حلوا

طرز تهیه حلوا بوتیکی به 5 روش + نکات طلایی

حلوای بوتیکی نوعی حلوای مدرن به حساب می‌آید. طرز تهیه حلوا بوتیکی به شیوه‌های متنوعی انجام می‌شود. این حلوا در ماه رمضان، عزاداری‌ها و مجالس ترحیم کاربرد دارد. برای این که حلوا بوتیکی شما طعم و مزهٔ مطلوب‌تری داشته باشد، می‌توانید با توجه به میل و سلیقهٔ شخصی خودتان مغز گردو، پسته، بادام و یا هر مغز و افزودنی دیگری به آن اضافه نمایید.

در بیشتر موارد حلوا بوتیکی را با استفاده از قالب سیلیکونی تهیه می‌کنند تا بافت منسجم‌تر و بهتری داشته باشد. در این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ قصد داریم طرز تهیه حلوا بوتیکی به 5 روش را برایتان آموزش داده و نکات طلایی تهیه این نوع حلوا را یادآور شویم.

طرز تهیه حلوا بوتیکی

مواد لازم برای تهیه حلوا بوتیکی نارگیلی

  • آرد شیرینی پزی:  125 گرم
  • پودر نارگیل:  70 گرم
  • پودر قند:  70 گرم
  • کره:  80 گرم
  • پودر هل:  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا بوتیکی نارگیلی

حلوای نارگیلی یکی از انواع حلوا بوتیکی مدرن به حساب می‌آید که در ادامه به نحوه تهیه آن پرداخته‌ایم.

  • مرحله اول

برای تهیه حلوا بوتیکی نارگیلی باید آرد الک شده را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید. دقت کنید که نباید رنگ آرد عوض شود. بعد کره را به آرد اضافه کرده و آن را به خورد آرد دهید.

  • مرحله دوم

تابه را از روی گاز بردارید تا کمی خنک شود. حال باید پودر قند، پودر نارگیل و پودر هل را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.

  • مرحله سوم

مواد حلوا بوتیکی را درون یک قالب سیلیکونی بریزید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت در فریزر قرار دهید. در صورت تمایل می‌توانید برای تزیین حلوا از پودر نارگیل هم استفاده کنید.

طرز تهیه حلوا بوتیکی

مواد لازم برای تهیه حلوای بوتیکی گل سرخ

  • آرد سفید:  ۱ لیوان
  • پودر قند: نصف لیوان
  • گلاب: نصف لیوان
  • روغن و کره: دو سوم لیوان
  • پودر گل سرخ: به میزان دلخواه
  • رنگ خوراکی قرمز: ۲ قطره

طرز تهیه حلوا بوتیکی گل سرخ

در این بخش از مطلب، طرز تهیه حلوا بوتیکی گل سرخ را برایتان آموزش داده‌ایم.

  • مرحله اول

برای تهیه یک حلوای بوتیکی خوشمزه گل سرخ، در ابتدای کار  باید آرد را الک کرده و درون یک تابه مناسب و بدون روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را به‌صورت مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

  • مرحله دوم

حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا آرد کاملاً تفت بخورد. در این مرحله مخلوط روغن و کره را نیز به تابه اضافه کرده و تقریباً ۲ دقیقه دیگر هم تفت دهید. سپس باید تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به‌خوبی خنک شود. حدود ۱۵ دقیقه بعد که آرد خنک شد، پودر قند و گلاب را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • مرحله سوم

پودر گل سرخ و رنگ خوراکی قرمز اضافه و مخلوط کنید تا یک‌دست شود. سپس حلوای قرمز را درون قالب سیلیکونی ریخته و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از گذشت نیم ساعت می‌توانید به‌راحتی حلواها را از قالب جدا نمایید. سپس با استفاده از پودر گل سرخ و یا هر نوع مواد دلخواهی تزیین کرده و نوش جان کنید.

اگه به شیرینی های کره ای علاقه داری، حتما اینو امتحان کن: طرز تهیه موچی کره ای بدون فر با گاز | آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا بوتیکی

مواد لازم برای تهیه حلوای بوتیکی با آرد نخودچی

  • آرد سفید: 120 گرم
  • آرد نخودچی: 70 گرم
  • پودر قند: 60 گرم
  • کره: 100 گرم
  • شکلات سفید: 90 گرم
  • شکلات تلخ یا کاکائویی: 70 گرم
  • پودر زنجبیل: یک قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه حلوا بوتیکی با آرد نخودچی

در ادامه مقاله، طرز تهیه حلوا بوتیکی زنجبیلی و طرز تهیه حلوا بوتیکی شکلاتی را به‌صورت یکجا برایتان آموزش داده‌ایم.

  • مرحله اول

در ابتدا باید تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید تا تابه گرم شود؛ سپس آرد سفید را داخل تابه الک کنید و تفت‌دادن آرد را شروع کنید تا بوی خامی آن گرفته شود؛ اما مراقب باشید که آرد شما تغییر رنگ ندهد.

