مزه و خاصیت فوق‌العاده‌ای نیز دارد. این حلوا برای افرادی که دچار فقر آهن هستند نیز گزینه مناسبی است. همچنین طرز تهیه این حلوا بسیار آسان و بدون نیاز به مواد خاصی است. شما می‌توانید هر زمان که فرصت کافی داشتید به سرعت این حلوا را آماده کنید. در ادامه این آموزش از مجله آشپزی مامی کوکینگ طرز تهیه حلوای لبو را به دو روش به شما آموزش می‌دهیم تا در شب‌های طولانی سال مخصوصاً شب یلدا از لحظات ناب زندگی‌تان لذت ببرید.

مواد لازم برای حلوای لبو بدون آرد (4نفر)

  • لبوی خام رنده شده 3 پیمانه
  • شیر 2 پیمانه
  • روغن 3 قاشق غذا خوری
  • پودر هل به مقدار دلخواه
  • بادام زمینی 4-5 عدد
  • پسته (اختیاری) 4-5 عدد
طرز تهیه حلوای لبو

طرز تهیه حلوای لبو بدون آرد

در این قسمت طرز تهیه این دسر خوشمزه را بدون مصرف آرد به شما آموزش می‌دهیم:

ابتدا لبو‌ها را بشویید و درون یک قابلمه بیندازید تا بپزند. بعد از اینکه از پخت لبوها مطمئن شدید پوست آن‌ها را کنده و رنده‌شان کنید تا کاملاً پوره شوند.

 لبوهای رنده شده را در یک قابلمه بریزید و 7 الی 8 دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید. سپس شیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. زمان لازم را بدهید تا مواد روی حرارت متوسط بجوشند و مواد غلظت مناسب را بدست آورند. حواستان باشد که مواد در قابلمه ته نگیرد.

در این مرحله بعد از اینکه غلظت کافی بدست آمد، شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. ممکن است در این قسمت متوجه شوید که با اضافه شدن شکر لبوها کمی آب انداخته‌اند، اصلاً نگران نشوید و به هم زدن خود ادامه دهید تا آب اضافی تبخیر شده و غلظت مورد نظر به دست آید.

همزمان با درست کردن مایع حلوا در تابه‌ای نصف قاشق کره را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس بادام زمینی را به آن اضافه کنید و در حدی تفت دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآیند. سپس آن را در بشقابی ریخته و کنار بگذارید.

قسمت باقی مانده کره به همراه هل و بادام زمینی‌های تفت داده را به مایع حلوا اضافه کنید.

حلوا را 2 الی 3 دقیقه خوب به هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. شعله را خاموش کرده و حلوای لبو را در ظرفی دیگر بریزید. شما می‌توانید این حلوا را بصورت سرد یا گرم میل کنید.

مواد لازم برای تهیه حلوای لبو با آرد

  • آرد 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • پوره لبو 1 لیوان
  • روغن نصف لیوان
  • گلاب و آب هرکدام نصف لیوان
  • عصاره هل 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه حلوای لبو با آرد

لبوها را بشویید و درون یک قابلمه بریزید و اجازه دهید تا کاملاً پخته شوند. بعد از اینکه از پخت لبوها مطمئن شدید آن‌ها را رنده کنید تا بصورت پوره شوند. سپس گلاب، آب، شکر و هل را درون قابلمه بریزید و آنقدر هم بزنید تا شکر با پوره حل شود و بعد از خاموش کردن شعله پوره‌ها را کنار بگذارید.

در این مرحله آرد را درون تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم تفت دهید تا فقط بوی خامی آرد گرفته شود. سپس روغن را به آرد اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا از گوله گوله شدن آرد جلوگیری شود.

پوره‌های لبو را به آرد اضافه ‌کنید و روی حرارت مناسب هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. سپس شعله را خاموش ‌کنید و حلوای لبو آماده سرو شدن است.

طرز تهیه حلوای لبو تصویری

در طرز تهیه حلوای لبو به این نکات توجه کنید!

  • مقدار شکری که به حلوای لبو اضافه می‌شود کاملاً سلیقه‌ای است و اگر تمایل زیادی به شیرینی‌ها ندارید می‌توانید مقدار شکر را کمتر کنید.
  • در طرز تهیه این حلوا برای مقوی‌تر شدن می‌توانید به جای شکر از شیره انگور استفاده کنید.
  • اگر برای مهمانی‌های خود می‌خواهید این حلوا را درست کنید حتماً بعد سرد شدن روی حلوا را با تکه‌های لبو یا قالب‌های شیرینی‌پزی تزئین کنید تا جلوه و زیبایی این حلوا چندین برابر شود.
  • برای تزئین این حلوا می‌توانید از انواع مغز‌ها استفاده کرده و حلوای لبوی خود را مقوی‌تر کنید.
  • به این نکته توجه داشته باشید که در اولین مرحله لبوها بشویید و آن‌ها را سالم بجوشانید تا ویتامین‌ها و مواد مقوی درون آن‌ها حفظ شود.
  • این حلوا به دلیل ظاهر سرخی که دارد می‌تواند یکی از گزینه‌های شما برای سفره‌های یلدایی‌تان باشد و همچنین به دلیل مقوی بودن برای کودکان نیز گزینه مناسب و پرطرفداری است.

مقالات بیشتری بخوانید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا