طرز تهیه شیرینی توپی
شیرینی توپی، یک شیرینی و دسر بینالمللی همهپسند و لذیذ است که در سرتاسر جهان طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده اجرا میشود. در این راهنمای جامع به دنیای شیرینیپزی میرویم و رازهای پشت تهیه این خوراکیهای شیرین دلپذیر را که تأثیری ماندگار بر جای میگذارند، بررسی میکنیم و تمام نکات مربوط به طرز تهیه شیرینی توپی را ذکر خواهیم کرد.
فهرست محتوا
مواد لازم برای تهیه شیرینی توپی
- 2 تا 3 فنجان آرد سفید
- 1 فنجان روغن
- 1/2 فنجان ماست
- تخممرغ 1 عدد
- 1 فنجان نشاسته ذرت
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشقچایخوری نمک
- 1 بسته (10 گرم) بیکینگپودر
- 1 قاشق چایخوری پودر بادام
- مواد لازم برای تزیین شیرینی توپی
- زرده تخممرغ 1 عدد
- کنجد به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
دستورالعمل و طرز تهیه شیرینی توپی
- مرحله اول: با شکستن تخممرغ در یک کاسه بزرگ شروع کنید. سپس روغن، ماست، نشاسته ذرت، شکر، بکینگ پودر، پودر بادام و نمک را به آن اضافه نمایید. همه این مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
- مرحله دوم: آرد را دوبار الک کرده و کمکم به مخلوط اضافه کنید. با قاشق هم بزنید تا خمیر کمی سفت شود. سپس آن را با دست ورز دهید تا چسبندگی آن کمتر شود. (برای جلوگیری از چسبندگی میتوانید دستان خود را چرب کنید.)
- مرحله سوم: به اضافه کردن آرد ادامه دهید تا خمیر چسبناک نباشد و بافت نرم و صافی داشته باشد. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) گرم کنید و کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید.
- مرحله چهارم: در این مرحله خمیر را به شکل گلولههای کوچک و بهاندازه گردو درآورده و در سینی قرار دهید. در یک کاسه کوچک، زرده تخممرغ را بریزید.
- مرحله پنجم: با استفاده از چنگال، زرده تخممرغ را کمی هم زده و با قلممو روی گلولههای خمیر بمالید. سپس روی آنها کنجد بپاشید.
- مرحله ششم: حالا سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) بپزید تا قهوهای و طلایی شوند.
درست کردن این شیرینیهای توپی فوقالعاده آسان است و در کمترین زمان قابل تهیه هستند. میتوانید این شیرینیها را با رنگها و طعمهای مختلف آزمایش کنید تا مجموعهای لذیذ از این خوراکیهای لذتبخش داشته باشید.
نکات طلایی برای طرز تهیه شیرینی توپی
- زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار تقریباً 15 دقیقه است.
- شیرینیهای توپی همهکاره هستند و میتوان آنها را بهعنوان میانوعده، دسر یا در مجالس سرو کرد.
- لطفاً توجه داشته باشید که مقادیر مواد و دستورالعملهای ارائه شده در اینجا برای تقریباً 6 نفر مناسب است.
بیشتر بخوانید:
سؤالات متداول
آیا میتوانم طعم این شیرینیهای توپی را متناسب با ترجیحات مختلف سفارشیسازی کنم؟
قطعاً! شما میتوانید با طعمدهندهها و فیلرهای مختلف این شیرینیها را آزمایش کنید تا طیف گستردهای از شیرینی را متناسب با سلیقه یا مناسبت خود ایجاد کنید.
چگونه مطمئن شوم که شیرینی توپی من در فر کاملاً قهوهای و طلایی میشوند؟
برای رسیدن به آن رنگ طلایی زیبا، حتماً روی گلولههای خمیر را با برس زرده تخممرغ بمالید و قبل از پخت روی آنها کنجد بپاشید. همچنین برای جلوگیری از قهوهای شدن بیش از حد، آنها را زیر نظر داشته باشید.
آیا میتوانم این شیرینی توپی را از قبل برای یک رویداد خاص آماده کنم؟
بله، میتوانید! این شیرینی توپی را میتوان زودتر از موعد درست کرد و در یک ظرف دربسته نگهداری نمود تا تازگی خود را حفظ کند. آنها یک انتخاب فوقالعاده برای پذیرایی و مجالس هستند.
آیا مواد جایگزین برای کسانی که محدودیتهای غذایی دارند، مانند گزینههای بدون گلوتن وجود دارد؟
درحالی که در این دستور غذا از آرد معمولی استفاده میشود، میتوانید جایگزینهای آرد بدون گلوتن را برای نسخه بدون گلوتن نیز بررسی کنید. حتماً مقدار آرد را تنظیم کنید و دستورالعملهای خاصی را برای پخت با آرد بدون گلوتن دنبال نمایید.
با این دستور پخت چند شیرینی توپی به دست میآید و آیا میتوانم بهراحتی آن را کم یا زیاد کنم؟
این دستور برای تقریباً 6 نفر طراحی شده است، اما میتوانید بهراحتی مقدار آن را تنظیم کنید تا شیرینی توپی بیشتر یا کمتری داشته باشید. فقط نسبت مواد تشکیلدهنده را برای حفظ کیفیت شیرینی ثابت نگه دارید.
در پایان
شیرینی توپی، با جذابیت ظاهری و طعم دلپذیر، ذائقه شما را تحریک میکند. با ترکیبی از موادی که با دقت انتخاب شدهاند و کمی خلاقیت، میتوانید این طرز تهیه شیرینی توپی را متناسب با هر موقعیت و مناسبتی سفارشیسازی کنید. تنها در مدت کوتاهی، میتوانید این خوراکیهای لذتبخش را تهیه کنید که خاطرهای شیرین از خود به جا میگذارند و ثابت میکنند که هنر ساختن و پخت شیرینی حد و مرزی نمیشناسد.