  • مرحله دوم

در این مرحله باید آرد سفید تفت‌داده شده را از تابه خارج کنید و آرد نخودچی را درون تابه ریخته و حدود ۱۰ دقیقه نیز آن را تفت دهید. در این حین شکلات‌ها را به‌صورت جداگانه را بر روی بخار کتری یا سماور ذوب کنید.

  • مرحله سوم

حال آردها را با یکدیگر ترکیب کرده و سه بار آنها را الک کنید و مجدداً به داخل تابه بازگردانید و تفت دهید؛ سپس کره را هم به مواد تابه اضافه نمایید و حدود ۵ دقیقه دیگر هم تفت دهید به‌طوری‌که آرد و کره به خورد هم بروند.

  • مرحله چهارم

تابه را از روی گاز برداشته و پودر قند را روی مواد الک کنید و با سایر مواد به‌خوبی مخلوط کنید تا باهم ترکیب شوند.

  • مرحله پنجم

در این مرحله از طرز تهیه حلوا بوتیکی زنجبیلی مواد حلوا را به دو بخش تقسیم کرده به یک قسمت شکلات سفید و زنجبیل و به بخش دیگر شکلات تلخ و دارچین اضافه نمایید و ترکیب کنید. اکنون باید هر دو مواد را درون ظرف موردنظر یا قالب سیلیکونی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید تا حلوای شما حالت مرمری پیدا کند؛ بعد باید قالب را به مدت حدود 5 دقیقه درون فریزر قرار بدهید.

  • مرحله ششم

بعد از گذشت این مدت، قالب را از فریزر خارج کنید و حلواهای بوتیکی زنجبیلی و شکلاتی را به‌آرامی از قالب یا ظرفشان دربیاورید و در صورت تمایل، حلوای خود را با استفاده از گردو یا پودر پسته تزیین کنید.

این شیرینی با چای می چسبه: طرز تهیه لوز گردو خوشمزه و مجلسی بدون نیاز به فر

طرز تهیه حلوا بوتیکی

مواد لازم برای تهیه حلوای بوتیکی با پسته

  • آرد سفید: نصف پیمانه
  • پودر پسته: نصف پیمانه
  • پودر قند: نصف پیمانه
  • کره: 25 گرم
  • روغن جامد: نصف قاشق غذاخوری
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل: نصف قاشق چایخوری

با این خوشمزه از مهمونا پذیرایی کن: طرز تهیه شیرینی تاتلی بابا ترکیه ای ساده و خوشمزه

طرز تهیه حلوای بوتیکی با پسته

حلوا بوتیکی پسته طرز تهیه ساده‌ای دارد. روش تهیه حلوای بوتیکی خوشمزه با پسته بدین شرح است:

  • مرحله اول

در ابتدا باید آرد را الک کرده و تابه‌ای را بر روی حرارت قرار داده و آرد را تفت دهید؛ بعد از تفت‌دادن آرد، باید روغن جامد و کره را هم به تابه اضافه کنید.

  • مرحله دوم

پودر قند را همراه با پودر هل به مواد اضافه کرده و ترکیب کنید.

  • مرحله سوم

حال باید پودر پسته و گلاب را نیز بیفزایید و بعد مخلوط کنید. پس از آن که مواد حلوای بوتیکی شما کاملاً یک‌دست شد، آن را در قالب ریخته و به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از  گذشت این مدت، حلوا را از قالب خارج کرده، با مواد دلخواهتان تزیین و نوش جان کنید.

طرز تهیه حلوا بوتیکی

نکات طلایی تهیه حلوا بوتیکی

  • از آنجایی که روش‌های گوناگونی برای تهیه حلوا بیان شد، شما می‌توانید آنها را به‌صورت هم‌زمان و حتی جداجدا هم تهیه و سرو کنید.
  • بهتر است از قاشق چوبی برای تفت‌دادن آرد استفاده کنید.
  • مواد را طبق دستور پخت و به اندازه تفت دهید تا مواد حلوا بوتیکی سفت یا خراب نشود.
  • پیش از استفاده آرد را حتماً الک کنید.
  • در ضمن فیلم طرز تهیه حلوا بوتیکی مرمری در یوتیوب و آپارات موجود است و در صورت اشکال در هرکدام از مراحل تهیه حلوا می‌توانید به آن هم مراجعه کنید.

جمع بندی

همان‌طور که متوجه شدید، در این مطلب طرز تهیه حلوا بوتیکی را در 5 روش متفاوت برای شما عزیزان آموزش دادیم و نکاتی را برای بهترشدن آن بیان کردیم. امیدواریم که شما عزیزان هرکدام از این حلواها را تهیه کرده و در موقعیت‌های متفاوت میل کنید. نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا